Ford commercial vehicles in delivery garage

CONTRIBUIM LA DEZVOLTAREA AFACERII

FORD PRO™ - TOTUL SE REZUMĂ LA PRODUCTIVITATE

CE ESTE FORD PRO™?

FORD PRO™ pune tot ce ai nevoie despre vehiculele comerciale într-un singur loc.

Misiunea noastră este simplă: suntem aici pentru a face operarea vehiculelor tale comerciale cât mai ușoară și cât mai lipsită de griji posibil.

Îți putem oferi o soluție completă, integrală pentru flotă, iar tu ai flexibilitatea de a alege elementele Ford Pro de care ai nevoie – de la găsirea vehiculelor potrivite, la o serie de software-uri inteligente pentru gestionarea flotei, la întreținerea vehiculelor și servicii de finanțare. Toate conectate perfect. Toate contribuind la creșterea duratei de funcționare a vehiculului și la maximizarea productivității afacerii tale.

CE ÎNSEAMNĂ FORD PRO™?

La bază, FORD PRO™ este un singur serviciu. În spatele scenei, multiple aplicații lucrează impreună pentru a alimenta totul.

Man using Ford Pro intelligence in a warehouse

FORD PRO™ INTELLIGENCE™

Ford Pro™ Intelligence™ este o suită de aplicații, care deblochează datele si vizibilitatea în timp real pentru toate vehiculele flotei.

Prin transformarea datelor de telematica și de stare ale vehiculului în informații utile, te putem ajuta să imbunatățești disponibilitatea vehiculului, siguranța și securitatea, să gestionezi flota și să îmbunatățești productivitatea în general.

În funcție de mărimea și de cerințele specifice flotei, diversele aplicații și platforme mobile - incluzând Ford Telematics, Ford Telematics Essentials și FordPass Pro - iți permit să accesezi o gamă largă și în continua creștere de instrumente și abonamente, factori-cheie pentru productivitatea și disponibilitatea vehiculelor.

MANAGEMENT FLOTĂ

Ford Pro™ îți permite să te concentrezi asupra afacerii tale, în timp ce noi ne ocupăm de restul.

Serviciul nostru complet de gestionare a flotei te ajută să achiziționezi, să întreții și să gestionezi activ flota.

Echipa noastră lucrează impreună cu tine pentru a specifica cele mai productive vehicule, servicii de întreținere și servicii pentru flote. De asemenea, managementul nostru de servicii complete te ajută să achiziționezi, să intreții și să gestionezi flota.

Mai multe despre managementul de flotă

Man charging an electric van

SOLUȚII FORD PRO™ CHARGING™

Soluții pentru încărcare acasă, la garaj și încărcare publică: ne-am gândit la toate.

De la planificarea tranziției la infrastructură, până la gestionarea încărcării ca parte zilnică a afacerii tale, suntem aici pentru a te ajuta cu fiecare aspect al electrificării flotei tale.

Echipa noastră de încărcare Ford Pro™ te poate ajuta să identifici exact unde și cum electrificarea ți-ar putea ajuta afacerea.

Și nu este vorba doar de încărcare, Ford Pro™ poate ajuta cu facturarea centralizată, decontarea pentru domiciliu, gestionarea încărcării și alte instrumente E-Telematics specifice flotei de vehicule electrice.

Mai multe despre încărcare

Man checking Fin Simple financing software

FINANȚARE SIMPLĂ FORD PRO™

Avansează-ți afacerea la următorul nivel

Serviciile de finanțare Ford Pro™ oferă o experiență pentru finanțarea flotei, oferind vehicule și servicii incluse și o gestiune financiară fără probleme.

Cu acces direct la linii flexibile de credit și soluții simplificate, am simplificat mai mult ca oricând leasingul sau achiziționarea vehiculelor tale pentru lucru.

Afla mai multe

Workers charging an E-Transit

VEHICULELE FORD PRO™

Concepute pentru a te ajuta să maximizezi productivitatea afacerii tale, vehiculele comerciale Ford Pro™ sunt dotate cu caracteristici fizice și servicii digitale, toate concepute pentru a satisface cerințele tale specifice de afaceri.

Prin Ford Pro™, ne-am asigurat că vei găsi rapid și simplu vehiculul comercial Ford potrivit sau configurat în conformitate cu specificațiile tale exacte.

Fie că este vorba de un model complet electric, pe benzină, diesel sau hibrid, experții noștri îți stau la dispoziție pentru a te ajuta să te orientezi către vehiculul cu specificațiile ideale pentru afacerea ta.

Și dacă ai nevoie de ceva mai personalizat, noi te putem sfătui  cu privire la fiecare pas al procesului de conversie a vehiculului.

Vezi vehicule

DE CE FORD PRO™?

Să lăsăm jargonul la o parte! Este bine să vorbim despre „soluții personalizate”, „software inteligent” și „servicii integrate”... dar ce te ajută de fapt Ford Pro™ să faci?

Detail of Ford logo oval badge

CONSTRUIESTE-ȚI FLOTA

Cumpără și finanțează vehicule potrivite nevoilor tale specifice de afaceri.

Man using FORDLiive on a laptop

REDUCE TIMPUL DE NEFUNCȚIONARE

Fii la zi cu întreținerea cu ajutorul software-ului de monitorizare în timp real a sănătății vehiculului.

Ford Transit driving in city

MONITORIZEAZĂ VEHICULELE

Urmărește comportamentul vehiculelor și al șoferilor cu aplicațiile Ford Pro™ Telematics.

Ford commercial vehicle being checked at service point

ÎMBUNATĂȚESTE PRODUCTIVITATEA

Maximizează timpul de funcționare al vehiculului cu noi opțiuni de service și întreținere.

 

Close up on hand with mobile phone

GESTIONEAZĂ ÎNCĂRCAREA

Programează și supraveghează încărcarea tuturor vehiculelor electrice cu ajutorul E-Telematics.

 

Woman with dog checking fleet finances

DEȚINE CONTROLUL FINANCIAR  

Pune costurile pentru vehicule, conversii, garanții și service într-un singur loc.

VEZI VEHICULELE FORD PRO™

Range of Ford conversions

CONVERSII FORD PRO™

Dacă ai nevoie de o conversie de vehicul pentru afacerea ta, Ford Pro™ este aici pentru a simplifica lucrurile.

De la vehicule pentru construcții, livrări de alimente refrigerate, la operatori de transport de persoane și multe altele, îți oferim o gamă de vehicule comerciale Ford pregătite pentru muncă și disponibile pentru conversii.

Sau, dacă ai nevoie de ceva mai specializat, îți putem recomanda partenerul de conversie potrivit din rețeaua noastră de parteneri de conversie acreditați Qualified Vehicle Modifier (QVM).

Afla mai multe despre conversii

FORDLIIVE

Dacă vehiculele se opresc, se opresc și afacerile. De aceea, noi credem că menținerea sănătății vehiculelor tale nu ar trebui să fie o opțiune suplimentară.

FORDLiive este o suită integrată de produse și servicii, toate concepute pentru a maximiza timpul productiv de funcționare al vehiculului tău comercial Ford conectat.

Prin asistență tehnică dedicată, bazată pe date, aceasta permite luarea unor decizii de întreținere mai inteligente și rezultate mai rapide, ceea ce, în cele din urmă, este benefic pentru afacerea ta.

Afla mai multe

Person checking managing fleet on computer

Verifica linkurile noastre utile de mai jos pentru a afla mai multe informatii