Lexie Alford, aka @LexieLimitless, stood with the Ford Explorer at the Charge Around The Globe finish line.

Lexie Limitless și Noul Explorer All Electric®
În jurul lumii cu mașina electrică

6 NOIEMBRIE 2023

A VIZITAT

6 CONTINENTE

A REUȘIT

O PREMIERĂ MONDIALĂ

DISTANȚA TOTALĂ

>30,000 KM

AVENTURA SE ÎNCHEIE

Lexie Alford a reușit! Cunoscută de milioane de oameni ca @LexieLimitless, Lexie și-a încheiat aventura epică Încarcă în jurul lumii în noul Ford Explorer® complet electric, devenind prima persoană care a condus în jurul lumii într-un vehicul electric. Recordul călătoriei a fost urmărit și adjudecat de RecordSetter. 

Inspirată de aventuriera revoluționară, Aloha Wanderwell, prima femeie care a condus în jurul lumii în urmă cu o sută de ani, Lexie Limitless a avut parte de o aventură pe cinste. Din Grecia până în Cape Town și până în Zimbabwe; din Australia până în India și Singapore; din Chile până în Argentina și, în cele din urmă, până în SUA, înainte de a se întoarce în Europa.

Lexie Limitless și modelul electric Ford Explorer au străbătut 27 de țări, șase continente și au parcurs peste 28.900 km, admirând priveliști uimitoare, gustând preparate delicioase din bucătăria locală și întâlnindu-se cu alți pionieri. De asemenea, au înfruntat vremea dificilă, au străbătut trasee formidabile și au trecut cu bine de o pană ciudată.

Revenind la Nisa în Franța, pentru o întâmpinare de erou, Lexie și Explorer complet electric au fost escortați de-a lungul ultimilor 10 km ai călătoriei de o suită impresionantă de modele Ford emblematice, inclusiv Model-T, Mustang, Capri, Mach-E, Bronco și F150 Lightning.

Urmărește întoarcerea acasă așa cum s-a întâmplat mai jos.

Verification check in Johannesburg from a RecordSetter Yellow Jacket Official

CAPTAIN’S BLOG

Am surprins fiecare moment în care Lexie Limitless și noul Ford Explorer® au navigat în jurul globului. Citește pe blogul nostru povestea completă a fiecărui continent pe care l-au vizitat.

Citește blogul

UN RECORD MONDIAL

Pentru a certifica performanța record a Lexie Limitless de a fi prima persoană care a condus în jurul lumii într-un EV, RecordSetter, catalogul oficial al recordurilor mondiale, a cartografiat și monitorizat fiecare pas al călătoriei. 

Află mai multe

CUM A ÎNCEPUT AVENTURA

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

INSTRUIRE AVANSATĂ PENTRU EXPLORATORI

Ca să se pregătească pentru provocările ce-o așteaptă, Lexie a vizitat circuitul de testare Ford Lommel din Belgia. În ciuda faptului că s-a aflat pentru prima dată la volanul unui Explorer, ea s-a adaptat rapid la conducerea unui vehicul electric și a finalizat cu succes programul de instruire avansată a șoferilor.
 

Vizionează acum

Lexie Limitless meeting a Ford engineer

VIZITAREA FABRICII DE FENOMENE METEO

Lexie a vizitat Centrul nostru de ultimă generație pentru testarea vehiculelor în mediul înconjurător, cunoscut și drept Fabrica de fenomene meteo. De la frigul arctic până la căldura deșertului și umiditatea tropicală, ea a descoperit cum testăm modelul Explorer în condiții extreme. O experiență care-i conferă siguranță, căci în curând vor traversa împreună continentele.

Vizionează acum

Front view of the all-new electric Ford Explorer

ÎNTÂLNIREA CU ECHIPA EXPLORER

Noul Explorer All-Electric va deveni locuința lui Lexie în lunile următoare. Deci, pentru a o cunoaște mai bine, s-a dus să se întâlnească cu oamenii din spatele vehiculului, a descoperit tehnologia avansată utilizată la proiectarea acestuia și a făcut câteva sugestii de dotări proprii. 
 

Vizionează acum

The all-new electric Ford Explorer driving in the countryside

Noul Explorer All-Electric

Reinventarea explorării

Explorează mai mult