Apasă aici pentru a conversa cu asistentul virtual și pentru mai multe informații

FORD PUMA PROMOȚII PERSOANE FIZICE

PERSOANE FIZICE PERSOANE JURIDICE

 • PUMA Titanium mHEV De la 15.950 €*
  Ford Puma

  FORD PUMA

  O AVENTURĂ ȘI MAI MINUNATĂ

  Preț de la: 15.950 €(TVA inclus)

  Ofertă prin Programul Rabla*

  Dobândă fixă credit auto în lei:

  4.99%*** (pe toată perioada contractuală)

  Model: Puma Titanium 1.0l Benzină mHEV 125 CP manuală

  SPECIFICAȚII/ELEMENTE INCLUSE:

  • Aer condiționat
  • Sistem SYNC 3 cu ecran 8" cu funcția touch și Navigație
  • Oglinzi reglabile electric cu încălzire
  • Pilot automat
  • Senzori de parcare spate

  Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

  *Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Puma Titanium 1.0 Benzina mHEV 125 CP, cutie manuala; in limita stocului disponibil.

  *Foarte important! Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2023”), dupa cum urmeaza: (i) contravaloarea primei de casare pentru achiziționarea unui autovehicul nou în schimbul casării a două autovehicule uzate (10.000 lei), in masura aplicabila, contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei).

  Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile celui de-al 2-lea  trimestru al anului 2023 IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

  FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Puma Titanium 1.0 Benzina mHEV 125 CP, cutie manuala, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 5.4 – 5.6 /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 121 – 127. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

  *** Puma Titanium 1.0 Mhev 125CP – 15.950 Euro -(avans 25%)=11.962,5 Eur*5 lei = 59.812,5 lei

  Exemplu reprezentativ de calcul, produs cu Asigurare: În cazul „Creditului Creditului Promo Puma (ca urmare a îndeplinirii criteriilor de eligibilitate) în valoare de 59.812,5 Lei pe 60 luni, cu asigurare de viață cu primă de asigurare unică finanțată* (adăugată la valoarea creditului, rezultând o valoare împrumutată de 63.401,25 Lei) dobândă anuală fixă este de 4,99%, comision de analiză dosar 900 Lei (se percepe eșalonat pe durata creditului, în plați lunare, doar în cazul acordării creditului), comision lunar de administrare credit 70 Lei, valoarea ratei lunare 1.272,46 Lei (pentru rate egale, rata incluzând și costul asigurării de viață) valoarea totală plătibilă 76.347,48 Lei, DAE 7.84% (calculat la valoarea totală împrumutată de 63.401,25 Lei).

  *Prima unică de asigurare de viață finanțată de Împrumutător este de 3.588,75 lei calculată ca procent de 0,1% din valoarea creditului de 59.812,5 Lei și înmulțită cu perioada de creditare de 60 luni rezultand o valoare imprumutata de 63.401,25 Lei. Costul finanțării de către Împrumutator a primei unice de asigurare de viață este 489,99 Lei , calculat prin aplicarea ratei anuale a dobânzii anuale de 4,99% la valoarea din credit reprezentând prima unică de asigurare de 3.588,75 Lei finanțată de Împrumutător.

  Asigurarea de viata este emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Produsul de asigurare de viata este optional, clientul putand aplica pentru un produs de credit fara achizitionarea unei asigurari de viata, in conditii de costuri diferite.

  Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla se publică pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare - Rabla.

  Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

  Oferta este valabila in perioada 03.05.2023-30.06.2023. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii

Top