CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Service > Service & Intretinere > Accidente si reparatii > Intervale de service
Service and Maintenance Plans

Intervale de service

Verificările periodice vă ajută să vă mențineți mașina Ford în cea mai bună formă și reduce riscul reparațiilor costisitoare, neprevăzute. De aceea, vă recomandăm să efectuați intervale de service la timp

Puteți găsi intervalele de service recomandate pentru mașina dvs. Ford în caietul de service al vehiculului dvs. sau aici (PDF 36KB)

Informații generale

Când aduceți vehiculul pentru o revizie Ford programată, puteți fi sigur că veți beneficia de:

 • Drept la garanție neafectat
 • Menținerea valorii de revânzare
 • Produse și oferte de servicii competitive
 • Programări convenabile
 • Explicarea detaliata a facturii și a serviciilor efectuate, precum și un preț exact și convenit.

Distribuitorului/Reparatorului autorizat Ford îi va face plăcere, de asemenea, să verifice mașina pentru a confirma lucrările necesare. Alternativ, puteți utiliza serviciul Ford Video Check, prin care tehnicienii noștri instruiți vor efectua o verificare de specialitate a vehiculului dvs., verificând 30 de elemente diferite ale stării de funcționare a vehiculului dvs. și vor furniza un raport electronic, cu explicații pentru fiecare constatare5.

 • Reprezentanții autorizați Ford vă cunosc mașina Ford mai bine decât oricine. Iar reviziile Ford sunt furnizate cu o gamă largă de avantaje, pentru a vă ajuta mașina să rămână în cea mai bună stare, pe termen lung, în viitor:

  • îmbunătățirea siguranței, fiabilității și menținerii valorii vehiculului dvs.
  • inspectarea pieselor celor mai sensibile la uzură și, după o consultare, repararea imediată
  • utilizarea pieselor originale Ford și Ford Motorcraft

   

 • Modul în care conduceți poate avea un impact semnificativ asupra frecvenței cu care trebuie să fie schimbat uleiul. Funcția inteligentă de monitorizare Oil-Life (IOLM) din vehiculele Ford este un sistem care monitorizează nivelul uleiului și vă avertizează cu un mesaj în consola de bord atunci când uleiul trebuie să fie schimbat. 

  Pentru a vă ajuta să profitați la maximum de uleiul dvs., vă recomandăm următoarele:

  • Nu lăsați motorul pornit atunci când vehiculul este oprit. Acest lucru mărește consumul de combustibil și poluarea și provoacă uzura inutilă a motorului
  • Dacă nu utilizați vehiculul în mod regulat, asigurați-vă că îl turați peste 1.700 rpm, timp de cel puțin 15 minute, în fiecare săptămână
  • Dacă este afișat mesajul „oil change required” (este necesară schimbarea uleiului), vă rugăm să contactați reprezentantul dvs. Ford
  • IOLM va fi resetat de reprezentantul dvs. Ford, după schimbarea uleiului de motor

   

 • Când ar trebui să fac aduc mașina în service?

  Intervalele de service variază în funcție de modelul vehiculului și de tipul motorului, dar sunt specificate în portofoliul de service furnizat împreună cu vehiculul dvs. și pot fi găsite și aici program de întreținere. Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați reprezentantul dvs Ford, care poate cel mai bine să vă confirme programarea exactă pentru vehiculul dvs. și, de asemenea, să vă informeze cu privire la orice acțiuni de rechemare sau de service, care ar putea fi necesare pentru vehiculul dvs. Pentru mai multe informații, consultați paginile noastre de service și reparații

  Cum îmi pot păstra mașina Ford în cea mai bună stare, între reviziile programate? 

  Fiecare vehicul este predispus la uzură. Dar, verificându-l în mod regulat pe al dvs., puteți mări la maximum șansele ca totul să funcționeze fără probleme și să preveniți reparațiile inutile – și adesea costisitoare – mai târziu.

  De unde știu care este următoarea revizie?

  Cel mai rapid și mai ușor mod de a vă asigura că vă programați serviciul corespunzător pentru vehiculul dvs. este acela de a utiliza noul nostru instrument Online Booking Service (serviciul de rezervare online).

  De ce oferiți intervale variabile de service pentru ulei și intervale fixe de service?

  Intervalele variabile de service pentru ulei oferă fiecărui client cel mai mic cost de proprietate posibil, în funcție de utilizarea individuală a vehiculului. Rata la care durata de viață a uleiului de motor expiră depinde de condițiile de conducere a vehiculului. Prin urmare, uleiul de motor poate necesita schimbarea înainte de intervalele maxime de service publicate, pentru unii utilizatori. Service-ul variabil pentru ulei nu are niciun impact asupra intervalelor de întreținere obligatorii. Funcția inteligentă de monitorizare Oil-Life ajută, de asemenea, la protejarea motoarelor împotriva uzurii și deteriorării premature. 

  Următorii factori pot reduce intervalul dintre schimburile de ulei:

  • Deplasare frecventă, cu viteză redusă, prin oraș (sub 50 km/h)
  • Călătorii regulate, scurte (sub 3 km)
  • Condiții de solicitare mare a motorului, de exemplu, conducerea vehiculului complet încărcat, tractarea remorcii, mersul frecvent în rampă

  Dacă mesajul „oil change required” (este necesară schimbarea uleiului) este afișat în consola de bord înainte de intervalul de service publicat, poate fi utilizat vehiculul fără schimbarea uleiului?

  Dacă este afișat acest mesaj, uleiul trebuie să fie schimbat la 1.500 km parcurși sau la 1 lună (oricare dintre acestea survine prima), iar IOLM trebuie să fie resetat de reprezentantul dvs. Ford. Ignorarea mesajului poate provoca deteriorari grave ale motorului si poate invalida garantia motorului.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top