ÎNCĂRCAREA VEHICULELOR ELECTRICE LA DOMICILIU

Încărcarea vehiculelor electrice la domiciliu de la furnizori de top – ne-am ocupat noi.

Pentru a afla mai multe despre încărcarea la domiciliu, vizitează pagina noastră cu cele mai frecvente întrebări.

Ford Mustang Mach-E încărcat la domiciliu, cu o doamnă în fața mașinii

CUM SĂ ÎNCARCI O MAȘINĂ ELECTRICĂ ACASĂ

Ai două opțiuni pentru încărcarea vehiculului electric acasă. Cel mai rapid este să utilizezi un punct de încărcare de vehicule electrice dedicat pentru acasă sau poți conecta vehiculul la o priză casnică standard utilizând un cablu opțional de încărcare pentru acasă.

ÎNCĂRCĂTOARE PENTRU VEHICULE ELECTRICE

Ford colaborează cu ENGIE Romania SATooltip pentru a oferi varietate în ceea ce privește opțiunile de încărcare a vehiculelor electrice – poți alege ușor modelul care ți se potrivește.

 

Vizualizare opțiuni wallbox

Logo Engie Romania
Cablu de încărcare EV

CABLURI DE ÎNCĂRCARE VEHICULE ELECTRICE

Vehiculul tău electric Ford va fi echipat cu un cablu de utilizat la punctele publice de încărcare CA, deoarece nu toate au propriile cabluri încorporate. Pentru încărcarea la domiciliu, poți pur și simplu să te conectezi la sursa de alimentare obișnuită, utilizând un alt cablu opțional de încărcare EV.

Dacă călătorești în străinătate sau dorești să te conectezi la un alt tip de priză, vei găsi conectori pentru cablul tău de încărcare, precum și alte accesorii electrice și hibride, în magazinul nostru online.

 

Cumpără cabluri și adaptoare de încărcare

PRIZE ELECTRICE DE UZ CASNIC

Îți poți încărca vehiculul electric Ford de la o priză standard de uz casnic prin achiziționarea unui cablu opțional de încărcare pentru acasă. Încărcarea în acest fel este mai lentă decât prin intermediul unei stații de încărcare domestice (wallbox), dar poate fi convenabilă. Asigură-te întotdeauna că compatibilitatea prizei este verificată de un electrician autorizat.Tooltip Adaptoarele sunt, de asemenea, disponibile pentru încărcare prin prize de alimentare industriale [tip conector].

CÂT COSTĂ ÎNCĂRCAREA UNEI MAȘINI ELECTRICE?

Costul pentru încărcarea unei mașini electrice depinde de variabile precum dimensiunea bateriei, tariful tău de energie electrică, cât de mult este deja încărcată bateria și temperatura vehiculului electric.

CÂT DUREAZĂ ÎNCĂRCAREA UNEI MAȘINI ELECTRICE?

Durata de încărcare a unei mașini electrice depinde de diferiți factori, cum ar fi dacă folosești un încărcător electric dedicat, procentajul bateriei și dimensiunea bateriei.

EXEMPLE DE TIMP DE ÎNCĂRCARE A MAȘINILOR ELECTRICE

Exemplele prezentate sunt pentru un Mustang Mach-E Premium RWD cu autonomie extinsă.

Metodă de încărcare Baterie
Timp

Încărcător EV (7,4 kW)

10-80% 10.2 oreTooltip
Priză domestică (2,3 kW)
10-80% 36 oreTooltip
next
prev