CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Lumea Ford > Evenimente si saloane auto > Evenimente > Event
alt

DSFL

DSFL

Programul Ford Driving Skills for Life a fost creat pentru a reprezenta o etapa esentiala in procesul de invatare continuu al conducerii vehiculelor cu indemanare, iar acum Ford aduce programul in Europa.

Stiai ca tinerii cu varste intre 18-24 sunt expusi de doua ori mai mult riscului de a muri intr-un accident rutier decat soferii mai experimentati din Uniunea Europeana? (DaCoTA / ERSO).

Intre 2000 si 2009, peste 76.000 de persoane cu varste intre 18-24 de ani au murit in accidente rutiere in Uniunea Europeana. Acest lucru inseamna aproape o cincime din victimele accidentelor rutiere din Europa.

Programul Ford Driving Skills for Life a realizat, de la lansarea sa de acum 10 ani, instruiri practice pentru 100.000 de soferi din intreaga lume si pentru alti 500.000 online, Ford investind 1,5 milioane € in primul an. Anul trecut au fost instruiti GRATUIT peste 1.000 de studenti in Marea Britanie, Germania, Franta, Spania si Italia, iar alte cateva mii au fost sprijiniti online.

Ford formeaza parteneriate cu organizatiile de siguranta rutiera de prima mana din Europa pentru programul Ford Driving Skills for Life, inclusiv Scoala de Conducere AA din Marea Britanie, ACI in Italia, Real Automóvil Club in Spania si Deutscher Verkehrssicherheitsrat in Germania.

In Romania, programele de instruire practica Ford Driving Skills for Life si-au facut debutul in iunie 2014 la Craiova si Bucuresti. In anii ce au urmat programul si continuat drumul cu sesiunile din Iasi, Cluj, Timisoara si Craiova.  Pentru programele de instruire din 2018 acceseza link-ul https://www.drivingskillsforlife.ro/ .

Top