Lexie Limitless și Noul Explorer Full Electric®
Charge Around The Globe

6 NOIEMBRIE 2023

Lexie Limitless and the new all-electric Ford Explorer near pyramids

ÎN VIZITĂ PE

6 CONTINENTE

PENTRU A REALIZA

PENTRU PRIMA DATĂ

CĂLĂTORIA ÎNCEPE

Pe 8 septembrie 2023, Lexie Alford, cunoscută de milioane de oameni ca @LexieLimitless, începe o călătorie epică, de pionierat, cu noul Ford Explorer® complet electric.

Scopul ei: să fie prima persoană care a făcut ocolul globului într-un vehicul electric. O călătorie inspirată de aventurierul pioner, Aloha Wanderwell.

În urmă cu o sută de ani, Aloha a devenit prima femeie care a condus în jurul lumii. Și a făcut-o într-un Ford Model-T. Șofer de expediție, traducător și realizator de film, Aloha și-a început călătoria când avea doar 16 ani. Povestea ei este la fel de incredibilă ca și realizările ei.

La fel ca Aloha, Lexie Limitless a pornit și își va termina călătoria la Nisa, Franța. Ea va vizita șase continente și va acoperi distanțe mari. Pe drum, va întâlni alți pionieri, va vizita locuri fascinante și, sperăm, va găsi destule stații de încărcare pe parcurs!

URMĂREȘTE CĂLĂTORIA

S-au schimbat multe de pe vremea lui Aloha. Exploratorul nostru modern poate intra online, poate găsi informații și poate împărtăși experiențe cu o simplă apăsare a degetului.

Dar aceasta nu este o vacanță. Aceasta este o premieră mondială, concepută pentru a depăși limitele unui vehicul electric. În multe privințe, o călătorie în necunoscut. Cu siguranță vor fi suișuri și coborâșuri. Dar pentru un călător cu experiență precum Lexie, totul face parte din provocare.

Trăiește aventura așa cum se întâmplă:

  1. Urmărește progresul lui Lexie pe harta live la recordsetter.com
  2. Căutați #ChargeAroundTheGlobe pe canalele sociale și faceți clic pe „urmărește”
  3. Utilizați linkurile sociale de mai jos pentru a urmări

Instagram TikTok YouTube

GATA DE AVENTURĂ

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

INSTRUIRE AVANSATĂ PENTRU EXPLORATORI

Ca să se pregătească pentru provocările ce-o așteaptă, Lexie a vizitat circuitul de testare Ford Lommel din Belgia. În ciuda faptului că s-a aflat pentru prima dată la volanul unui Explorer, ea s-a adaptat rapid la conducerea unui vehicul electric și a încheiat cu succes programul de instruire avansată a șoferilor. 

 

Vizionează acum

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

VIZITAREA FABRICII DE FENOMENE METEO

Lexie a vizitat Centrul nostru de ultimă generație pentru testarea vehiculelor în mediul înconjurător, cunoscut și drept Fabrica de fenomene meteo. De la frigul arctic până la căldura deșertului și umiditatea tropicală, ea a descoperit cum testăm modelul Explorer în condiții extreme. O experiență care-i conferă siguranță, căci în curând vor traversa împreună continentele.

Vizionează acum

Front view of the all-new electric Ford Explorer

ÎNTÂLNIREA CU ECHIPA EXPLORER

Noul Explorer 100% Electric va deveni locuința lui Lexie în lunile următoare. Deci, pentru a o cunoaște mai bine, s-a dus să se întâlnească cu oamenii din spatele vehiculului, a descoperit tehnologia avansată utilizată la proiectarea acestuia și a făcut câteva sugestii de dotări proprii. 

 

Vizionează acum

The all-new electric Ford Explorer driving in the countryside

Noul Explorer 100% Electric

Explorer.Reinventat.

Explorează mai mult