Home > Autoturisme > NOUL PUMA > Caracteristici > Utilitate

Utilitate

 Viața modernă necesită adesea o abordare inventivă a modului în care ocupi spațiul. Cu cea mai bună capacitate de încărcare , dar fără compromiterea clasei, Ford Puma adoptă acest mod de gândire. 

Pe lângă  prezența impunătoare, exteriorul frumos sculptat al modelului Puma este echilibrat prin funcționalitate atent gândită - oferă versatilitate reală prin cadrul detaliilor designului său.

Cu adevărat ordonat! 

Spațiul de încărcare al modelului Puma include un compartiment de încărcare nou și inovator - MegaBox. Suplimentar spațiului  de depozitare de 80 litri poate acomoda articole de până la 115 cm înălțime, dacă este necesar. MegaBox dispune și de o husa impermeabilă și un dop de scurgere, facilitând curățarea cu apă și asigurând spațiul ideal pentru depozitarea cizmelor ude sau a echipamentului sportiv.

Tot spațiul necesar 

Indiferent de dotările opționale pe care le alegi, Ford Puma îți oferă întregul spațiu de încărcare de care ai nevoie. Scaunele din spate pot fi divizate 60/40 pentru a mări la maximum versatilitatea și se pot rabata chiar complet pentru a-ți oferi mai mult spațiu pentru bagaje atunci când ai nevoie.

Ford Puma interior showing rear seats
Ford Puma close up on adaptive parcel shelf

Raft adaptiv pentru colete

Ford Puma dispune de un raft adaptiv pentru colete, care nu este fixat pe cel de-al doilea rând de scaune, ci  se ridică odată cu hayonul, ceea ce înseamnă că își poate ajusta poziția pentru a face spațiu pentru obiecte mai mari.

Nu mai cauți cheile

Hayonul hands-free face ca accesul la compartimentul de încărcare al modelului Puma să fie ușor, chiar și atunci când ai mâinile ocupate. Având brelocul KeyFree în buzunar sau în geantă, utilizezi pur și simplu o mișcare ușoară a piciorului sub centrul barei de protecție din spate, iar haionul se va ridica fără să atingeți nimic. De asemenea, acesta poate fi deschis și închis și în timp ce te afli în interiorul mașinii.

Ford Puma with a couple opening booth hands free
Top