CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Cumpara > Servicii si accesorii > Accesorii > Accesorii autoturisme
Top Selling Car Accessories

Cele mai vandute accesorii pentru autoturisme

Tow Bar

Carlig de remorcare

Poti fi sigur ca remorca sau rulota vor ramane ferm atasate la vehiculul tau.

Indiferent ca alegi un carlig de remorcare retractabil, detasabil sau fix, toate sunt concepute pentru manipulare usoara si compatibilitate deplina cu sistemele electrice si caracteristicile de siguranta Ford.

Sistem de transport pentru plafon

Concepute special pentru modelul tau Ford, barele transversale pentru vehicule cu sine pe acoperis sunt necesare daca vrei sa montezi orice dispozitiv de transport, cum ar fi o cutie-portbagaj sau un suport pentru biciclete.

Roof Rack
Thule®+ Transportation

Transport

Mareste cu usurinta capacitatea de incarcare a vehiculului tau Ford.

Echipamentul de transport pentru acoperis si pentru partea posterioara a vehiculului, cum ar fi cutiile-portbagaj si suporturile pentru biciclete, pot fi montate in sigur si ferm pe sinele de acoperis sau pe carligul de remorcare Ford. Sunt disponibile cateva dimensiuni care sa se potriveasca nevoilor tale individuale de transport.

Covorase

Protejeaza-ti mocheta de murdarie si de uzura folosirii zilnice.

Fabricate din materiale anti-derapante, covorasele Ford autentice, pentru toate anotimpurile, din velur si din mocheta sunt realizate pentru siguranta ta, pentru a evita alunecarea si interferenta cu pedalele.

Floor Mats
Alloy Wheels

Jante Ford, din aliaj

Suple, simple sau elegante, alegerea iti apartine.

Jantele Ford, din aliaj, completeaza perfect modelul specific pentru care au fost create. Poti fi sigur ca au fost fabricate la cele mai inalte standarde, din cele mai fine materiale si au fost supuse unor teste pe termen lung pentru a te mentine in siguranta la drum.

Senzori de parcare

Fac parcarea mai usoara, in fiecare zi.

Sistemul de control al distanței de parcare (PDC) poate fi montat pe orice vehicul indiferent daca este nou sau utilizat. Acesta te ajuta sa detectezi obstacolele ascunse si sa manevrezi in siguranta autovehiculul in spatii inguste.

Xvision+ Parking Distance Control
Load Compartment Accessories

Protectie pentru portbagaj

Protejeaza portbagajul masinii tale Ford de murdarie.

In timp ce o parte este din mocheta velur, cealalta parte a covorului pentru podeaua compartimentului de marfa are o suprafata anti-derapanta, din cauciuc. Protectiile pentru portbagaj Ford, cu margini ridicate, sunt fabricate din material cauciucat. Ambele sunt usor de scos si curatat.

Accesorii pentru sustinerea bagajelor

Tineti bagajele in siguranta.

Accesoriile si plasele de ancorare a marfii de la Ford sunt concepute si testate pentru a se potrivi perfect si a ramane pe loc, tinand marfa la locul ei chiar si in cazul franarilor foarte bruste. Sunt testate sa ii proptejeze pe pasageri conform ISO 27955.  Accesoriile si plasele de sustinere a bagajelor de la Ford sunt concepute si testate pentru a se potrivi perfect si a ramane pe loc, tinand bagalul la locul lui chiar si in cazul franarilor foarte bruste.

Load Retention Accessories
Exterior Protection Accessories

Protectie exterioara

De ce sa nu iti protejezi ceva mai mult masina?

Aparatorile din spate contra noroiului ajuta la protejarea caroseriei vehiculului de balti si de pietre. Placile de protectie pentru bara din spate combina protectia cu un design elegant, iar foliile ofera protectie fara a compromite aspectul vehiculului tau.

Linie stilistica

Elemente de tuning autentice Ford.

Spoilerele pentru spate si acoperis se potrivesc ca o manusa pe designul vehiculului tau Ford si au trecut prin teste aspre care depasesc chiar si cerintele legii. Protectiile pentru praguri, lustruite, din otel inoxidabil arata superb si protejeaza eficient de zgarieturi marginile pragurilor masinii tale Ford.

Styling
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top