CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Cumpara > Servicii si accesorii > Accesorii > Accesorii autoturisme > Sisteme de transport
Thule® Roof Transportation Accessories

Transport

Gama de echipamente de transport pentru acoperis si pentru partea posterioara a vehiculului, Thule® si Uebler, se ataseaza in siguranta la portbagajul sau bara ta de remorcare Ford

Cutii-portbagaj

Robusta si spatioasa, gama Thule® de cutii-portbagaj Touring si Dynamic are grija sa nu uiti nimic. Designul suplu si aerodinamic asigura stabilitate si aspect elegant, in timp ce punctele de ancorare usor de utilizat, mecanismele de inchidere si deschidere iti ofera cea mai buna protectie si confort. Disponibile intr-o gama larga de dimensiuni, este suficient sa alegi dimensiunea de care ai nevoie.

Suporturi pentru biciclete.

Este mai usor ca oricand sa treci de la patru roti la doua atunci cand vrei sa te bucuri de privelisti frumoase si aer liber. Suporturile pentru biciclete Uebler pentru carligul de remorcare sunt concepute pentru a fi usor de montat si utilizat. De asemenea, se pot bloca pentru a le proteja impotriva furtului.

Suporturi pentru schiuri

Daca preferi sa te indrepti spre partii, este posibil sa ai nevoie de suportul pentru schiuri Thule® 727 Deluxe. Potrivit pentru pana la sase perechi de schiuri sau 4 snowboarduri, este solutia cea mai buna, sigura si usor de utilizat atunci cand ai de transportat schiuri sau snowboarduri.

Suport pentru caiac

Daca iti place caiacul sau canoe, nu mai cauta: avem pentru tine suportul pentru caiac Thule® 874. Este rapid, sigur si usor de utilizat si te ajuta sa petreci cat timp vrei pe apa.

Pentru a descoperi mai multe despre gama noastra de accesorii de transport Thule® si Uebler, mergi la catalogul nostru de accesorii sau ia legatura cu distribuitorul tau Ford.

placeholder

Ce este disponibil pentru vehiculul tau?

Cauta accesorii de transport 

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top