CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Cumpara > Exploreaza > Vehicule hibride si electrice > Vehicule Mild Hybrid Electric (MHEV)
Ford Fiesta MHEV

Consum mai eficient si costuri reduse

Sistemele de propulsie Mild Hybrid pot fi o modalitate rentabila de a te alatura revolutiei electrice. Acestea sunt cele mai potrivite pentru persoanele care fac multe calatorii mai scurte, in special prin oras si la viteze medii mai scazute. Pot fi disponibile optiuni de transmisie manuala sau automata. Ford iti ofera atat motoare pe benzina, cat si motoare diesel Mild Hybrid. Motorul de 1.0 l EcoBoost pe benzina Hybrid va fi disponibil pe modelele Fiesta, Focus si Noul Kuga. Folosind cea mai recenta tehnologie diesel Euro 6, mortorul EcoBlue Hybrid va fi oferit pe toate modelele noi Kuga, Transit Custom si Transit.

Mai eficient, in mod automat.

Motorul conventional cu combustie interna este asistat de un motor electric. La viteze mici sau la stationare, motorul cu combustie interna se poate opri singur, iar generatorul de pornire 48V il reporneste fara probleme atunci cand este necesar. Bateria Li-Ion de 48V separata este reincarcata automat de franarea regenerativa in timpul deplasarii in panta si al franarii. Nu este necesara conectarea bateriei la o sursa de alimentare.

Eco Boost logo
Ford Fiesta mHEV parked on street in city

Ford Fiesta Ecoboost Hybrid

Fiesta EcoBoost Hybrid imbina armonios eficienta unui hybrid cu dinamica de conducere superioara, specifica Fiesta. Sistemul de propulsie hybrid foloseste un motor electric, care sustine motorul pe benzina, oferind mai multa putere si optimizand consumul. Bateria separata Li-ion de 48V se incarca automat prin intermediul franarii regenerative, astfel incat nu vei fi nevoit sa cauti puncte de incarcare.

Ford Focus Ecoboost Hybrid

Ford Focus este disponibil cu un sistem de propulsie EcoBoost Hybrid, care ofera o noua dimensiune de eficienta gamei Focus. Sistemul EcoBoost Hybrid aduce un motor electric, pe baterie, care sustine motorul pe benzina, crescandu-i puterea si imbunatatind economia de combustibil. Bateria hybrid se reincarca prin intermediul franarii regenerative, astfel nu exista necesitatea de conectare la o sursa de energie externa.

Ford Focus EcoBoost Hybrid in front of illuminated glass building
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top