Home > Autoturisme > NOUL PUMA > Caracteristici > Confort și Funcționalitate

Confort

Nu este doar încântător pentru ochi, ci și inteligent. Habitaclul Ford Puma te învăluie printr-un design elegant și rafinat, cu tapițerie din piele. Scaunele din față includ suport lombar și funcție de masaj, pentru un nivel suplimentar de confort, iar  finisajul  detaliilor  amplifică senzația de stil sofisticat. O serie de caracteristici inteligente și tehnologii inovatoare îți oferă control complet: de la consola de bord 12.3" cu instrumente digitale și ecran tactil  8", la  modemul încorporat FordPass Connect  și o serie de servicii  disponibile prin sistemul  SYNC 3. Fiecare element a fost conceput pentru a-ți face deplasarea cât mai plăcută.

 

 

FordPass Connect

Cheia către o lume mai bine conectată

Ford Puma este disponibil cu modemul FordPass ConnectFordPass Connect Modem. Sistemul oferă o gamă largă de avantaje inestimabile, inclusiv WiFiHotspot-ul Wi-Fi LTE de până la 4G pentru până la zece dispozitive și informații de trafic în timp realFordPass with Live Traffic trimise direct la sistemul de navigație prin satelit integrat în mașină. Informațiile locale privind riscurile, afișate ca simboluri de avertizare în consola de bord, te informează cu privire la orice obstacole de care te-ai putea apropia, iar în eventualitatea unui accident, FordPass Connect va efectua chiar și un eCall la serviciile de urgență, comunicând localizarea vehiculului tău.

Descarcă aplicația FordPass pentru a avea acces la mai multe funcții

FordPass Connect devine și mai puternic atunci când este conectată cu un smartphone prin aplicația FordPass. După conectare, vei debloca o serie de funcții noi, inovatoare. De exemplu, poți utiliza telefonul pentru a localiza vehiculul tău și pentru a-l bloca sau debloca de la distanță. Poți monitoriza nivelul combustibilului, kilometrajul și presiunea din anvelope și poți obține alerte privind starea de funcționare a vehiculului, direct pe telefon. De asemenea, poți programa funcția de navigație prin satelit trimițând o destinație direct de pe telefon către vehicul.

FordPass App
12,3" digital instrument cluster

Consolă de bord personalizată

Un punct central unic al interiorului Puma este noua consolă de bord digitală. Acest ecran LCD color, inteligent, de 12.3", utilizează o tehnologie  care permite ecranului să se curbeze odată cu planșa de bord a vehiculului, rezultatul fiind un interior perfect cursiv. Informațiile sunt afișate cu mare acuratete, utilizând pictograme intuitive și ușor de citit și își schimbă culoarea și configurația pentru a se potrivi cu modul de deplasare selectat. 

De asemenea, puteți stabili și ce informații să fie afișate cu prioritate, inclusiv alertele de navigare, putând și programa presetările preferate pentru fiecare șofer în parte. 

Hands-free cu SYNC 3 

Ford SYNC 3 este un sistem avansat de ultimă generație, care îți permite să rămâni conectat și să controlezi telefonul, muzica și sistemul de navigație prin comenzi vocale. Poți chiar să afișezi lista restaurantelor locale, doar spunând  “I’m hungry”(„Îmi este foame”). De asemenea, sistemul îți poate citi cu voce tare mesajele text. Ecranul tactil color răspunde la gesturi de strângere și glisare pentru navigare intuitivă. SYNC 3 se conectează, de asemenea, la Apple CarPlay și la Android Auto, iar Applink te ajută să accesezi unele dintre aplicațiile preferate de pe smartphone-ul tău. 

SYNC 3
B&O Audio detail

Muzica, așa cum ar trebui să se audă 

Oricare ar fi gusturile tale, muzica merită să sune așa cum a intenționat artistul. Exact la aceasta te poți aștepta de la noul Ford Puma. De ce? Deoarece este disponibil cu sistemul B&O. Un sistem audio de 575 W, premium, proiectat și reglat  pentru acest model de către specialiștii în acustică de la B&O. Această configurație puternică și bogată, cu 10 difuzoare, include un subwoofer încorporat inteligent în peretele despărțitor din spate, astfel încât niciunul dintre spațiile de încărcare ale modelului Puma să nu fie compromis. Așa că, dai volumul mai tare și te bucuri de trupele și piesele favorite în sala de concerte din interiorul mașinii tale.

Scaune cu funcție de masaj lombar 

În noul Ford Puma scaunele șoferului și ale pasagerului din față sunt îmbunătățite cu o funcție de masaj lombar, pentru confort și suport suplimentar. Activate la apăsarea unui buton, setările de masaj reglabile cu 3 moduri de funcționare, revitalizează mușchii obosiți – funcție ideală pentru călătorii mai lungiTooltip.

Front seats with lumbar massage function
Fully removable seat covers detail

Băuturi vărsate? Urme de noroi? Nicio problemă. 

Viața în oraș poate fi agitată. Se pot vărsa băuturi, iar pe tălpile ude poți aduce noroi și murdărie în interiorul mașinii. Iar tu nu ești una dintre persoanele obsedate ca mașina să fie întotdeauna imaculată. De aceea, am creat noi modele de scaune pentru vehiculul tău Puma, încorporând huse de scaune complet detașabile în față și în spate. Husele scaunelor pot fi spălate la mașina de spălat rufe și sunt prevăzute cu un fermoar integrat, ceea ce le face mai ușor de dat jos atunci când este necesar. Sau, dacă simți nevoia unei schimbări, este disponibilă o selecție suplimentară de huse cu fermoar, ca accesorii opționale, prin intermediul dealerului tău Ford. 

 

Lasă lumina să pătrundă

Ford Puma este disponibil cu un plafon panoramic care înlocuiește în întregime panoul din oțel al plafonului. Acesta lasă să pătrundă lumina în mașină, pentru a crea un interior luminos și aerisit. Jumătatea frontală este acționată electric și poate culisa în spate, iar parasolarele retractabile de pe întreaga lungime permit deschiderea geamului pentru a te bucura de aer curat în timp ce ești protejat de soare.

Full-length panoramic roof
Top