CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Cumpara > Flote > Centre Transit
Ford Transit Centre

CENTRELE FORD TRANSIT

Toate serviciile de care ai nevoie, intr-un singur loc

Centrele noastre Transit sunt magazine universale pentru toate nevoile parcului tau auto.

Achizitionarea unui vehicul comercial reprezinta o investitie majora, asa ca este esential sa il alegi pe cel mai potrivit.

Aici isi dovedesc utilitatea Centrele Ford Transit, deoarece acestea sunt proiectate pentru a iti pune la dispoziție intreaga asistenta si consiliere de specialitate de care ai nevoie pentru a lua decizia corecta. De la sarcina utila maxima la inaltimea plafonului si de la capacitatea spatiului de incarcare la eficienta combustibilului, specialistii nostri iti vor spune tot ce trebuie sa stii despre fiecare vehicul din gama Ford – indiferent daca este un autosasiu Transit sau un pick-up Ranger.

Iar dupa ce vei gasi vehiculul perfect, angajamentul nostru merge si mai departe, oferindu-ti un coleg de munca eficient, de incredere si construit pentru rezultate.

Centrele Transit te pot ajuta sa intretii utilitara sau flota conform celor mai inalte standarde. In plus, acestea iti pot oferi asistenta atunci cand ai nevoie, nu doar in timpul programului de lucru.

De asemenea, poti profita si de Ford Transit24. Acest program de asistenta pentru persoane juridice iti ofera produse si servicii inteligente si accesibile, toate concepute pentru a iti mentine costurile de exploatare la un nivel redus si vehiculele in stare de functionare

Iti prezentam gama Transit

Fiecare vehicul din noua generatie Ford Transit este mai inteligent, mai rezistent si mai inovator decat oricand: toate sunt disponibile cu motorizari avansate pe benzina / motorina, care ofera o eficienta impresionanta a consumului de combustibil, iar doua au fost numite “Furgoneta internationala a anului”.

Vizualizeaza si testeaza gama premiata Transit la cel mai apropiat centru Transit si descopera modul in care gama noastra de vehicule utilitare iti poate ajuta afacerea sa mearga mai departe.

Ford Transit range parked outside a garage

La ce te poti astepta de la un Centru Ford Transit

Dupa cum vei vedea in lista de beneficii de mai jos, Centrele Transit au scopul de a te ajuta sa gasesti utilitara cea mai potrivita, iar apoi de a se asigura ca aceasta este pastrata in stare de functionare cu cat mai putine perioade de inactivitate, atat timp cat tu o veti detine.

O echipa de vanzari de vehicule comerciale dedicate

Capabila sa iti ofere toate informatiile si consilierea de specialitate de care ai nevoie pentru a gasi vehiculul perfect pentru afacerea ta.

Vehicule
de test

Pentru ca tu sa te poti urca la volan, sa testezi personal toate caracteristicile si tehnologiile si sa exploezi cu adevarat vehiculele de care esti interesat.

Rezervare prioritara pentru service

Pentru service planificat in prealabil (si in eventualitatea putin probabila a unei defectari), pentru a te ajuta sa minimizezi timpul petrecut in afara drumului si pentru a face cat mai simpla programarea unei lucrari de service.

Departament de service deschis cel putin 60 de ore pe saptamana

Permitand o flexibilitate mai mare de a lucra in functie de programul dvs., nu al nostru.

Service pe loc

Pentru intretinere rapida si eficienta, plus instiintare pe loc in cazul in care vehiculul tau are nevoie de lucrari suplimentare.

Tehnicieni instruiti de Ford

Experti tehnici calificati, experimentati si cunoscatori ai vehiculelor comerciale Ford.

Cel mai nou echipament de diagnosticare de specialitate Ford

Proiectat in mod specific pentru vehicule comerciale Ford si pentru fiecare vehicul din gama.

Service de urgenta 24 de ore din 24

Pentru depanare si o gama larga de alte servicii prioritare, pentru a va aduce din nou pe drum cat mai rapid posibil.

 

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top