CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Cumpara > Servicii si accesorii > Accesorii > Accesorii autoturisme > Jante din aliaj
Ford Alloy Wheels

Jante Ford, din aliaj

Arata si simte-te diferit cu ajutorul gamei noastre de jante din aliaj, marca Ford

Toate jantele noastre din aliaj au fost concepute pentru a completa aspectul Ford. Si poti fi sigur ca, indiferent de varianta de jante din aliaj pe care o vei alege, acestea au fost construite la cele mai inalte standarde si supuse unor teste de lunga durata pentru a te tine in siguranta pe sosea.

De ce sa alegi jantele Ford din aliaj?

Ford produce jantele din aliaj exclusiv pentru vehiculele Ford, deci nu este nevoie sa compromitem designul sau calitatea pentru a satisface o serie de cerinte ale producatorilor. In schimb, ne-am concentrat pe proiectarea si fabricarea jantelor din aliaj care completeaza perfect modelul pe care il detii.

Am construit acel ceva un pic mai bun

Datorita faptului ca jantele noastre din aliaj sunt construite pentru anumite modele Ford, cunoastem exact specificatiile cerute. Dar le construim pentru a fi chiar si mai performante, depasind specificatiile modelului, pentru a oferi o marja linistitoare in privinta caracteristicilor lor portante si a performantei lor in materie de siguranta.

Testate si aprobate

Fiecare aliaj este verificat cu raze X pentru a detecta defectele si verificate in continuare pentru a ne asigura ca aerul din anvelope nu se va pierde prin roata. Jantele Ford din aliaj sunt testate pentru durabilitate si rezistenta in fiecare etapa a procesului de proiectare si dezvoltare. Aceasta inseamna ca poti fi sigur ca indeplinesc standardele de calitate premium ale Ford si corespund calitatii de fabricatie a vehiculului tau Ford.

Prezoane anti-furt

Asigura-ti jantele de aliaj si protejeaza-le de furt cu prezoane anti-furt. Concepute astfel incat sa nu poata fi indepartate cu unelte standard, prezoanele anrti-furt originale Ford pot fi indepartate numai cu ajutorul instrumentului special furnizat in trusa.

Pentru a vizualiza jantele disponibile pentru vehiculul tau, te invitam sa ne vizitezi catalogul de accesorii sau sa iei legatura cu distribuitorul tau Ford.

Ford accessories

Ce este disponibil pentru vehiculul tau?

Cauta jante Ford, din aliaj

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top