CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Cumpara > Exploreaza > Vehicule hibride si electrice > incarcare

Ford se incarca pentru viitor

Avand patru modele Plug-in Hybrid si un SUV Mustang All-Electric, care trebuie sa ajunga in Europa pana in 2021, Ford se angajeaza sa faca incarcarea cat mai usoara posibil. Incarcarea masinilor hibride si electrice la domiciliu poate fi simpla si exista o retea din in ce mai larga de statii publice de incarcare; astfel, poti fi sigur ca vei ajunge la destinatie.

All Electric icon

Încărcare Acasă

Puteți încărca autoturismul dumneavoastră electric Ford de la o priză domestică standard, achiziționând un cablu opțional de încărcare pentru acasă. Încărcarea în acest fel este mai lentă decât printr-un punct de încărcare EV acasă, dar poate fi convenabilă. Asigurați-vă întotdeauna că compatibilitatea prizei este verificata de un electrician autorizat. Adaptoarele sunt, de asemenea, disponibile pentru încărcare prin prize industriale [tip conector] . Vizitați pagina noastră de încărcare acasă pentru a afla mai multe.

Plug In Hybrid icon

Statii publice de incarcare

In Europa, sunt disponibile mai mult de 600.000 de statii publice de incarcare pentru gama de vehicule Plug-In Hybrid si Full-Electric. Si numarul este in crestere in fiecare saptamana.

Home Charging

Încărcare mai rapidă acasă

Aveți două opțiuni pentru a vă încărca vehiculul electric acasă. Cel mai rapid este să utilizați un punct de încărcare dedicat pentru casă EV sau vă puteți conecta vehiculul la o priză domestică standard folosind un cablu opțional de încărcare pentru casă. Ford colaborează cu ENGIE Romania SA pentru a oferi o varietate de opțiuni de încărcare pentru vehicule electrice – pur și simplu alegeți-l pe cel potrivit pentru dvs. Vizitați pagina noastră de încărcare acasă pentru a afla mai multe.

All electric Explorer is charging

Incarcare in statiile publice si la destinatie: IONITY


Ford este si unul dintre fondatorii uneia dintre retelele de incarcare cu cea mai rapida extindere din Europa: IONITY. IONITY va oferi soferilor Ford All-Electric cele mai bune viteze de incarcare de pe piata, la un pret redus.

A person checking FordPass App on mobile phone

Incarcare simpla

Datorita aplicatiei FordPass de pe telefon, nu va trebui sa iti faci griji daca vehiculul tau electric este incarcat sau nu. Deschizi aplicatia FordPass  cas a verifici starea bateriei electrice si daca are nevoie de incarcare inainte de urmatoarea calatorie.

Deasemenea, lucram si in parteneriat cu NewMotion, care construieste cea mai mare retea publica de incarcare din Europa. Acest parteneriat iti va permite sa afli, prin intermediul propriului smartphone, unde sunt cele mai apropiate puncte publice de incarcare, cum sa ajungi acolo si cat te costa o incarcare completa a masinii tale electrice. De asemenea, poti afla ce puncte publice de incarcare se incadreaza in calatoria pe care ti-ai programat-o. Ceea ce inseamna ca iti poti incarca vehiculul electric din mers, fara a te abate de la ruta curenta.

IONITY: merge pana la capat

Revolutia electrica nu se refera numai la tehnologia vehiculului. Investim, de asemenea, in infrastructura care sa permita deplasari pe distante lungi. IONITY este o asociere intre Ford, BMW Group, Daimler si Volkswagen Group. Impreuna, construim o retea fiabila, bine alimentata, de incarcare rapida in Europa, pentru a te ajuta sa faci calatorii mai lungi, cu mai putin timp petrecut pentru a incarca.

Mai multe

IONITY electric fast charging stations

Incarcarea bateriei

Vehiculul electric poate fi incarcat in mai multe moduri, de la o tehnologie avansata de incarcare automata la conectarea la prizele tale de perete de acasa. Vezi aceasta animatie pentru o prezentare generala despre cele mai frecvente moduri de a te asigura ca masina este incarcata si gata de plecare atunci cand ai nevoie de ea.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top