Home > Cumpara > Exploreaza > Vehicule hibride si electrice

Ce vehicul electric este potrivit pentru tine?

Daca intentionezi sa treci la un vehicul electric, atunci este important sa intelegi diferentele dintre ele. Apasa pe pictogramele de mai jos pentru a obtine mai multe informatii despre vehiculele Mild Hybrid, Hybrid, Plug-in Hybrid si All-Electric. 

Ford Hybrid Logo

Ford Hybrid

Ford investeste 11 miliarde $ in vehicule electrice (2017-2022). La evenimentul nostru Go Further care a avut loc in luna aprilie, in Amsterdam, am anuntat introducerea pe piata din Europa a 16 vehicule electrice, dintre care 8 urmeaza a fi lansate in 2019.

Ford se dedica unui viitor electric in Europa, cu cele 14 vehicule care vor alcatui familia Ford Hybrid, pana in 2020. Fie ca te afli in cautarea unei masini urbane distractiv de condus, a unei masini practice hibrid, pentru familie, sau a unui vehicul comercial hibrid capabil, care sa nu iti compromita nevoile afacerii, vei gasi vehiculul potrivit in gama Ford Hybrid.

Incarcare simpla

Ford ofera o serie de modalitati practice pentru a se asigura ca bateria vehiculului tau Plug-in Hybrid sau All-Electric este mentinuta incarcata. In functie de tipul de masina electrica sau vehicul comercial pe care il alegi, exista o varietate de optiuni si solutii de incarcare pe care ti le putem oferi. Vrem ca incarcarea vehiculului tau electric sa fie cat mai usoara si mai lipsita de griji posibil.

IONITY electric charging stations
Silver Ford Transit Custom PHEV using charging station

Mai bun pentru orasele aglomerate

Pana in prezent, o flota de 20 de vehicule comerciale Ford Transit Custom Plug-In Hybrid au parcurs 240.000 km (150.000 mile), in Londra. In timpul acestei testari, 75% din kilometrajul flotei din Londra Centrala si 49% din Londra Mare au fost finalizate doar cu ajutorul energiei electrice. Astfel au dovedit ca, chiar si fara o retea de incarcare EV complet stabilita, tehnologia noastra Ford Hybrid este in masura sa reduca dramatic emisiile de canalizare in oras si in zonele urbane.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top