CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Informatii > Termeni si Politica de Confidentialitate Ford > Termeni şi condiţii
Terms and Conditions

Termeni şi condiţii

Termeni si conditii

Acest site www.ford.ro este administrat de catre Ford Romania. Accesul la acest site este guvernat de termenii si conditiile de utilizare detaliate mai jos. Puteti, de asemenea, sa consultati Politica Ford de Confidentialitate pe Internet.

Conditii Generale

Ford Romania depune, permanent, toate si oricare dintre eforturi pentru a prezenta, pe acest site, informatii corecte si precise. Dar pentru ca Ford Motor Company cauta, in permanenta, noi moduri de a imbunatati, printre altele, caracteristicile, designul si procesul de fabricatie al vehiculelor sale, informatiile prezentate sunt in permanenta schimbare. Desi luam toate masurile pentru a furniza informatii si specificatii actualizate, acest site nu trebuie si nu va fi considerat ca fiind un ghid absolut al produselor si serviciilor furnizate de Ford, ori o descriere exhaustiva a caracteristicilor si specificatiilor produselor si serviciilor noastre.

In mod similar, adaptam permanent atat configuratiile tehnice ale vehiculelor cat si oferta noastra comerciala (atat preturile de lista, cat si preturile sau beneficiile oferite ca parte a diferitelor promotii) pentru a raspunde cat mai bine nevoilor publicului (consumatorilor finali) si realitatilor economice, pentru a reflecta disponibilitatea, precum si pentru a face tehnologiile noastre avansate cat mai accesibile publicului larg. De aceea, preturile si beneficiile comunicate pe acest site, precum si informatiile legate de disponibilitatea preturilor si beneficiilor in cadrul retelei de dealeri, nu trebuie interpretate ca o oferta concreta ori vreun angajament din partea Ford Romania, Ford Motor Company ori a oricarei societati comerciale din grupul Ford.

Distribuitorii si Dealerii nu sunt mandatari ai Ford Romania/Ford Motor Company/oricare societate comerciala afiliata grupului Ford si nu au dreptul si/sau vocatia de a obliga Ford Romania si/sau Ford Motor Company si/sau oricare societati comerciale din grupul Ford, prin niciun fel de angajament sau declaratie, explicite ori implicite. Orice referiri, prezentate in acest site, referitoare (fara ca enumerarea sa fie limitativa) la viteza si performanta nu trebuie interpretate drept un indemn de a adopta/implementa un stil de sofat periculos, de a depasi/incalca limitele legale de viteza ori conduita prescrisa de normele legale in vigoare.

Toate cifrele referitoare la consum furnizate sunt in conformitate cu legislatia aplicabila. Acestea au fost calculate in baza ciclului de testare folosit pentru clasificarea oficiala cu privire la emisiile de noxe. Ele nu pot fi comparate cu cifrele anterioare privind viteza constanta / in oras si sunt mai reprezentative pentru consumul real de combustibil din trafic. În conditiile unei utilizari normale, consumul de combustibil al unui vehicul poate diferi de nivelurile obtinute in cursul procedurilor de testare, depinzand si de stilul de sofat, de conditiile de trafic, de starea drumului, de factorii de mediu si de starea tehnica a vehiculului. Pentru orice fel de lamuriri suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Dealerul dumneavoastra.

Drepturi de Autor

Toate drepturile, inclusiv drepturile de autor si drepturile asupra bazelor de date, cu privire la acest website si la continutul sau, sunt detinute sau licentiate de catre Ford Romania ori utilizate de Ford Romania in conformitate cu prevederile legale aplicabile ori cu permisiunea detinatorului drepturilor de autor. Nu aveti dreptul de a copia, reproduce, republica, descarca, posta, emite sau transmite niciun fel de text, imagine, grafica, logo, ilustratie, buton, simbol sau selectia lor ori modul in care acestea sunt dispuse, nici codul-sursa ori programele asociate, pentru niciun scop public ori comercial, fara acordul prealabil, exprimat in scris, al Ford sau al detinatorului drepturilor de autor.

Nu aveti dreptul de a adapta, modifica ori crea niciun material sau informatie continute in acest site, nici de a le utiliza in orice scop, cu exceptia utilizarii personale, non-comerciale. Sunteti de acord sa utilizati acest site doar in scopuri legale. Ford Romania isi rezerva dreptul de a utiliza in scopuri proprii orice fel de materiale trimise prin intermediul acestui site, inclusiv texte si imagini – fie pe acest site, fie in orice alta forma, inclusiv pentru scopuri publicitare. Ford Romania isi rezerva dreptul de a monitoriza materialele trimise si de a le modifica ori respinge.

Limitarea Responsabilitatii (Disclaimer)

Încercam sa furnizam informatii corecte, complete si actualizate. Cu toate acestea, prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate aici, care intra in vigoare incepand cu momentul primei accesari de catre dumneavoastra a acestui site. Prin utilizarea acestui site de catre un minor avand varsta sub 14 ani, dumneavoastra, in calitate de reprezentant legal al sau, va exprimati acordul la aceasta utilizare si consimtiti la respectarea termenilor si conditiilor, in numele minorului, incepand cu data primei utilizari a site-ului de catre minor. De asemenea, prin utilizarea acestui site, dumneavoastra, in calitate de minor avand varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, va exprimati acordul si consimtiti la respectarea termenilor si conditiilor, iar dumneavoastra, in calitate de ocrotitor legal al sau, va exprimati acordul la aceasta utilizare si consimtiti ca el sa se oblige la respectarea termenilor si conditiilor, incepand cu data primei utilizari a site-ului de catre minor.

Fara a aduce atingere drepturilor dumneavoastra garantate de lege, acest site si toate informatiile, inclusiv, fara a se limita la, textele, numele, imaginile, pozele, siglele, linkurile, simbolurile si orice alte materiale, sunt furnizate ca atare, doar in masura in care sunt disponibile si fara nicio declaratie de garantie sau aprobare, explicita ori implicita. În special, nu garantam in niciun fel corectitudinea ori integritatea informatiilor furnizate pe acest site; de asemenea, nu declaram si nu garantam acuratetea sau caracterul complet al informatiilor furnizate pe acest site si nu garantam ca utilizarea acestui site va fi neintrerupta si fara erori ori ca site-ul si serverele pe care este gazduit nu prezinta disfunctionalitati ori nu sunt infectate cu virusi informatici.

În limita maxima permisa de lege, Ford Romania nu va fi raspunzator in niciun caz, fata de nicio persoana pentru niciun fel de pierderi ori daune suferite ca urmare a utilizarii oricaror informatii sau produse prezentate pe acest site, inclusiv, fara a se limita la daunele indirecte ori incidentale, sau orice fel de daune survenite in urma utilizarii sau imposibilitatii de utilizare, pierderii de informatii sau de profituri, fie in temeiul raspunderii contractuale sau a raspunderii bazate pe neglijenta sau pe alte actiuni vatamatoare, rezultand din sau in legatura cu utilizarea acestui site.

Prin derogare de la orice alte prevederi din acesti termeni si conditii, in masura maxima permisa de lege, nu vom fi responsabili pentru functionalitatea ori disponibilitatea acestui site.

Marci

Toate numele, imaginile, siglele care identifica Ford reprezinta marci ale Ford. Orice branduri, produse, servicii ori nume comerciale ale unor terte parti sunt marcile, marcile de servicii si numele comerciale ale titularilor respectivi. Ford nu ofera permisiunea de utilizare a acestora niciunei alte persoane in afara de titularii de drept. Orice astfel utilizare poate constitui o incalcare a drepturilor titularilor.

Linkuri Externe

Ford Romania nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate cu privire la site-urile externe care contin linkuri catre acest site sau catre care pot exista linkuri in acest site. Niciun site extern pe care il vizitati prin accesarea unui link din acest site nu se afla sub controlul Ford, iar vizitarea site-ului extern se face pe raspunderea dumneavoastra.

Alte site-uri si retele sociale

Website-ul poate conține link-uri către alte website-uri care nu se află sub controlul nostru și nu fac obiectul prezentei politici. Dacă accesați alte website-uri utilizând link-urile furnizate, operatorii respectivelor website-uri pot colecta informații de la dumneavoastră care apoi vor fi utilizate de aceștia în conformitate cu politicile lor de confidențialitate, care pot fi diferite de a noastră.

Website-ul vă poate oferi și oportunitatea de partajare sau urmărire a informațiilor despre Ford, website www.ford.ro sau produsele și/sau serviciile disponibile pe acesta, utilizând funcționalitatile oferite de rețelele sociale ale terțelor părți (prin intermediul comenzilor „share this“, „like“ sau „follow“).

Oferim această funcționalitate pentru a genera interes față de website-ul menționat în rândul membrilor rețelelor dumneavoastră sociale și pentru a vă permite să beneficiați de opțiunile de share și follow, știri și recomandări despre website pentru lista dumneavoastră de contacte. Cu toate acestea, ar trebui să fiți atenți cu utilizarea share-ului legat de datele dumneavoastră cu caracter personal pe o rețea de socializare, acest lucru putând avea ca rezultat colectarea acestor date de către furnizorul rețelei de socializare și postarea lor, inclusiv pe motoare de căutare online.

Citiți întotdeauna cu atenție politica de confidențialitate a oricărui website pe care îl accesați sau a oricărei rețele de socializare pe care partajati informații, pentru a putea înțelege practicile de confidențialitate aplicate.

Linkurile pot fi actualizate periodic de operatori. Ne străduim să menținem linkurile actualizate la zi, însă poți afla politica de confidențialitate și direct de la tertii operatori.

Facebook

LinkedIn

Instagram

Twitter

YouTube

Pinterest

 

Produse Meta

Atunci când folosim instrumentele Meta Login și Social Plugin, există o responsabilitate comună între noi și Meta în ceea ce privește colectarea și transferul datelor tale pe Meta. După transmiterea datelor către Meta, acesta este exclusiv responsabil de prelucrarea lor. În ceea ce privește responsabilitatea comună, am încheiat un acord ce reglementează responsabilitățile pentru respectarea obligațiilor din GDPR cu privire la prelucrarea comună. Am convenit, printre altele, că te vom informa cu privire la locul unde găsești informații despre prelucrarea datelor tale personale de către Meta și că Meta este responsabil cu respectarea acordului privind drepturile tale în calitate de subiect al datelor stocate pe Meta, după transfer.

Poți găsi informații privind procesarea datelor cu caracter personal de către Meta la https://www.facebook.com/about/privacy. De asemenea, vei găsi informații suplimentare despre baza legală a prelucrării datelor de către Meta și despre cum îți poți exercita drepturile împotriva Meta, în calitate de subiect de date. Informațiile din această politică de confidențialitate se aplică în cazul procesării datelor de către noi.

Instrumentul Google reCAPTCHA

Pe anumite secțiuni ale site-ului, vizitatorii pot fi redirecționați către instrumentul Google reCAPTCHA, astfel încât să poată fi efectuată o verificare a realitatii celui care acceseaza, pentru a asigura că nu este vorba de un robot care utilizează anumite funcții ale site-ului.

Google colectează informații hardware și software, precum datele dispozitivului și ale aplicației, pentru a efectua verificările de integritate de genul celor mentionate mai sus. Google este deținut și operat independent, iar datele colectate de Google sunt supuse politicii sale proprii de confidențialitate. Te încurajăm să verifici politica de confidențialitate Google aici: http://www.google.com/privacy.html  și ghidul Google despre cum folosește acesta datele tale atunci când utilizezi site-urile sau aplicațiile partenerilor noștri (găsești aceste informații aici:  www.google.com/policies/privacy/partners/). Astfel, poți înțelege modul în care datele tale sunt colectate, utilizate și distribuite.

Limitarea responsabilitatii cu privire la programe

Programele care pot fi descarcate de pe acest site au fost verificate si testate amanuntit in toate etapele de productie, dar recomandam utilizarea unui program anti-virus inainte de instalare. De asemenea, recomandam realizarea unei copii de siguranta a hard-disk-ului, inainte de utilizarea programelor. În limita maxima permisa de lege, Ford Romania nu isi asuma nicio responsabilitate pentru orice fel de disfunctionalitate, deteriorare si/sau pierdere de informatii rezultate in urma utilizarii acestor programe pe computerul dumneavoastra personal. Înainte de instalarea programelor pe computerele legate in retea, va rugam sa consultati administratorul retelei.

Jurisdictie

Termenii si conditiile prezentate aici vor fi guvernate de si interpretate in conformitate cu legislatia romana. Orice fel de dispute nascute in legatura cu acesti termeni si conditii vor fi supuse deciziei instantelor competente din Romania.

În cazul in care oricare dintre acesti termeni va fi stabilit ca fiind ilegal, ineficace ori inaplicabil, din cauza legislatiei oricarui stat sau tara in care acesti termeni urmeaza sa se aplice, acesta va fi eliminat din prezentii termeni si conditii. Celelalte prevederi vor ramane aplicabile integral si vor continua sa fie obligatorii si executorii pentru parti.

Ford isi rezerva dreptul de a modifica oricare dintre acesti termeni si conditii oricand, prin postarea on-line a modificarilor.

Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni si conditii si/sau cu modificarile aduse lor, va rugam sa incetati folosirea acestui site imediat.

Top