CUM PUTEM AJUTA?

Home > Autoturisme > NOUA PUMA > Caracteristici > Utilitate

Utilitate

Viata moderna necesita adesea o abordare inventiva a modului in care ocupi spatiul. Cu cea mai buna capacitate de incarcare, pe spate,-din-clasa, fara compromisuri, Ford Puma a adoptat acest mod de gandire. 

Pe langa inzestrarea eleganta si prezenta impunatoare, exteriorul frumos sculptat al Pumei este echilibrat de functionalitatea atenta. Ofera adaptabilitate reala in cadrul detaliilor designului sau.

Cu adevarat ordonat! 

Spatiul de incarcare al modelului Puma include un compartiment de incarcare MegaBox cu pozitie mai joasa, nou si inovator. Pe langa faptul ca ofera un spatiu suplimentar de depozitare de 80 litri si poate gazdui articole de pana la 115 cm inaltime, daca este necesar, MegaBox dispune si de o captuseala impermeabila si un dop de scurgere, facilitand curatarea cu apa si asigurand spatiul ideal pentru depozitarea cizmelor ude sau a echipamentului sportiv murdarit de noroi.

Tot spatiul necesar 

Indiferent de dotarea optionala de serie pe care o alegi, Ford Puma iti ofera intregul spatiu de incarcare de care ai nevoie. Scaunele din spate pot fi divizate 60/40 pentru a mari la maximum versatilitatea si se pot rabata chiar complet pentru a iti oferi mai mult spatiu pentru bagaje atunci cand ai nevoie.

Ford Puma interior showing rear seats
Ford Puma close up on adaptive parcel shelf

Raft adaptiv pentru colete

Ford Puma dispune de un raft posterior adaptiv pentru colete, care nu este fixat pe cel de-al doilea rand de scaune si care se ridica odata cu hayonul, ceea ce inseamna ca isi poate ajusta pozitia pentru a permite spatiu pentru obiecte mai mari.

Gata cu scotocitul dupa chei

Hayonul cu operare hands-free face ca accesul la compartimentul de incarcare al modelului Puma sa fie usor, chiar si atunci cand ai mainile ocupate. Avand brelocul KeyFree in buzunar sau in geanta, faci doar o miscare usoara a piciorului sub centrul barei de protectie din spate, iar hayonul hands-free se va ridica fara sa atingi nimic. De asemenea, acesta poate fi deschis si inchis si in timp ce te afli in interiorul masinii.

Ford Puma with a woman opening booth hands free
Ford Puma close up on Tow Bar

Ai nevoie sa transporti mai multe?

Daca doresti sa transporti obiecte mai mari sau mai voluminoase, poti opta pentru sinele de acoperis si/sau o bara de tractare detasabila, extrem de utila.

Top