Home > Autoturisme > NOUL PUMA > Caracteristici > Performanță și eficiență

Performanță

O nouă eră a vehiculelor electrice hibride este aici, iar Ford Puma întruchipează această nouă direcție. Motoarele hibride EcoBoost  disponibile pentru modelul Puma oferă performanțe remarcabile, împreună cu o economie impresionantă de combustibil și valori vizibil mai mici ale emisiilor de CO2 față de  motoarele convenționale pe benzina.

Ce este Hibrid? 

Tehnologia EcoBoost Hybrid de la Puma integrează un mic motor electric cu o baterie de 48 de volți pentru a ajuta la îmbunătățirea eficienței. EcoBoost Hybrid nu poate fi condus numai cu energie electrică;  în schimb, motorul electric oferă asistență suplimentară motorului pe benzină atunci când este necesar, ajutând atât la mărirea distanței de deplasare a vehiculului tău, cât și la reducerea emisiilor.

Nu este necesar să conectezi Puma la o sursă de alimentare externă, deoarece bateria de 48 de volți care alimentează motorul electric este reîncărcată în timp mersului. Frânarea regenerativă funcționează prin redirecționând energia din timpul frânării, înapoi către bateria motorului hibrid.

 

Performanță premiată

Curat nu trebuie să însemne compromis. Motorul pe benzină Ford 1.0 l EcoBoost a câștigat de șase ori premiile Motorul Internațional al Anului. Disponibil pe modelul Puma în varianta opțională hibrid de 125 CP sau 155 CP. Atfel,  te vei bucura de toate performanțele lipsite de compromis pe care le-ai  aștepta de la un motor convențional de 1.5 l, dar cu un consum  mediu de combustibil mai bun și emisii CO2 reduse  – făcându-l nu numai mai curat pentru mediu, dar și mai economic în privința costurilor de funcționare!

New Puma powerful and fuel-efficient petrol engines
Ford Puma close up on manual transmission

Transmisie manuală 6 trepte

Transmisia manuală 6 trepte a modelului Puma a fost optimizată pentru a face schimbarea vitezelor mai ușoară, mai precisă și mai silențioasă. Aceasta a fost special concepută pentru a îmbunătăți dinamica condusului și în același timp pentru a reduce consumul de combustibil păstrând performanțele mașinii.

Top