FORD PUMA ST

Va prezentam noua generatie Ford Performance. Ford Puma ST este primul nostru SUV clasa performance din Europa, creat cu ADN-ul caracteristic gamei Ford Performance.

Un motor Ford EcoBoost turbo de 1.5 litri impresioneaza cu 200 CP si cu un cuplu de 320 Nm. 

Puma ST poate ajunge de la 0-100 km/h in doar 6.7 secunde. Combinand utilitatea de zi cu zi a unui SUV urban cu senzatia inegalabila de a conduce un vehicul Ford Performance. 

Cu patru moduri de condus selectabile, suspensie reglata sport, design aerodinamic cu forme agresive, jante impresionante din aliaj de 19” si elemente de identitate caracteristice gamei ST – acesta este un Ford Puma construit pentru senzatii tari la volan.

ST Powershift

PERFORMANTA ELECTRIFICATA HYBRID

Puma ST Powershift. Primul nostru Ford ST electrificat combina o motorizare de 1.0 litri EcoBoost Mild Hybrid si o transmisie automata Powershift cu 7 viteze. Aceasta oferta 160 CP si cuplu de 248NmTooltipcapabil sa ofere acceleratie de 0-100 km/h in doar 7.4 secunde. Rezultatul? Un SUV de performanta care este capabil pe masura ce este confortabil.

 

Bord Ford Puma ST

PERFECTIONEAZA-TI EXPERIENTA DE CONDUS 

Puma ST este disponibil cu patru moduri de deplasare selectabile: Normal, Eco, Sport si Pista. Fiecare setare adapteaza performanta masinii prin modificarea diagramei de functionare a motorului, a reactiei pedalei de acceleratie si directiei, precum si a setarilor de control al tractiunii si stabilitatii. Astfel, iti poti adapta condusul la orice setare, in timp ce informatiile cheie sunt afisate pe panoul de bord digital de 12.3”.

Motor Ford

PERFORMANTA ULUITOARE 

Conceput pentru bucuria pura de a conduce. Puma ST reprezinta echilibrul optim intre performanta senzationala si eficienta remarcabila. Motorul turbo puternic Ford EcoBoost de 1,5 litri ofera 200 CP, cu un cuplu de 320 Nm si poate ajunge de la 0-100 km/h in doar 6,7 secunde. 

Ford Puma ST Portbagaj

UTILIZARE INTELIGENTA A SPATIULUI

Spatiul de incarcare al modelului Puma ST include un compartiment de incarcare MegaBox cu pozitie mai joasa, nou si inovator. Pe langa faptul ca ofera un spatiu suplimentar de depozitare de 80 litri si poate gazdui articole de pana la 115 cm inaltime, daca este necesar, MegaBox dispune si de o captuseala impermeabila si un dop de scurgere, facilitand curatarea cu apa si asigurand spatiul ideal pentru depozitarea cizmelor ude sau a echipamentului sportiv murdarit de noroi.

Ford Puma ST vedere din spate

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii