CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Cumpara > Servicii si accesorii > Accesorii > Accesorii autoturisme > Bare acoperis
Ford Roof Racks

Bare acoperis

Orice ai vrea sa iei cu tine, avem accesoriile de transport de care ai nevoie pentru a-ti face viata mai usoara si mai sigura.

Sine Ford pentru acoperis

Create special pentru modelul tau Ford, sinele pentru acoperis sunt usoare, aerodinamice si completeaza stilul vehiculului tau.

Sinele de acoperis longitudinale sunt dotare standard la multe modele Ford, dar nu la toate. Daca vehiculul tau nu are sine montate din fabrica, ele pot fi montate pe cele mai multe vehicule Ford.

Barele transversale Ford pentru acoperis

Barele transversale pentru acoperis sunt elegante si aerodinamice. Fabricate din materiale usoare, sunt concepute pentru a reduce la minim zgomotul facut de vant si a reduce nivelul consumului de combustibil.

Barele transversale Ford sunt create special pentru fiecare model Ford. Ele se ataseaza de sinele pentru acoperis si formeaza o baza perfecta pentru o gama larga de atasamente de transport pentru acoperis. De asemenea, sunt usor de montat si se pot bloca, pentru a le proteja importiva furtului.

Bare de portbagaj Ford pentru acoperis

Barele de portbagaj Ford pentru acoperis sunt disponibile pentru modelele Ford selectate. Ele se monteaza direct pe acoperisul vehiculului fara a fi nevoie de sine. Create pentru a fi usoare, usor de montat si blocabile, barele de portbagaj pentru acoperis de la Ford formeaza o platforma sigura pentru accesoriile tale de transport.

Pentru a descoperi mai multe despre gama noastra de accesorii de transport pentru acoperis, mergi la catalogul nostru de accesorii sau ia legatura cu distribuitorul tau Ford.

Ford Accessories

Ce este disponibil pentru vehiculul tau?

Cauta bare acoperis

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top