NOUL MUSTANG MACH-E® RALLY 100% ELECTRIC

Am început prin a electrifica Mustang. Acum îl ducem acolo unde nu l-am mai dus până acum.
 

Îți prezentăm noul Mustang Mach-E® Rally, inspirat de raliuri. Primul Mustang făcut vreodată să trăiască pe asfalt și să se joace în noroi.

Mustang Mach-E Rally atrage privirile. Spoiler spate dramatic, stil unic al caroserieiMustang Mach-E Rally - Fog lights, decorat cu jante din aliaj de 19 inch, durabile, alb lucios, care sunt inspirate de lunga istorie a vehiculelor de raliu Ford.

 

Mustang Mach-E Rally va fi disponibil pentru comandă la începutul anului 2024, iar livrările vor începe la scurt timp după aceea. Obține cele mai recente știri despre acest vehicul și despre restul gamei Mustang Mach-E, făcând clic pe „Ține-mă la curent”.

 

Vreau sa fiu informat(a)

New All Electric Mustang Mach-E® Rally

NU ESTE DOAR PENTRU SPECTACOL

Mustang Mach-E Rally se mândrește cu o serie de îmbunătățiri pentru a aduce libertatea și distracția Mustang Mach-E pe drumurile neasfaltate. Acestea includ o versiune reglată a grupului motopropulsor Mustang Mach-E GT, suspensie unică cu arcuri special reglate și amortizoare MagneRide®Mustach Mach-E Rally - MagneRide și anvelope care oferă mai multă aderență laterală și o suprafață mai liberă în comparație cu Mustang Mach-E GT.

De asemenea, este prezent pentru prima dată modul de condus Ford RallySport, care adaptează sistemele electronice pentru a oferi un control și o manevrabilitate mai bune în viraje.

New All Electric Mustang Mach-E® Rally interior

CONFORT DE RALIU

Fară rollbar-uri! În interior există o combinație de confort, funcționalitate și stil care se leagă de roțile albe emblematice. Te așezi în scaune de performanță distincte, proiectate de Ford, cu spătare albe lucioase și „Mach-E Rally” gravate pe suprafața scaunelor.

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii