Test Drive Gaseste un dealer Programare service AskFord
Home > Vehicule comerciale > NOUL TRANSIT VAN > Transit Trail

NOUL FORD TRANSIT TRAIL

Cu un design robust, o serie de tehnologii inteligente si un nou nivel de capacitate, Noul Ford Transit Trail este construit pentru cei care vor mai mult pentru afacerea lor.

Diferentialul mecanic cu alunecare limitata transmite energie catre rotile cu cea mai mare tractiune pentru ca Transit Trail sa-si continue deplasarea pe terenul accidentat, in timp ce tractiunea integrala inteligenta optionala imbunatateste capacitatea off-road a acestei autoutilitare, ceea ce inseamna ca vei gestiona cu usurinta cele mai dificile activitati.

O grila noua si impunatoare Ford cu format indraznet garanteaza ca te vei face remarcat, in timp ce mulajele laterale ale caroseriei si jantele unice din aliaj de 16" iti garanteaza ca si cele mai dificile activitati sunt efectuate cu stil.

FORD TRANSIT TRAIL

Oriunde te poarta munca, Transit Trail isi face treaba. De la drumurile de tara la santierele de constructii noroioase, capacitatea off-road a acestei autoutilitare garanteaza continuitatea activitatii. Iar designul nou si remarcabil te va face remarcat.

Transit Van Trail parked

Diferential mecanic cu alunecare limitata

Transit Trail este disponibil cu un sistem avansat, construit pentru a te ajuta sa abordezi cu usurinta terenul accidentat. Diferentialul mecanic cu alunecare limitata reduce rotirea nedorita a rotii, in special pe suprafete necompacte sau neuniforme, prin directionarea energiei catre roata cu cea mai mare tractiune. Acest lucru te ajuta sa iti continui deplasarea si imbunatateste stabilitatea vehiculului atunci cand ai cea mai mare nevoie. 

Spatiu de incarcare si acces exceptionale

Transit Trail este o autoutilitara mare care ofera un spatiu de incarcare impresionant pentru toate cele trei dimensiuni: lungime de incarcare, latime si inaltimea utilizabila din interior. Cu o capacitate de incarcare de pana la 2,1 tone si spatiu de incarcare de 15,1 metri cubi, poti incarca marfa cu lungimea de peste 3 metri. Usa larga de incarcare laterala cu optiune de deschidere electrica si treapta de acces din spate asigura accesul fara efort la spatiul tau de incarcare.

Noul Transit Trail interior cu un palet in spatiul de incarcare
Noul Ford Transit Trail diagrama AWD

Tractiune integrala inteligenta

Cand lucrurile devin dificile, nimic nu se compara cu performanta sigura a tractiunii integrale (AWD). Transit Trail este disponibil cu un sistem AWD optional inteligent care inlocuieste diferentialul mecanic cu alunecare limitata si te ajuta sa obtii o deplasare mai lina si mai increzatoare pe suprafete dificile.

Motor diesel Ford EcoBlue

Dispunand de o gama de motoare diesel Ford EcoBlue sofisticate, de 2 litri, Transit Trail ofera o combinatie perfecta de putere si eficienta. Disponibil intr-o gama de patru grupuri motopropulsoare, oferind o putere de pana la 185 CP, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale specifice.

Motorul noului Transit Trail
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Ford Promotions

Promotii si oferte speciale

Profita acum

Te-ar putea interesa si

Top