Sărbătorim 60 de ani de Ford Mustang®

Sărbătorim 60 de ani de Ford Mustang®

Modelul care va ieși în evidență mereu

April 17th, 2024

MODELUL EMBLEMATIC ÎMPLINEȘTE 60 DE ANI

În acest an, Ford Mustang® sărbătorește cea de-a 60-a aniversare. Peste 10 milioane de mașini mai târziu, Ford Mustang® este un simbol cultural, jucând în peste 5.000 de filme.

Alăturați-vă nouă pentru a sărbători 60 de ani de Mustang®, inclusiv lansarea de noi ediții.

NOUTĂȚI ÎN PADOC

În al 60-lea an de existență, aducem noi variante de Ford Mustang® pe drumurile noastre. De la supercarul V8 de 5,8 litri până la Mustang Mach-E® Rally, complet electric și pregătit să iasă în afara asfaltului, există un Mustang® care se potrivește fiecărei călătorii.

Silver mustang driving next to a mountain
Mustang driving on a well-paved road

MUSTANG® GT CALIFORNIA SPECIAL

Invocă spiritul Pacific Coast Highway cu Ford Mustang® GT California Special 2024. Stil îndrăzneț, emblematic, finisat cu emblema unică pentru interior și exterior California Special.

MUSTANG® GT NITE PONY

Pregătește-te să galopezi cu Mustang® Nite Pony. Stilizat cu jante față și spate din aluminiu vopsite Ebony Black, asociate cu embleme Pony, capace negre ale oglinzilor și un acoperiș vopsit în negruCu excepția cazului în care este comandat în nuanța Shadow Black..

Mustang Rally on a dirt road

MUSTANG MACH-E® RALLY

Noul Mustang Mach-E® Rally complet electric duce seria Mustang acolo unde nu a mai fost niciodată – în afara asfaltului. Cel mai rapid Mustang Mach-E® de până acum, cu un stil spectaculos inspirat de raliuri, suspensie unică de raliu și o putere îmbunătățită de 487 CP, cu o autonomie electrică de până la 510 kmDate bazate. Conceput pentru a trăi pe asfalt și a se juca prin praf, disponibil în număr limitat în întreaga Europă.

 

Explorează Rally

MUSTANG® GTD

Acum se pot face înscrieri pentru modelul Ford Mustang® GTD. Supercarul nostru legal, pregătit pentru pistă, cu un motor V8 supraalimentat de 5,2 l, care atinge peste 800 de cai putere. Dispunând de suspensie inspirată de mașinile de curse, eleron spate aerodinamic și o distribuție a greutății aproape de 50/50, pentru manevrabilitate și performanță de excepție. Putere de supecar, suflet de Mustang®.

 

Descoperă modelul GTD

Mustang Logo on a floor mat

ALĂTURĂ-TE GALOPULUI GLOBAL

Află mai multe noutăți interesante despre celebrarea statutului de best-seller global al mărcii cu Mustang® Global Gallop. Vom sărbători șase decenii de tradiție a emblematicei game Mustang®, concentrându-ne totodată pe viitorul simbolului și punând următoarea generație de clienți Mustang® în centrul atenției.

Contactează un dealer