CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Cumpara > Servicii si accesorii > Garantii si revizii > Garantie de baza
Ford Base Warranty

Garantia de Baza Ford

Garantia de baza

Garantia noastra de producator Ford asigura o utilizare fara griji a vehiculului tau pe o perioada de pana la doi ani. Toate reparatiile sunt facute in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate. Mai mult, daca vinzi autoturismul tau Ford, garantia este transferabila - un beneficiu aditional real pentru noul proprietar.

Garantia pentru piese de schimb 

Reprezentantii / Reparatorii Autorizati Ford folosesc numai piese de schimb originale Ford si Motorcraft, pentru reparatiile acoperite de garantie. Aceste piese indeplinesc standardele noastre stricte de calitate si siguranta, ceea ce inseamna ca performanta si valoarea vehiculului tau Ford nu vor fi afectate.

Garantia pentru vopsitorie 

Garantia ta pentru suprafetele vopsite incepe si se termina odata cu garantia ta de baza Ford. Verifica cartea de service a vehiculului tau (denumita formal Ghid de Garantie & Service) pentru a afla perioadele de garantie ale vehiculului tau.

Garantia anti-perforare

Caroseria ta Ford este garantata impotriva perforarii dinspre interior timp de pana la 12 ani (in functie de model). Pentru a mentine aceasta garantie, supune autoturismul tau Ford la verificari regulate ale caroseriei si a vopselei (care pot fi combinate cu inspectiile de service) dupa cum este descris in cartea de service.

Asistenta Ford  

In cazul unei defectiuni sau accident ce impiedica continuarea calatoriei, serviciul Ford Asistenta iti sta la dispozitie pentru ajutor pe teritoriul Romaniei, precum si in restul Europei conform prevederilor din Caietul de Service, daca masina beneficiaza de Garantia de Baza. Este nevoie doar de un apel telefonic iar ajutorul va veni – fie ca ai nevoie de reparatii la fata locului, remorcare, un vehicul de schimb, cazare pe timp de noapte, ajutor pentru a ajunge acasa sau oricare altul din serviciile noastre.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top