CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Cumpara > Servicii si accesorii > Accesorii > Accesorii vehicule comerciale
Top Selling Commercial Vehicle Accessories

Cele mai bine vandute accesorii pentru vehicule comerciale

Scut de protectie

Vremurile incerte necesita solutii flexibile – de asta, iti oferim noile scuturi de protectie proiectate special pentru vehiculele comerciale Ford, care te pot ajuta sa iti continui activitatea in timp ce intrunesti cerintele pentru distantarea sociala. Mai mult, prin intermediul acestora, oferim pasagerilor siguranta si liniste suplimentara in timp ce lucreaza si calatoresc.

Tow Bar

Carlig de remorcare

Profita la maximum de capacitatea de remorcare a Fordului tau si pastreaza-ti incarcatura bine ancorata. Seturile electrice corespunzatoare sunt concepute pentru compatibilitate maxima si integrare cu sistemele electrice ale masinii tale Ford.

Portbagaj de acoperis

Portabajul de acoperis si barele transversale sunt esentiale pentru utilizarea echipamentului pentru acoperis. Exista diferite posibilitati de instalare a sistemelor de transport pentru ceea ce doresti sa transporti.

Roof Rack
Thule®+ Professional

Transport pe acoperis

Utilizeaza eficient capacitatea de transport a acoperisului tau. Numeroase componente sunt pregatite pentru transport de uz intens pe acoperis, cum ar fi suporturile pentru scari, carcasele de conducte si curelele de tensionare - toate acestea potrivindu-se perfect la masina ta Ford.

Transport in interior

De ce sa nu-ti lasi Fordul sa duca greul? Gama noastra variata de accesorii este menita sa-ti pastreze si sa-ti protejeze incarcatura sigur si usor in interiorul compartimentului de incarcare. Asigura-ti incarcatura valoroasa cu un portbagaj interior, un separator pentru spatiul de incarcare, un sistem de rafturi deasupra capului sau o podea din lemn de esenta tare, cu un strat anti-alunecare.

Interior Transportation Solutions
Rear Ladder

Scara spate

Fa-ti viata mai usoara atunci cand incarci si descarci incarcatura. Urci pe scara si ajungi in mod convenabil la incarcaturile de pe acoperis.

Covorase

Covorasele pentru toate anotimpurile si mocheta sunt adaptate perfect la masina ta Ford si protejeaza impotriva murdariei si umezelii. Montate sigur, direct pe podeaua vehiculului, covorasele nu pot aluneca si nu interfereaza cu pedalele.

Floor Mats
Alloy Wheels

Jante din aliaj

Schimba aspectul masinii tale Ford cu un set de jante din aliaj.

Toate au fost concepute pentru a completa aspectul oricarui Ford pe care il conduci. Acestea sunt fabricate din cele mai bune materiale, rezistente la coroziune si astfel pot fi folosite in siguranta ca roti de iarna.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top