All-New Ford Mustang Mach-E interior with the steering wheel and Next Generation SYNC screen

CARACTERISTICI MUSTANG MACH-E

De la tehnologii avansate de asistare a soferului, la caracteristici de conectivitate de nivel superior si detalii inovatoare de design: Mustang Mach-E iti ofera o experienta de condus simpla si placuta, axata pe nevoile tale. Intra in habitaclul elegant si rafinat, folosind sistemul inteligent de intrare fara cheie E-Latch. Inauntru, vei descoperi o gama larga de tehnologii avansate care iti vor imbunatati experienta de condus complet electrica. Printre acestea se numara sistemul intuitiv de condus cu o singura pedala pentru o deplasare lina, fara efort, precum si trei moduri de deplasare selectabile, care regleaza fin setarile de performanta ale vehiculului. Toate acestea in timp ce caracteristicile de conectivitate de generatie urmatoare, precum FordPass Connect si Ford SYNC 4A, iti permit sa interactionezi cu SUV-ul tau electric la un nivel fara precedent.

All-New Ford Mustang Mach-E driving past modern illuminated building at night

TEHNOLOGII DE CONDUS

MODURI DE DEPLASARE

Mustangul tau Mach-E iti permite personalizarea experientei de condus, conform stilului preferat. Trei moduri de deplasare diferite, Active, Whisper si Untamed, modifica sunetele motorului, iluminarea ambientala si chiar si nivelul de reactie al SUV-ului electric, pentru a se potrivi perfect cu starea ta de spirit. Exclusiv pentru Mach-E GT, Untamed Plus imbunatateste modul de deplasare Untamed al Mach-E. Conceput pentru curse, amplifica entuziasmul, pentru o incantare de lunga durata.

SUSPENSIE ACTIVA MAGNERIDE®

Ajustandu-se de 1.000 de ori pe secunda, suspensia activa MagneRide® mentine aderenta optima a Mach-E GT pe asfalt. Amortizoarele MagneRide® sunt umplute cu un fluid magnetic inteligent, care le permite sa se adapteze rapid la conditiile schimbatoare ale suprafetei. Rezultatul este o deplasare lina, ce-ti da incredere. 

Ford Mustang Mach-E GT Magneride suspension graphic

CONDUS CU O SINGURA PEDALA

Mustang Mach-E dispune de un sistem avansat de condus cu o singura pedala. Ridica piciorul de pe pedala de acceleratie, iar vehiculul va incetini usor in mod automat. Energia pierduta de obicei prin decelerare este, de asemenea, recuperata si utilizata pentru a extinde autonomia bateriei. Prin acest sistem poti conduce folosind o singura pedala majoritatea timpului. Trebuie sa utilizezi pedala de frana doar in cazul in care trebuie sa franezi mai brusc.

Ford Mustang Mach-E tempomat adaptiv

TEMPOMATUL ADAPTIV INTELIGENT

Tempomatul adaptiv cu oprire-pornire iti permite sa mentii automat distanta prestabilita fata de vehiculul din fata ta. Tempomatul Adaptiv Inteligent acum foloseste si datele de harta "electronic horizon" pentru a iti ajusta viteza pentru drumul si terenul din fata ta, cum ar fi curbele de pe autostrada, asigurandu-te ca esti mereu cu un pas inaintea schimbarilor din drum.

Ford Mustang Mach-E sistem de asistenta pre-coliziune

SISTEM DE ASISTENTA PRE-COLIZIUNE

Sistemul de asistenta pre-coliziune foloseste o camera pentru a scana drumul din fata si te avertizeaza daca identifica o posibila coliziune cu un vehicul, un pieton sau un ciclist. Daca nu reactionezi la timp la avertisment, sistemul poate aplica in mod automat pana la o forta maxima de franare pentru a ajuta la reducerea gravitatii unei coliziuni frontale sau chiar la evitarea acesteia.

SISTEM DE ASISTENTA PENTRU UNGHIUL MORT SI ALERTA LA INTERSECTAREA CU TRAFICUL

Iti ofera o pereche de ochi in plus. Alerta la intersectarea cu traficul te ajuta atunci cand iesi cu spatele dintr-un spatiu, avertizandu-te daca detecteaza vehicule care se apropie dintr-o parte sau alta.

In mod similar, sistemul de asistenta pentru unghiul mort verifica daca exista vehicule ascunse in unghiul mort in timp ce conduci. Daca este detectat un pericol, sistemul te alerteaza prin intermediul luminilor de avertizare din ambele oglinzi laterale.

Ford Mustang Mach-E sistem pentru manevre de evitare

SISTEM PENTRU MANEVRE DE EVITARE

Vehiculul tau Mustang Mach-E include sistemul de asistenta pentru manevrele de evitare, in cadrul sistemului mai amplu de Asistenta Pre-coliziune. Tehnologia este conceputa sa detecteze atunci cand virezi pentru a evita un obstacol si sa iti ofere sprijin suplimentar ca sa te ajute sa directionezi vehiculul pe langa obiectul aflat in calea ta.

Ford Mustang Mach-E faza lunga automata

FAZA LUNGA AUTOMATA

Vehiculul tau Mustang Mach-E poate reduce automat luminozitatea fazei lungi atunci cand detecteaza ca te apropii de trafic din sens opus. Functia Faza lunga automata poate reveni apoi automat la faza lunga odata ce drumul din fata se elibereaza.

EURO NCAP DE CINCI STELE

Ca dovada a capacitatii sale de a te proteja pe tine, pe pasageri si pe ceilalti participanti la trafic, Ford Mustang Mach-E a obtinut un punctaj maxim de cinci stele la evaluarea de siguranta EURO NCAP. Euro NCAP este organizatia europeana independenta pe probleme de siguranta, ce evalueaza siguranta oricarui vehicul nou, folosind o serie de masuri riguroase. Mach-E a obtinut, de asemenea, note maxime la testele pentru aer curat si pentru gazele cu efect de sera, in timpul evaluarilor efectuate de Green NCAP.

Ford Mustang Mach-e with Euro NCAP logo
A smartphone charging in a Ford vehicle

CONECTIVITATE

SYNC 4A

Ford SYNC 4A este un sistem de comunicare si divertisment in masina, conectat la cloud. Conectivitatea la cloud permite planificarea avansata a traseului si recunoasterea vocii conversationale. Iar datorita integrarii wireless cu smartphone-ul, a gestionarii incarcarii vehiculelor electrice, a ecranului tactil intuitiv de 15,5”, plus multe altele, vei beneficia de un nou nivel de conectivitate in masina.

Exploreaza SYNC 4A

ACTUALIZARI WIRELESS

Vehiculul tau Mustang Mach-E este conceput astfel incat sa evolueze in timp. Actualizarile wireless Ford Power-Up ofera imbunatatiri: de la actualizarea software-ului SYNC® 4A, la upgrade-uri care imbunatatesc calitatea, capacitatea si confortul vehiculului tau. Cele mai multe dintre aceste actualizari sunt instalate automat, datorita tehnologiei inovatoare, conectate la cloud. Actualizarile mai mari pot fi instalate prin Wi-Fi atunci si acolo unde este convenabil pentru tine.

Afla mai multe

Ford Mustang Mach-E aplicatia FordPass

APLICATIA FORDPASS

Conecteaza Mach-E la aplicatia FordPass de pe smartphone-ul tau, pentru a debloca si mai mult componentele inteligente. Poti folosi telefonul pentru a localiza vehiculul, pentru a-l incuia sau descuia de la distanta, pentru a monitoriza presiunea din pneuri si pentru a primi alerte cu privire la starea vehiculului. Poti planifica trasee cu ajutorul telefonului, astfel incat incarcarea sa fie stabilita automat de-a lungul rutei, daca vei avea nevoie. Mai mult, in cazul special al Mach-E, caracteristica „Autonomie inteligenta” afiseaza nivelurile de incarcare, distanta de deplasare ramasa si statiile de incarcare publice convenabile de pe drum.

Bucura-te si de acces gratuit la reteaua de incarcare BlueOval™, cu reduceri la statiile de incarcare NewMotion si IONITY.

Ford Mustang Mach-E vedere din spate la apus

PROFILUL SOFERULUI SI PERSONALIZAREA

Atunci cand asociezi smartphone-ul cu FordPass, vehiculul tau Mustang Mach-E ajusteaza diverse setari la preferintele tale preselectate. Asta include ajustarea scaunelor si oglinzilor, selectarea postului de radio preferat si chiar setarea luminii ambientale si a panoului de instrumente asa cum iti place. De asemenea, poti crea propriul avatar unic pentru o nota mai personala.

Ford Mustang Mach-E condus pe un drum de munte

PLANIFICATOR DE CALATORIE

Planificatorul de calatorie al vehiculului electric (EV) iti ofera incredere deplina pe drum. Seteaza destinatia, iar sistemul va adapta un traseu in functie de nivelul bateriei si de statiile publice de incarcare disponibile. Iti poti planifica traseul si in avans. Nu trebuie decat sa setezi destinatia si sa gasesti punctele de incarcare cu aplicatia FordPass.

Ford Mustang Mach-E control la distanta

CONTROL DE LA DISTANTA AL VEHICULULUI

Caracteristicile de control de la distanta din FordPass iti permit sa incui si sa descui vehiculul Mustang Mach-E, sa pornesti sau sa opresti motorul si sa monitorizezi starea de incarcare practic de oriunde. De asemenea, poti seta un program de pornire, astfel incat setarile vehiculului sa fie exact asa cum iti doresti inainte de a te urca la volan.

INCARCAREA WIRELESS A DISPOZITIVELOR

Ramai conectat in vehiculul tau Mustang Mach-E. Incarcarea wireless a telefonului este disponibila acum ca dotare standard si poti incarca usor smartphone-ul compatibil fara complicatiile unui cablu de incarcare. Pur si simplu plaseaza dispozitivul pe padul de incarcare al vehiculului. Acest lucru mentine interiorul elegant curat si ordonat, asigurandu-te in acelasi timp ca dispozitivele tale sunt incarcate si gata de functionare.

Ford Mustang Mach-E incarcare wireless dispozitive
Ford Mustang Mach-E rear three quarter view

PERFORMANTA SI EFICIENTA

Ford Mustang Mach-E in mers pe un drum cu zapada

UN AUTOMOBIL ELECTRIC CU AWD

Tractiunea integrala (AWD) electrica avansata cu motor dual ridica stacheta. Motorul electric de pe puntea din fata si din spate imbunatateste performanta si te ajuta sa abordezi conditii de condus mai dificile.

 

AUTONOMIA BATERIEI

Mustang Mach-E este disponibil cu două opțiuni de baterii. Poți alege între acumulatorul cu autonomie standard sau autonomie extinsă. Bateria RWD Standard Range (72,6 kWh) are o autonomie de până la 470 kmMach-E Select RWD Full Charge, în timp ce RWD Extended Range (91 kWh) oferă până la 600 km (rezultate în urma testelor WLTP)Mach-E Select Premium RWD Full Charge din gamă. 

Public charging

TEHNOLOGIE DE RECICLARE A CĂLDURII

Mustang Mach-E dispune acum de tehnologie care reciclează inteligent căldura de la motoare și electronice. Acest lucru oferă o încălzire îmbunătățită a cabinei și a bateriei, o mai bună eficiență a condusului efectiv și poate îmbunătăți vitezele de încărcare la stațiile DCFC, pe vreme receMach-E Comparison.

All-New Ford Mustang Mach-E interior dashboard

DESIGN INOVATOR

TRACTARE CU 0 EMISII

Vrei sa te bucuri de performanta cu 0 emisii si cu mai multa putere de remorcare? Mach-E are o capacitate de remorcare crescuta pana la 1.500 kgTooltip. Asta inseamna ca este capabil sa tracteze o remorca mica sau echivalent. Evadarea ta de vis din weekend tocmai a devenit electrica.

Mustang Mach-E Tow Bar close-up
Ford Mustang Mach-E sistem E-Latch

SISTEM E-LATCH

Pentru a crea un design simplu si elegant am eliminat manerele de pe usile modelului Mustang Mach-E. Acum, cand te apropii de vehiculul tau, sistemul va recunoaste cheia cu telecomanda si va ilumina un buton de pe stalpul usii. Atinge, pur si simplu, butonul pentru a deschide usa. Cand pleci, sistemul se va incuia automat.

Ford Mustang Mach-E hayon hands-free

HAYON CU DESCHIDERE HANDS-FREE

Hayonul hands-free faciliteaza accesul la portbagajul Mustang Mach-E, chiar si atunci cand ai mainile ocupate. Atunci cand sistemul iti detecteaza cheia sau smartphone-ul conectat in raza de actiune, misca usor piciorul sub centrul barei de protectie din spate, iar hayonul hands-free se va ridica fara sa fie nevoie sa atingi nimic. De asemenea, acesta poate fi deschis si inchis si in timp ce te afli in interiorul vehiculului.

PREGATIT PENTRU INCARCARE

Fie ca iti asezi bagajele pentru o aventura sau cumparaturile, spatiul de incarcare practic al vehiculului, atat din spate, cat si din fata, iti ofera o capacitate de depozitare flexibila, pentru toate tipurile de calatorii.

Ford Mustang Mach-E portbagaj

CARE TE INSPIRA?

Compară modelele

 • DISPONIBILITATE BASE PREMIUM RWD PREMIUM AWD GT
  PREȚ DE LISTĂ

   

         
  SPECIFICAȚII BASE PREMIUM RWD PREMIUM AWD GT

  CAPACITATE BATERIE INSTALATĂ (kWh)

         

  AUTONOMIE EXTINSĂ (AE)

         

  AUTONOMIE STANDARD (SR NCM)

         

  AUTONOMIE STANDARD (SR LFP)

         

  CAPACITATE BATERIE UTILIZABILĂ (kWh)

         

  AUTONOMIE EXTINSĂ

    91 kWh 91 kWh 91 kWh

  AUTONOMIE STANDARD

  72.6 kWh   72.6 kWh  
  AUTONOMIE (COMBINED)        

  AUTONOMIE EXTINSĂ

    600 km 550 km 490 km

  AUTONOMIE STANDARD

  470 km   428 km  
  AUTONOMIE REGIM AUTOSTRADĂ        

  AUTONOMIE EXTINSĂ

    473 km 447 km 380 km

  AUTONOMIE STANDARD

      342 km  
  TRACȚIUNE Tracțiune  spate (RWD) Tracțiune  spate (RWD) Tracțiune integrală, cu motor dual (AWD) Tracțiune integrală, cu motor dual (AWD)
  PUTERE MAXIMĂ (kW/CP)        

  AUTONOMIE EXTINSĂ

    216/294 258 / 351 până la 358 / 487

  AUTONOMIE STANDARD

  198 / 269   198 / 269  
  CUPLU MAXIM (Nm) 430 Nm 430 Nm 580 Nm până la 860 NmCX727 GT Torque
  ACCELERAȚIE 0-100 km/h (PORNIRE DIN MERS)        

  AUTONOMIE EXTINSĂ

    6.2 sec 5.1 sec 3.8 sec

  AUTONOMIE STANDARD

  6.3 sec   5.1 sec  
  ACCELERAȚIE 0-100 km/h (PORNIRE DE PE LOC)        

  AUTONOMIE EXTINSĂ

    7.0 sec 5.8 sec 4.4 sec

  AUTONOMIE STANDARD

  7.3 sec   6.2 sec  
  VITEZĂ MAXIMĂ (km/h)        

  AUTONOMIE EXTINSĂ

      180 km/h 200 km/h

  AUTONOMIE STANDARD

  180 km/h   180 km/h  
  PUTERE MAX. DE ÎNCĂRCARE CC (kW)        

  AUTONOMIE EXTINSĂ

    150 kW 150 kW 150 kW

  AUTONOMIE STANDARD

  150 kW   150 kW  
  RATĂ MAX. DE ÎNCĂRCARE CC (km/10 min.)        

  AUTONOMIE EXTINSĂ

    119 km 107 km 99 km

  AUTONOMIE STANDARD

  124 km   113 km  
  RATĂ MAXIMĂ DE ÎNCĂRCARE (km/ 10 min.)        

  AUTONOMIE EXTINSĂ (AE)

    117 km 106 km 158 km

  AUTONOMIE STANDARD (SR NCM)

      84 km  

  AUTONOMIE STANDARD (SR LFP)

         
  TIMP TOTAL DE ÎNCĂRCARE (10-80%)        

  AUTONOMIE EXTINSĂ

    45 min. 45 min. 45 min.

  AUTONOMIE STANDARD

  33 min.   33 min.  
  SETARE MAXIMĂ SUGERATĂ PENTRU ÎNCĂRCAREA ACASĂ (AC)        

  AUTONOMIE EXTINSĂ

    90% 90% 90%

  AUTONOMIE STANDARD

  100%Bateria din Mustang Mach-e Base RWD   100%Bateria din Mustang Mach-e Base RWD  
  SETARE MAXIMĂ SUGERATĂ PENTRU ÎNCĂRCAREA LA O STAȚIE PUBLICĂ (DC)        

  AUTONOMIE EXTINSĂ

    80% 80% 80%

  AUTONOMIE STANDARD

  80%   80%  
  STIL BASE PREMIUM RWD PREMIUM AWD GT
  OPȚIUNI CULOARE 8 8 8 8

  PLAFON PANORAMIC

  XCX727 Mustang Mach-E XCX727 Mustang Mach-E XCX727 Mustang Mach-E X
  CUSTOM BODY KIT   X X X
  TIP DE ROATĂ Jante aliaj  19”  Jante aliaj 19” Jante aliaj 19” Jante aliaj 20”
  ETRIERI DE FRÂNĂ ROȘII   X X X
  FARURI ADAPTIVE, LED, SPECIFICE MUSTANGULUI   X X X
  FARURI REFLECTOARE, LED   X    
  LUMINI SPATE LED, SPECIFICE MUSTANGULUI X X X X
  OGLINZI LATERALE ÎNCĂLZITE, CU PROIECȚIE LUMINOASĂ DE ÎNTÂMPINARE, SPECIFICĂ MUSTANGULUI  X X X X
  OGLINZI LATERALE ACȚIONATE ELECTRIC X X X X
  TAPIȚERIE INTERIOARĂ Material pentru plafon, deschis la culoare și huse SENSICO pentru scaune  Material pentru plafon, închis la culoare și huse SENSICO perforate, cusături roșii  Material pentru plafon, închis la culoare și huse SENSICO perforate, cusături roșii  Design unic de culoare Gri cu  pernă scaun perforată având material de tip Suede
  SCAUNE FAȚĂ REGLABILE ELECTRIC ÎN 8 DIRECȚII, CU FUNCȚIE DE MEMORIE X X X Scaune Sport design unic pentru șofer si pasager
  SCAUNE FAȚĂ, ÎNCĂLZITE X X X X
  TEHNOLOGIE BASE PREMIUM RWD PREMIUM  AWD GT
  ÎNCUIETOARE ELECTRICĂ LA UȘA LATERALĂ X X X X
  SISTEM AUDIO B&O, CU 10 DIFUZOARE X XCX727 Mustang Mach-E X X
  CONSOLĂ DE BORD DIGITALĂ 10.2” X X X X
  ECRAN TACTIL COLOR 15.5” X X X X
  FORD SYNC, CU SISTEM NAVIGATIE SI COMANDA VOCALA X X X X
  FORDPASS CONNECT X X X X
  PAD DE ÎNCĂRCARE WIRELESS X X X X
  CAMERĂ 360◦ X X X X
  HAYON CU DESCHIDERE HANDS-FREE XCX727 Mustang Mach-E X X X
  TEMPOMAT ADAPTIV X X X X
  DIMENSIUNI SI CAPACITATE BASE PREMIUM RWD PREMIUM AWD GT
  INALTIME 1624 mm 1624 mm 1624 mm 1613 mm
  LATIME 1881 mm 1881 mm 1881 mm 1881 mm
  LUNGIME 4713 mm 4713 mm 4713 mm 4743 mm
  LOCURI 5 5 5 5
  CAPACITATE PORTBAGAJ (cu scaunele rabatate) 1420L 1420L 1420L 1420L
  CAPACITATE PORTBAGAJ (cu scaunele in pozitie normala) 402L 402L 402L 402L
  CAPACITATE PORTBAGAJ FRONTAL 100L 100L 100L 100L
  CAPACITATE DE REMORCARE 750 Kg 1500 Kg 750 Kg 750 Kg
  INCARCARE ACOPERIS (OTEL) 75 KgTooltip 75 KgTooltip 75 KgTooltip 75 KgTooltip
  INCARCARE ACOPERIS (PANORAMIC) 65 KgTooltip 75 KgTooltip 65 KgTooltip 65 KgTooltip
  next
  prev

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii