Home > Lumea Ford > Media
alt

Media

fiest undertrack

10 iulie 2018

Fiesta ST atacă o "șosea" fabuloasă de care nu ați auzit niciodată. Bine ați venit la 400 de metri sub pământ!

Performanțele de excepție ale noii generații Ford Fiesta ST sunt demonstrate într-un video filmat într-un loc uimitor: într-una dintre cele mai mari mine de sare din Europa, la 400 de metri sub pământ.

ford logo

28 iunie 2018|KOLN, Germania

Sistemul Inovator de detectare a gropilor netezeste drumul soferilor noului Ford Focus

Soferii din Europa au parte de calatorii neplacute si de costuri de reparatie mari cauzate de gropile din asfalt, o problema inrautatita in urma iernii grele din acest an.
Noua tehnologie Ford Focus de detectare a gropilor poate reduce efectele intalnirii accidentale cu acestea. Tehnologia este parte a sistemului de suspensii cu amortizare controlata in mod continuu (Continously Controlled Damping), care monitorizeaza in timp real informatiile venite dinspre senzori pentru a asigura calitatea tinutei de drum.

ford logo

21 iunie 2018

Reflexii orbitoare sau ecrane ilizibile cu ochelari de soare? Ford Focus rezolva problema imprumutand tehnologii de pe avioanele de vanatoare

O tehnologie dezvoltata in premiera pe avioanele de vanatoare ajuta la imbunatatirea experientei de sofat pe noua generatie Focus, model care ofera primul sistem Head-up Display propus de Ford in Europa.

ford logo

14 iunie 2018|CRAIOVA, Romania

Centrul de Resurse si Angajament Ford vine in Europa cu un nou sediu de Antreprenoriat Social in Romania

Primul Centru European de Resurse si Angajament (CRAF) va fi deschis la Craiova, fiind cel de-al patrulea centru de acest fel la nivel global.
Condus de partenerul non-profit Asociatia Pentru Educatie SV Oltenia (EDUCOL) intr-un sediu oferit de catre Primaria municipiului Craiova, CRAF va actiona ca un hub de antreprenoriat social.

ford logo

24 mai 2018

Ford invita soferii si biciclistii sa imparta in armonie strazile: campania Share the Road debuteaza cu un experiment in Realitatea Virtuala (VR)

Campania "Share The Road" promoveaza armonia intre biciclisti si soferi in orasele din ce in ce mai aglomerate. Obiectivul il reprezinta schimbarea comportamentului participantilor la trafic, aspect ce ar putea face mai sigure zonele urbane, ar reduce poluarea si ar ajuta totodata la decongestionarea traficului.

ford logo

22 mai 2018|CRAIOVA, Romania

Ford confirma productia unui al doilea model la fabrica din Craiova: investitie suplimentara de 200 de milioane de euro si 1500 de noi locuri de munca

Ford confirma productia celui de-al doilea model la fabrica din Craiova. Noul model se va adauga productiei actualei generatii a SUV-ului de clasa mica Ford EcoSport si motorului 1.0 EcoBoost.

ford logo

10 aprilie 2018|KOLN, Germania

Ford dezvaluie noul Ford Focus: cel mai inovator, dinamic si fascinant Ford din toate timpurile se lanseaza la 20 de ani de la revolutionara prima generatie

Desenat pornind de la o coala alba de hartie, noul Ford Focus deschide o noua era a tehnologiei, confortului, spatiului si a experientei la condus pentru clientii europeni ai segmentului compact. Noul design al gamei extinse Focus este concentrat pe dorintele clientilor si include crossover-ul Focus Active si versiunea premium Focus Vignale.

ford logo

23 martie 2018|Bucuresti, ROMANIA

Gama Ford Performance straluceste la SIAB 2018. Ford Romania prezinta in premiera pentru Romania cinci noi modele

Ford prezinta in premiera in Romania cinci noi modele dedicate pietei locale in contextul deschiderii oficiale a Salonului International Auto Bucuresti (SIAB), eveniment care asteapta publicul larg incepand cu 24 martie.

ford logo

21 martie 2018|CRAIOVA, ROMANIA

Ford la Craiova dupa 10 ani: mai multe locuri de munca, investitii mai mari, productie record previzionata pentru 2018

Ford aniverseaza astazi 10 ani de existenta la Craiova. Mai exact, astazi se implinesc nu mai putin de 10 ani de la momentul oficial in care Ford Motor Company a preluat pachetul majoritar de actiuni detinut de Guvernul Romaniei in cadrul Automobile Craiova.

alt

5 martie 2018|GENEVA, ELVETIA

Ford dezvaluie noul Mustang BULLITT in versiune europeana si lanseaza noul SUV Edge si noul KA+ Active

Noul Ford Mustang Bullitt celebreaza cea de-a 50-a aniversare a legendarului film cu Steve McQueen si isi face debutul oficial la Geneva cu ajutorul celei de-a treia generatii a membrilor familiei McQueen.

alt

5 martie 2018|KOLN, GERMANIA

Noul Mustang BULLITT dedicat Europei omagiaza o legenda a marelui ecran: putere mai mare si design inspirat din celebrul film omonim

Noul Ford Mustang Bullitt debuteaza oficial in Europa la Salonul Auto de la Geneva. Editia speciala a modelului sarbatoreste cea de-a 50-a aniversare a faimosului film omonim in care Bullitt a aparut prima data. Productia pentru piata europeana incepe in luna iunie.

alt

1 martie 2018|CRAIOVA, ROMANIA

Schimbari de Management la Fabrica Ford din Craiova

Ford Romania anunta astazi faptul ca John Henry Oldham, actualul Director al Fabricii Ford din Craiova si Presedinte al Consiliului Director Ford Romania, va fi numit incepand cu 2 aprilie 2018 in functia de Manager al Activitatilor de Transport din Europa, urmand sa se ocupe de activitatile de logistica si transport in cadrul Ford Europa.

alt

11 ianuarie 2018|KOLN, GERMANIA

Ford isi extinde implicarea in WRC sprijinind prin divizia Ford Performance echipa M-Sport Ford World Rally Team in 2018 

Ford Motor Company a anuntat astazi incheierea unui nou acord prin care compania isi extinde sprijinul tehnic si financiar pentru traditionalul partener din motorsport M-Sport - castigator al Campionatului Mondial de Raliuri (WRC) la Piloti si Constructori in 2017 cu ajutorul unei masini animate de un motor din familia EcoBoost: Ford Fiesta WRC.

Top