NOUL FORD TRANSIT TRAIL

Cu un design robust, o serie de tehnologii inteligente si un nou nivel de capacitate, Noul Ford Transit Trail este construit pentru cei care vor mai mult pentru afacerea lor.

Diferentialul mecanic cu alunecare limitata transmite energie catre rotile cu cea mai mare tractiune pentru ca Transit Trail sa-si continue deplasarea pe terenul accidentat, in timp ce tractiunea integrala inteligenta optionala imbunatateste capacitatea off-road a acestei autoutilitare, ceea ce inseamna ca vei gestiona cu usurinta cele mai dificile activitati.

O grila noua si impunatoare Ford cu format indraznet garanteaza ca te vei face remarcat, in timp ce mulajele laterale ale caroseriei si jantele unice din aliaj de 16" iti garanteaza ca si cele mai dificile activitati sunt efectuate cu stil.

VEZI DETALII

FORD TRANSIT TRAIL 

Oriunde te poarta munca, Transit Trail isi face treaba. De la drumurile de tara la santierele de constructii noroioase, capacitatea off-road a acestei autoutilitare garanteaza continuitatea activitatii. Iar designul nou si remarcabil te va face remarcat.

Transit Van Trail parked

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii