CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Cumpara > Servicii si accesorii > Accesorii > Accesorii vehicule comerciale > Carlig remorcare
Tow Bar

Carlig de remorcare

Remorcheaza o remorca si poti sa fii sigur ca va ramane ferm atasata

Sigure si potrivite pentru vehiculul tau.

Carlig de remorcare fix

Carligele de remorcare fixe de la Ford sunt cuplaje de siguranta pentru remorci, in deplina conformitate cu sistemul electric al Transitului tau, variantele Van si Connect. Permanent atasata la autovehicul, este intotdeauna acolo la indemana cand ai nevoie de ea. Pentru Ford Ranger, Transit Custom si Transit Courier, un carlig de remorcare fix Brink® este o solutie ideala.

Asigura-te ca remorca ramane atasata in siguranta la carligul fix de remorcare. Cuplajul remorcii se conformeaza in intregime sistemului electric al Transit Van si Transit Connect si, deoarece este permanent atasat la vehiculul tau, vei fi mereu pregatit pentru o aventura. Pentru Ford Ranger, Transit Custom si Transit Courier, un carlig de remorcare fix Brink® este o solutie ideala.

 

Carlig de remorcare detasabil

Bucura-te de o manevrare usoara datorita carligului de remorcare detasabil - proiectat pentru a fi pe deplin compatibil cu sistemele electrice Ford.

Carligele de remorcare sunt, de regula, fixe, asa ca se vad in permanenta in spatele vehiculului. Dar cu ajutorul carligului de remorcare detasabil, poti detasa cuplajul remorcii cand nu ai nevoie de aceasta. Carligele originale Ford detasabile sunt disponibile pentru Transit Connect, iar barele de remorcare detasabile Brink® sunt disponibile pentru Transit Custom.

Seturile electrice functioneaza la cele mai inalte niveluri, deoarece sunt proiectate sa functioneze cu sistemul CAN Bus, astfel incat sa se integreze cu sistemele electrice si functiile de siguranta Ford. Atat carligul de remorcare, cat si setul electric sunt testate pentru compatibilitatea cu sistemele electrice ale vehiculului, depasind cerintele legale.

Un set electric Ford permite, de asemenea, controlul stabilitatii remorcii (parte a controlului electronic al stabilitatii), acolo unde este disponibil. Cand se detecteaza balansul remorcii, sistemul redirectioneaza cuplul motorului si aplica frana pe roata corespunzatoare pentru a ajuta la restabilirea controlului.

Pastreaza-ti remorca aliniata cu sistemul de control al stabilitatii remorcii, activat de seturile electrice Ford. Acesta detecteaza „serpuirea” sau balansarea remorcii si reduce automat viteza vehiculului pentru a ajuta ca remorcarea sa fie mai controlata. Sistemul incetineşte vehiculul, reducand cuplul motorului şi crescand treptat presiunea franelor pe roti.

Pentru a vizualiza carligele de remorcare disponibile pentru vehiculul tau, te invitam sa ne vizitezi catalogul de accesorii sau sa iei legatura cu distribuitorul tau Ford.

Search For Tow Bars

Ce este disponibil pentru vehiculul tau?

Cauta carlig de remorcare

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top