CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Service > Service & Intretinere > Accidente si reparatii > Informatii despre anvelope > Tipuri de anvelope
Types of Tyres

Tipuri de anvelope

Ramai in contact cu drumul

Anvelopele sunt singura parte a vehiculului care vine in contact cu partea carosabila. Cel mai bun loc de unde poti achizitiona anvelopele potrivite vehiculului tau este reteaua de dealeri autorizati Ford. Specialistii nostri te sfatuiesc si te ghideaza in alegerea corecta a acestora, iti ofera produse diversificate la preturi atractive si verifica toate componentele de siguranta in timpul montarii anvelopei.

 • Snowflake

  Ramai calm si mentine controlul. Mai ales pe vreme rece.

  Iti recomandam sa utilizezi anvelope de iarna cand temperaturile scad pana la 7°C sau mai putin, deoarece anvelopele de iarna au o compozitie speciala care ramane flexibila atunci cand temperatura scade. In unele tari, aceasta este chiar o cerinta legala. Te rugam sa retii ca performanta de iarna este garantata numai de anvelopele cu simbolul fulg de zapada pe peretele lateral.

   

 • Pentru noroi, zapada si tot ce este intre ele.

  Anvelopele pentru noroi si zapada sunt special concepute pentru a conduce prin noroi si zapada si au un profil deosebit de dur pentru a face fata acestor conditii. Noroiul si zapada nu indica o performanta specifica pe timp de iarna, cu exceptia cazului in care anvelopa are si un simbol in forma de fulg de zapada.

  Mud and Snow
 • All Season

  Adaptabilitate pentru tot ceea ce un sezon are de oferit.

  Asa-numitele „anvelope pentru toate anotimpurile” pot fi folosite pe tot parcursul anului si au un simbol in forma de soare, de picatura de ploaie sau de frunza pe peretele lateral. Cu toate acestea, testele arata ca anvelopele pentru toate anotimpurile nu sunt in masura sa egaleze performantele specifice ale unei anvelope de iarna sau de vara.

 • Te tine in miscare in siguranta, chiar si cu o pierdere de aer - anvelope Run-Flat.

  Anvelopele Run-Flat te ajuta sa continui sa mergi atunci cand anvelopele tale pierd presiune. Acestea iti permit sa continui in siguranta cu o viteza maxima specificata pentru o anumita distanta.

  Time
 • Tyres

  Cunoaste-ti anvelopele.

  Uita-te mai aproape de peretele lateral al anvelopei si vei vedea o serie de marcaje si simboluri. Dar ce inseamna acestea?

  Apasa aici ca sa afli.

Top