Home > Cumpara > Exploreaza > Vehicule hibride si electrice > incarcare
Ford Plug-in Hybrid standing next to charging station

Incarcare fara efort

Modelul prezentat este Tourneo Custom Plug-in Hybrid

Ford se incarca pentru viitor

Avand patru modele Plug-in Hybrid si un SUV Mustang All-Electric, care trebuie sa ajunga in Europa pana in 2021, Ford se angajeaza sa faca incarcarea cat mai usoara posibil. Incarcarea masinilor hibride si electrice la domiciliu poate fi simpla si exista o retea din in ce mai larga de statii publice de incarcare; astfel, poti fi sigur ca vei ajunge la destinatie.

All Electric icon

Incarcare la domiciliu

Incarcarea vehiculului tau hibrid sau electric la domiciliu este o modalitate simpla si eficienta de a te asigura ca este gata de plecare oricand ai nevoie. Conecteaza vehiculul la o priza standard, de uz casnic, si lasa-l sa se incarce. Din cauza disponibilitatii limitate a energiei la prizele de uz casnic, insa, acesta nu este cel mai rapid mod de a incarca bateria. Cu toate acestea, nu e nevoie de hardware suplimentar si, prin urmare, e o metoda rentabila si foarte accesibila de reincarcare a vehiculului tau plug-inTooltip.

Plug In Hybrid icon

Incarcare in statiile publice si la destinatie

Pentru toata gama de vehicule All-Electric si Plug-in Hybrid din portofoliul nostru, vom furniza in momentul predarii vehiculului cabluri standard, pentru incarcarea in statiile publice. Acestea iti permit sa iti incarci vehiculul Ford la oricare dintre cele peste 100.000 (numar in crestere!) de statii de incarcare din intreaga Europa. Pentru a scurta timpii de incarcare la statiile publice, sunt disponibile cabluri optionale de incarcare, de mare putere, si pentru masinile si vehiculele noastre comerciale All-Electric. 

Home Charging

Incarcare rapida la tine acasa

Vrei sa iti incarci vehiculul All-Electric sau Plug-in Hybrid cat mai repede posibil, chiar la tine acasa? Te poate ajuta priza de perete Ford Wall-Box. Cu ajutorul unuia dintre partenerii nostri expertiTooltip, te putem ajuta sa instalezi acasa o priza de perete Ford Wall-Box, de putere mai mare. Prizele de perete Ford Wall-Box ofera timpi de incarcare mai scurti, comparativ cu incarcarea prin prize conventionale. Astfel, vehiculul tau All-Electric sau Plug-in Hybrid va fi inapoi la drum atunci cand ai nevoie.

A person checking FordPass App on mobile phone

Incarcare in statiile publice si la destinatie: IONITY


Ford este si unul dintre fondatorii uneia dintre retelele de incarcare cu cea mai rapida extindere din Europa: IONITY. IONITY va oferi soferilor Ford All-Electric cele mai bune viteze de incarcare de pe piata, la un pret redus. In mai 2019, IONITY a anuntat cu mandrie deschiderea celei de-a 100-a statii proprii de incarcare de mare putere din Europa, marcand un pas important catre indeplinirea obiectivului de deschidere a 400 de statii de mare putere, IONITY, in intreaga Europa, pana la sfarsitul anului 2020.

A person checking FordPass App on mobile phone

Incarcare simpla

Datorita aplicatiei FordPass de pe telefon, nu va trebui sa iti faci griji daca vehiculul tau electric este incarcat sau nu. Deschizi aplicatia FordPass  cas a verifici starea bateriei electrice si daca are nevoie de incarcare inainte de urmatoarea calatorie.

Deasemenea, lucram si in parteneriat cu NewMotion, care construieste cea mai mare retea publica de incarcare din Europa. Acest parteneriat iti va permite sa afli, prin intermediul propriului smartphone, unde sunt cele mai apropiate puncte publice de incarcare, cum sa ajungi acolo si cat te costa o incarcare completa a masinii tale electrice. De asemenea, poti afla ce puncte publice de incarcare se incadreaza in calatoria pe care ti-ai programat-o. Ceea ce inseamna ca iti poti incarca vehiculul electric din mers, fara a te abate de la ruta curenta.

IONITY: merge pana la capat

Revolutia electrica nu se refera numai la tehnologia vehiculului. Investim, de asemenea, in infrastructura care sa permita deplasari pe distante lungi. IONITY este o asociere intre Ford, BMW Group, Daimler si Volkswagen Group. Impreuna, construim o retea fiabila, bine alimentata, de incarcare rapida in Europa, pentru a te ajuta sa faci calatorii mai lungi, cu mai putin timp petrecut pentru a incarca.

Mai multe

A person checking FordPass App on mobile phone

Incarcarea bateriei

Vehiculul electric poate fi incarcat in mai multe moduri, de la o tehnologie avansata de incarcare automata la conectarea la prizele tale de perete de acasa. Vezi aceasta animatie pentru o prezentare generala despre cele mai frecvente moduri de a te asigura ca masina este incarcata si gata de plecare atunci cand ai nevoie de ea.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top