Lexie Limitless și noul Explorer 100% Electric®
În jurul lumii cu mașina electrică

31 AUGUST 2023

Lexie Limitless and the new all-electric Ford Explorer near pyramids

6 CONTINENTE VIZITATE

3 LUNI PETRECUTE PE DRUM 

PENTRU O PREMIERĂ MONDIALĂ

CĂLĂTORIA ÎNCEPE

Pe 8 septembrie 2023, Lexie Alford, cunoscută de milioane de oameni drept @LexieLimitless, pornește într-o călătorie epică, de pionierat, în noul Ford Explorer 100% Electric®. 

Țelul ei: să fie prima persoană care face înconjurul lumii într-un vehicul electric. O călătorie inspirată de Aloha Wanderwell, aventuriera deschizătoare de drumuri.

Cu o sută de ani în urmă, Aloha a devenit prima femeie care făcut înconjurul lumii la volanul unui autovehicul și l-a făcut într-un Ford Model-T. Șofer de expediție, traducătoare și regizoare, Aloha și-a început călătoria pe când avea doar 16 ani. Povestea ei este la fel de incredibilă ca și realizările.

La fel ca și Aloha, Lexie Limitless își va începe și încheia călătoria la Nisa, în Franța. Ea va traversa șase continente, parcurgând distanțe vaste. Pe traseu, va întâlni alți deschizători de drumuri, va vizita locuri fascinante și — sperăm — va găsi suficiente stații de încărcare!

Lexie Limitless lifestyle photo

URMĂREȘTE-I CĂLĂTORIA

Vremurile s-au schimbat. Exploratoarea noastră modernă se poate conecta la internet, poate găsi informații și împărtăși experiențe prin simpla atingere a unui ecran.

Dar călătoria ei nu va fi floare la ureche. Este vorba de o premieră mondială, concepută să forțeze limitele unui vehicul electric. În multe privințe, e o călătorie în necunoscut. Cu siguranță, vor fi unele momente bune, dar și unele grele. Dar pentru un călător cu experiență, precum Lexie, ele fac parte din farmecul provocării.

Fii alături de ea în fiecare etapă a aventurii. Caută după #ChargeAroundTheGlobe și urmărește călătoria pe rețelele de socializare.

Instagram TikTok YouTube

Lexie Limitless near an EV charger

GATA DE AVENTURĂ

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

INSTRUIRE AVANSATĂ PENTRU EXPLORATORI

Ca să se pregătească pentru provocările ce-o așteaptă, Lexie a vizitat circuitul de testare Ford Lommel din Belgia. În ciuda faptului că s-a aflat pentru prima dată la volanul unui Explorer, ea s-a adaptat rapid la conducerea unui vehicul electric și a încheiat cu succes programul de instruire avansată a șoferilor. 

 

Vizionează acum

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

VIZITAREA FABRICII DE FENOMENE METEO

Lexie a vizitat Centrul nostru de ultimă generație pentru testarea vehiculelor în mediul înconjurător, cunoscut și drept Fabrica de fenomene meteo. De la frigul arctic până la căldura deșertului și umiditatea tropicală, ea a descoperit cum testăm modelul Explorer în condiții extreme. O experiență care-i conferă siguranță, căci în curând vor traversa împreună continentele.

Vizionează acum

Front view of the all-new electric Ford Explorer

ÎNTÂLNIREA CU ECHIPA EXPLORER

Noul Explorer 100% Electric va deveni locuința lui Lexie în lunile următoare. Deci, pentru a o cunoaște mai bine, s-a dus să se întâlnească cu oamenii din spatele vehiculului, a descoperit tehnologia avansată utilizată la proiectarea acestuia și a făcut câteva sugestii de dotări proprii. 

 

Vizionează acum

The all-new electric Ford Explorer driving in the countryside

Noul Explorer 100% Electric

Explorer.Reinventat.

Explorează mai mult