CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Cumpara > Exploreaza > Vehicule hibride si electrice > Vehicule Hybrid Electric (HEV)

Aspectul familiar al vehiculului electric

In ziua de astazi, vehiculele hibride (HEV) sunt tot mai frecvente pe sosele. Acest lucru este valabil mai ales in zonele urbane, unde emisiile lor reduse si economia de combustibil imbunatatita la viteze tipice pentru orase reprezinta un avantaj major.

Vehiculele Electrice Hybride (HEV) au un motor cu combustie interna conventional dar, in acelasi timp, au o baterie mai mare si un motor mai puternic.Aceasta ofera mai multa asistenta motorului si permite vehiculului sa se deplaseze pe distante scurte, la viteze reduse, folosind doar motorul electric. Iar datorita motorului pe benzina, distanta de deplasare nu este o problema. Aceasta deoarece vehiculul este capabil sa utilizeze atat bateria cat si motorul cu combustie interna.

Performanta practica

Costul mediu al incarcarii unui vehicul electric pentru o deplasare de 100 km este in mod obisnuit mai mic decat costul mediu al benzinei sau motorinei pentru o deplasare pe aceeasi distantaHybrid vehicles page, dar acestea pot fi initial mai scumpe la cumparare. 

Uneori, beneficiile pentru mediu pe care acestea le ofera pot atrage subventii guvernamentale, ceea ce le face o optiune si mai atractiva.

Bateria dintr-un vehicul hibrid este reincarcata in mod combinat, prin franarea regenerativa si in mod direct de catre motor; ea nu se incarca prin conectarea la o sursa de alimentare - deci nu va trebui sa cauti vreodata puncte de incarcare. 

Transmisia Hybrid este complet automata si nu este disponibila cu transmisie manuala.

Hybrid vehicle engine
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top