CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Cumpara > Exploreaza > Vehicule hibride si electrice

PROMISIUNEA FORD DE ELECTRIFICARE 2030

Prin electrificarea intregii noastre game de vehicule, nu doar ne imaginam cum va arata viitorul, ci deja il construim. Pana in anul 2030, toate autovehiculele noastre din Europa vor fi electrice si doua treimi din vehiculele noastre comerciale vor fi hibride sau electrice. Asadar, daca ai nevoie de un Ford pentru serviciu, distractie sau pentru orice alta activitate intermediara, vei avea puterea sa alegi vehiculul electric potrivit pentru tine.

The New All-Electric Explorer being driven through wild landscape

NOUL EXPLORER 100% ELECTRIC

Explorează

Ce vehicul electric este potrivit pentru tine?

Daca intentionezi sa treci la un vehicul electric, atunci este important sa intelegi diferentele dintre ele. Apasa pe pictogramele de mai jos pentru a obtine mai multe informatii despre vehiculele Mild Hybrid, Hybrid, Plug-in Hybrid si All-Electric. 

IONITY electric charging stations

Incarcare simpla

Ford ofera o serie de modalitati practice pentru a se asigura ca bateria vehiculului tau Plug-in Hybrid sau All-Electric este mentinuta incarcata. In functie de tipul de masina electrica sau vehicul comercial pe care il alegi, exista o varietate de optiuni si solutii de incarcare pe care ti le putem oferi. Vrem ca incarcarea vehiculului tau electric sa fie cat mai usoara si mai lipsita de griji posibil.

O legenda redefinita. Mustang Mach-E
Full-electric

Ai pana la 600 kmCX727 AWD Targeted Range autonomie la o singura incarcare, cuplu instant si mai multi cai putere decat te-ai astepta. Abandoneaza ideile conform carora masinile full-electric nu sunt atat de distractiv de condus si pregateste-te sa te reindragostesti de condus. 

All-New Red Ford Mustang Mach-E First Edition
New Blue Puma driving in city

Creeaza-ti propriul spatiul. Noul Puma.

Design inovator, construit petru confortul pasagerilor, un stil care iese in evidenta si eficienta EcoBoost Hybrid. Noul Ford Puma nu incearca sa-ti atraga atentia, o face pur si simplu.

Regandeste aventura. Noul Kuga.

In 2020 introducem 3 variante de tehnologii hybrid pentru Noul Kuga. 

Plug-in Hybrid poate comuta intre motorul pe benzina si cel electric. Sau, daca o optiune plug-in nu este potrivita pentru tine, optiunile EcoBlue Hybrid cu auto-incarcare sau full Hybrid, vor fi de asemenea disponibile.

Ford Kuga PHEV parked and surrounded by mountains
Snowy road

Sfaturi pentru temperaturi scazute 

 

  1. Setati un timp de „plecare” cu programare prin Ford Pass - acest lucru va va incalzi vehiculul cu energie de incarcare mai degraba decat cu baterie stocata.
  2. Utilizati scaunele incalzite si volanul incalzit - daca exista, crescand temperatura din habitaclu.
  3. Utilizati parbrizul si luneta incalzite pentru o vizibilitate clara (acest lucru necesita mai putina energie decat incalzirea prin sistemul de climatizare).
  4. Utilizati modurile recirculare si dezghetare. In acest fel ridicati temperatura aerului deja incalzit din habitaclu, mai degraba decat aerul rece din exterior.
  5. Verificati presiunea anvelopei ajustand-o in functie de temperaturile scazute.
  6. Franati usor pentru a evita risipa de energie, deoarece bateria nu poate accepta atat de multa energie la temperaturi scazute.
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top