NOUL FORD MUSTANG MACH 1

Disponibil in 2021

Iti prezentam un nou nivel de performanta Mustang. Fa cunostinta cu noul Ford Mustang Mach 1, editie limitata. Cel mai puternic si performant pe pista membru al gamei Ford Mustang in Europa.

Arsenal de performanta formidabil: motorul V8 de 5.0 litri asigura o putere colosala de 460 CP la 7000 RPM si un cuplu de 550 Nm la 4600 RPM.

Sculptat aerodinamic. Cizelat agresiv. Cu elemente de design distincte de editie speciala. Si dotat cu optiuni si tehnologii avansate pentru imbunatatirea experientei la volan: acesta este un Mustang serios, conceput pentru cei care abordeaza performanta cu seriozitate.

VEZI CE IL FACE DIFERIT

CARACTERISTICI PRINCIPALE

 

Ford Mustang Mach 1 pe pista vedere din fata

AGILITATE FARA EGAL

Sasiul reglat cu precizie a fost combinat cu bare stabilizatoare si suspensie frontala mai rigide pentru manevrabilitate si stabilitate optime. Iar servodirectia electrica (EPAS) special calibrata asigura o mai mare viteza de reactie la rotirea volanului.

EXTERIOR INCONFUNDABIL

Fiecare detaliu al noului Mustang Mach 1 este conceput pentru performanta. Imbunatatirile aduse designului aerodinamic asigura o mai mare forta de apasare comparativ cu alte modele Mustang. Noua grila frontala ofera o mai buna racire pentru performanta optima pe pista, precum si o prezenta mai agresiva si mai impunatoare pe drum.

Alege dintr-o gama de culori disponibile ale caroseriei, inclusiv Fighter Jet Grey, disponibila exclusiv pentru Mach 1. Dungile distinctive laterale si de pe capota, in culoarea Satin Black, completeaza stilul inspirat de curse. Iar jantele din aliaj Tarnished Dark, de 19”, impreuna cu anvelopele exclusive marca Michelin, confera un design uimitor si performanta optima.

Ford Mustang Mach 1 vedere din lateral
Ford Mustang Mach 1 vedere din interior

DESIGN DE NEEGALAT

Creat pentru stil si confort, dar si pentru performanta. Interiorul Mustang Mach 1 include scaune sport premium din piele cu dungi distinctive de accent Mach 1; panou unic de instrumente cu efecte intunecate si finisaje de culoare aprinsa; buton alb al schimbatorului de viteze in forma de bila de biliard si emblema unica Mach 1 de editie limitata. Informatiile cheie pentru sofer sunt afisate pe panoul de bord digital de 12,3”. Totodata, o serie de tehnologii de asistenta inteligenta iti imbunatatesc experienta de condus.

DE NEINVINS PE PISTA

Mach 1 este impunator pe drum, iar cu o serie de imbunatatiri ale performantei acesta este un Ford Mustang nascut cu adevarat pentru pista. Servofrana vehiculului asigura o reactie mai rapida de franare. Racitoarele suplimentare de ulei de motor, ulei de transmisie si punte spate permit extinderea sesiunilor pe pista fara reducerea performantei. Sistemul modernizat de admisie a aerului imbunatateste fluxul de aer. Iar modul Pista ajusteaza performanta vehiculului pentru conditii optime de curse, modificand cartografierea motorului, reactia pedalei de acceleratie si a volanului, precum si setarile de control al tractiunii si stabilitatii.

Ford Mustang Mach 1 vedere din lateral
Ford Mustang Mach 1 imagine motor

PERFORMANTA DE NEOMIS

Disponibil in versiunile cu transmisie manuala cu sase trepte de viteza sau transmisie automata cu 10 trepte de viteza, Mustang Mach 1 dovedeste o agilitate remarcabila pe pista si in afara ei.

Motorul V8 de 5.0 litri, special calibrat, ofera o putere remarcabila de 480 CP la 7000 RPM si un cuplu de 569 Nm la 4600 RPM.

Imbunatatirile aduse designului exterior, cum ar fi partea frontala cu aspect unic, panourile laterale si spoilerul din spate, sporesc eficienta aerodinamica. Iar modurile de deplasare selectabile, inclusiv Normal, Sport si Pista, iti permit sa schimbi cu usurinta setarile de condus ale Mach 1 in functie de situatie.

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii