Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Vehicule comerciale > NOUL TRANSIT VAN

NOUL FORD TRANSIT VAN

Tehnologie mai inteligenta, chiar si mai utila, conectata. Motoare mai puternice si mai eficiente. Un design nou, uimitor. Ce este cel mai important, imbunatatiri ale capacitatii de transport. Acesta este noul Ford Transit. 

Descarca o brosura Versiuni (PDF 4.7MB)

Inteligent si puternic

Exteriorul noului Ford Transit aduce un aspect proaspat designului consacrat. In interior, habitaclul conceput inteligent prezinta o noua consola cu instrumente de bord si iti pune la îndemana tehnologii avansate.

New Ford Transit Van

Spatiu de incarcare si acces exceptional

Noul Transit ofera un spatiu de incarcare impresionant in ceea ce priveste toate cele trei dimensiuni: lungime de incarcare, latime de incarcare (de la un pasaj de roata la altul) si inaltimea utilizabila din interior. Cu spatiu de incarcare de 15,1 m³, poti incarca marfa cu lungime de peste 3 m. Cu o capacitate de transport de pana la 2,7 t, nu vei ramane niciodata fara spatiu sau fara posibilitatea de a transporta aproape orice. Usile de incarcare laterala cu deschidere larga, o inaltime optima de deschidere si o treapta de acces in partea din spate asigura accesul fara efort la spatiul de incarcare.

Te ajuta sa lucrezi mai inteligent

Noul Ford Transit este plin de tehnologii avansate. Toate create pentru a te ajuta sa lucrezi mai inteligent si mai eficient. Acestea includ Sistemul de asistenta pentru unghiul mort si Alerta la intersectarea cu traficul, ambele concepute pentru a te avertiza asupra celorlalti utilizatori ai soselei in timp ce schimbi benzile de mers sau te deplasezi in marsarier. Sistemul de asistenta activa la parcare face ca parcarea vehiculului tau sa fie mai simpla. Un nou Tempomat inteligent, cu dispozitiv ajustabil de limitare a vitezei, face calatoriile lungi pe autostrada mai putin obositoare si mai economice. Exista si o noua camera video retrovizoare la nivel inalt cu posibilitate de rabatare in jos si camera frontala cu vedere larga, astfel incat poti vedea in orice moment imprejurimile vehiculului tau. Aceste tehnologie este atat de utila, incat te vei intreba cum de te-ai descurcat fara ea pana acum. 

Noul Transit Van albastru

Noiile motoare cu tehnologii avansate

Dispunand de o gama de motoare diesel avansate si de ultima generatie de 2 l Ford EcoBlue, noul Transit este mai inteligent, mai sigur si mai eficient ca niciodata. Disponibil intr-o gama de patru grupuri motopropulsoare, oferind o putere de pana la 185 CP si un cuplu de 415 Nm, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale specifice. Indiferent de modelul pe care il alegi, fiecare motor intruneste in mod strict standardele de emisii Euro 6.2. Vehiculul este disponibil chiar si ca vehicul electric hibrid (mHEV), pentru o economie mai mare de combustibil si emisii reduse de CO2. Noul Transit este disponibil si cu un motor HDT (vehicul de mare tonaj) pentru clientii care au nevoie de ceva mai multa capabilitate. Acest motor produce un cuplu si mai mare, fiind ideal pentru conversiile mai mari.

Cheia ta catre o lume mai bine conectata

In premiera, noul Transit este disponibil cu un modem FordPass ConnectFordPass Connect 2020. Sistemul ofera o gama larga de avantaje inestimabile, inclusiv WiFiHotspot-ul Wi-Fi-2020 LTE 4G pentru pana la zece dispozitive si informatii de trafic in timp realLive Traffic 2019, trimise direct in sistemul de navigatie al masinii tale. In timpul conectarii cu aplicatia FordPass de pe telefon poti verifica daca ti-ai amintit sa blochezi usile si apoi le poti bloca sau debloca de la distanta. Poti chiar vizualiza pe harta locatia vehiculului – astfel incat nu mai trebuie sa-ti faci griji ca ai uitat unde ai parcat atunci cand te afli in locuri nefamiliare.

Un sistem care poate ajuta la prevenirea coliziunilor si protejarea pietonilor

Sistemul de asistenta pre-coliziune cu detectare a pietonilor utilizeaza un radar si o camera pentru a scana drumul din fata. in cazul unui pericol de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, sistemul va va avertiza. Daca nu reactionati la timp, sistemul poate aplica in mod automat forta totala de franare pentru a ajuta la reducerea gravitatii unei coliziuni frontale, sau chiar la evitarea ei.

O singura utilitara, nenumarate variante

Unul, doi sau mai multi pasageri. Lungimi ale caroseriei L2, L3 si L4. Inaltimi ale plafonului H2 si H3.
Alege un Transit sa-l poti configura pentru afacerea ta.

Cabina simpla

Spatiu si capacitate de incarcare maxima.

Ford Transit Van e extrem de flexibil si remarcabil de adaptabil. Poti alege dintre trei lungimi de incarcare, plus o gama larga de variante de capacitate si de configuratii ale transmisiei. Numeste lucrarea si vei vedea ca exista un Transit construit pentru ea.

Cabina dubla

Spatiu si capacitate de incarcare maxima.

Ford Transit Van e extrem de flexibil si remarcabil de adaptabil. Poti alege dintre trei lungimi de incarcare, plus o gama larga de variante de capacitate si de configuratii ale transmisiei. Numeste lucrarea si vei vedea ca exista un Transit construit pentru ea.

Ford Promotions

Promotii si oferte speciale

Profita acum

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top