Home > Cumpara > Exploreaza > Vehicule hibride si electrice
Ford Hybrid and Electric logo

Viitorul mobilitatii

Zilele in care singurele tale optiuni erau doar benzina sau motorina au disparut pentru totdeauna. Acum, datorita vehiculelor Mild Hybrid, Hybrid, Plug-in Hybrid si All-Electric, gama de optiuni a devenit foarte ampla. Intelegerea tuturor acestor tehnologii noi poate fi uneori cumva derutanta. Dar, avand informatiile corecte, puterea se afla in mainile tale. 

Ford planuieste sa lanseze 16 vehicule complet electrice, ajungand la un portofoliu total de 40 de vehicule electrice, pana in 2022. Noul nostru vehicul utilitar complet electric va sosi in 2020 cu o autonomie tinta de 600 km.

New Ford fully electric performance vehicle

Un SUV complet electric inspirit din designul lui Mustang.

Ce vehicul electric este potrivit pentru tine?

Daca intentionezi sa treci la un vehicul electric, atunci este important sa intelegi diferentele dintre ele. Apasa pe pictogramele de mai jos pentru a obtine mai multe informatii despre vehiculele Mild Hybrid, Hybrid, Plug-in Hybrid si All-Electric. 

Alegerea unui vehicul electric

Exista patru tipuri de vehicule electrice concepute pentru a se potrivi cu o serie de scenarii. Dupa ce intelegi diferentele dintre un vehicul Mild Hybrid, Hybrid, Plug-In Hybrid si All-Electric, este mult mai usor sa alegi modelul care se potriveste cel mai bine cu stilul tau de viata.

Ford EV car range animation
Silver Ford Transit Custom PHEV using charging station

Mai bune pentru orasele aglomerate

Desfasuram teste pe teren cu Ford Transit Custom Plug-In Hybrid (PHEV), in Londra. Si, colaborand cu administratia si firmele locale, exploram masuri aplicabile zi de zi, care pot ajuta flotele sa imbunatateasca calitatea aerului si eficienta.

IONITY: merge pana la capat

Revolutia electrica nu se refera numai la tehnologia vehiculului. Investim, de asemenea, in infrastructura care sa permita deplasari pe distante lungi. IONITY este o asociere intre Ford, BMW Group, Daimler si Volkswagen Group, Audi si Porsche. Impreuna, construim o retea fiabila, bine alimentata, de incarcare rapida in Europa, pentru a te ajuta sa faci calatorii mai lungi, cu mai putin timp petrecut pentru a incarca. Mai multe

IONITY electric charging stations
Which vehicle is right for you logo with electric power scheme

Ce vehicul electric este potrivit pentru tine?

Daca intentionezi sa treci la un vehicul electric, atunci este important sa intelegi diferentele dintre ele. Apasa pe pictogramele de mai jos pentru a obtine mai multe informatii despre vehiculele Mild Hybrid, Hybrid, Plug-in Hybrid si All-Electric.

save on costs icon

Reducerea costurilor de exploatare

Costul mediu al incarcarii unui vehicul electric pentru o deplasare de 100 km este in mod obisnuit mai mic decat costul mediu al benzinei sau motorinei pentru o deplasare pe aceeasi distantaTooltip. In acelasi timp, intrucat motoarele electrice au mai putine componente in miscare decat motoarele cu combustie, si costurile lor de intretinere pot fi mai mici decat cele ale unui motor conventional. Aceasta este o veste buna pe termen lung, deoarece inseamna mai putini bani cheltuiti pe combustibil si intretinere pe durata de viata a vehiculului.

reduce emissions icon

Reduce emisiile

Daca vehiculul tau este echipat cu un sistem de propulsie Hybrid sau All-Electric, acesta este capabil sa produca mai putine emisii in comparatie cu un motor traditional cu combustie. In cazul unui vehicul All-Electric, emisiile sunt zero in timpul condusului.

easy charging icon

Incarcare simpla

Odata cu cresterea, in fiecare an, a popularitatii vehiculelor electrice, este mai usor ca oricand sa le folosesti pentru calatorii mai lungi. Exista peste 120.000 de statii de incarcare in Europa, cu pana la 500.000 planificate pana in 2020. 

Poti incarca vehiculul de la o priza standard de uz casnic, un incarcator de perete sau un punct de incarcare rapida DC. Asadar, poti reincarca autovehiculul indiferent daca esti acasa, la serviciu sau in deplasare.

Electric & Hybrid

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top