CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Cumpara > Exploreaza > Vehicule hibride si electrice > incarcare

Ford se incarca pentru viitor

Avand patru modele Plug-in Hybrid si un SUV Mustang All-Electric, care trebuie sa ajunga in Europa pana in 2021, Ford se angajeaza sa faca incarcarea cat mai usoara posibil. Incarcarea masinilor hibride si electrice la domiciliu poate fi simpla si exista o retea din in ce mai larga de statii publice de incarcare; astfel, poti fi sigur ca vei ajunge la destinatie.

All Electric icon

Incarcare la domiciliu

Incarcarea vehiculului tau hibrid sau electric la domiciliu este o modalitate simpla si eficienta de a te asigura ca este gata de plecare oricand ai nevoie. Conecteaza vehiculul la o priza standard, de uz casnic, si lasa-l sa se incarce. Din cauza disponibilitatii limitate a energiei la prizele de uz casnic, insa, acesta nu este cel mai rapid mod de a incarca bateria. Cu toate acestea, nu e nevoie de hardware suplimentar si, prin urmare, e o metoda rentabila si foarte accesibila de reincarcare a vehiculului tau plug-inTooltip.

Plug In Hybrid icon

Statii publice de incarcare

In Europa, sunt disponibile mai mult de 450.000 de statii publice de incarcare pentru gama de vehicule Plug-In Hybrid si Full-Electric. Si numarul este in crestere in fiecare saptamana.

Home Charging

Incarcare rapida acasa

Vrei ca incarcarea masinii tale hybrid plug-in sau full-electric sa fie cat mai rapida posibil? Te poate ajuta gama de prize de incarcare Ford wallbox. Te putem ajuta cu  instalarea unei prize wallbox de putere mare, chiar la tine acasa. Ford Wallbox ofera o incarcare mai rapida decat o priza conventionala, pregatindu-ti masina ta plug-in hybrid sau full-electric pentru drum cat de repede se poate. Detalii la dealerii autorizati Ford.

All electric Explorer is charging

Incarcare in statiile publice si la destinatie: IONITY


Ford este si unul dintre fondatorii uneia dintre retelele de incarcare cu cea mai rapida extindere din Europa: IONITY. IONITY va oferi soferilor Ford All-Electric cele mai bune viteze de incarcare de pe piata, la un pret redus.

A person checking FordPass App on mobile phone

Incarcare simpla

Datorita aplicatiei FordPass de pe telefon, nu va trebui sa iti faci griji daca vehiculul tau electric este incarcat sau nu. Deschizi aplicatia FordPass  cas a verifici starea bateriei electrice si daca are nevoie de incarcare inainte de urmatoarea calatorie.

Deasemenea, lucram si in parteneriat cu NewMotion, care construieste cea mai mare retea publica de incarcare din Europa. Acest parteneriat iti va permite sa afli, prin intermediul propriului smartphone, unde sunt cele mai apropiate puncte publice de incarcare, cum sa ajungi acolo si cat te costa o incarcare completa a masinii tale electrice. De asemenea, poti afla ce puncte publice de incarcare se incadreaza in calatoria pe care ti-ai programat-o. Ceea ce inseamna ca iti poti incarca vehiculul electric din mers, fara a te abate de la ruta curenta.

IONITY: merge pana la capat

Revolutia electrica nu se refera numai la tehnologia vehiculului. Investim, de asemenea, in infrastructura care sa permita deplasari pe distante lungi. IONITY este o asociere intre Ford, BMW Group, Daimler si Volkswagen Group. Impreuna, construim o retea fiabila, bine alimentata, de incarcare rapida in Europa, pentru a te ajuta sa faci calatorii mai lungi, cu mai putin timp petrecut pentru a incarca.

Mai multe

IONITY electric fast charging stations

Incarcarea bateriei

Vehiculul electric poate fi incarcat in mai multe moduri, de la o tehnologie avansata de incarcare automata la conectarea la prizele tale de perete de acasa. Vezi aceasta animatie pentru o prezentare generala despre cele mai frecvente moduri de a te asigura ca masina este incarcata si gata de plecare atunci cand ai nevoie de ea.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top