All-New Ford Mustang Mach-E interior with the steering wheel and Next Generation SYNC screen

CARACTERISTICI MUSTANG MACH-E

De la tehnologii avansate de asistare a soferului, la caracteristici de conectivitate de nivel superior si detalii inovatoare de design: Mustang Mach-E iti ofera o experienta de condus simpla si placuta, axata pe nevoile tale. Intra in habitaclul elegant si rafinat, folosind sistemul inteligent de intrare fara cheie E-Latch. Inauntru, vei descoperi o gama larga de tehnologii avansate care iti vor imbunatati experienta de condus complet electrica. Printre acestea se numara sistemul intuitiv de condus cu o singura pedala pentru o deplasare lina, fara efort, precum si trei moduri de deplasare selectabile, care regleaza fin setarile de performanta ale vehiculului. Toate acestea in timp ce caracteristicile de conectivitate de generatie urmatoare, precum FordPass Connect si Ford SYNC 4A, iti permit sa interactionezi cu SUV-ul tau electric la un nivel fara precedent.

All-New Ford Mustang Mach-E driving past modern illuminated building at night

TEHNOLOGII DE CONDUS

MODURI DE CONDUS

Vehiculul tau Mustang Mach-E iti permite sa iti adaptezi experienta de condus la stilul preferat. Trei moduri de deplasare diferite - Active, Whisper si Untamed, modifica sunetele motorului, iluminarea ambientala si chiar si nivelul de reactie al SUV-ului electric, pentru a se potrivi perfect cu starea ta de spirit.

CONDUS CU O SINGURA PEDALA

Mustang Mach-E dispune de un sistem avansat de condus cu o singura pedala. Ridica piciorul de pe pedala de acceleratie, iar vehiculul va incetini usor in mod automat. Energia pierduta de obicei prin decelerare este, de asemenea, recuperata si utilizata pentru a extinde autonomia bateriei. Prin acest sistem poti conduce folosind o singura pedala majoritatea timpului. Trebuie sa utilizezi pedala de frana doar in cazul in care trebuie sa franezi mai brusc.

Ford Mustang Mach-E tempomat adaptiv

TEMPOMAT ADAPTIV

Usureaza deplasarea in conditii de trafic intens. Tempomatul adaptiv cu oprire-pornire iti permite sa mentintii automat distanta prestabilita fata de vehiculul din fata ta. Poate chiar opri complet vehiculul, in caz de trafic intens, pentru ca apoi sa accelereze automat pana la viteza aleasa.

Ford Mustang Mach-E sistem de asistenta pre-coliziune

SISTEM DE ASISTENTA PRE-COLIZIUNE

Sistemul de asistenta pre-coliziune foloseste o camera pentru a scana drumul din fata si te avertizeaza daca identifica o posibila coliziune cu un vehicul, un pieton sau un ciclist. Daca nu reactionezi la timp la avertisment, sistemul poate aplica in mod automat pana la o forta maxima de franare pentru a ajuta la reducerea gravitatii unei coliziuni frontale sau chiar la evitarea acesteia.

ASISTENTA ACTIVA LA PARCARE

Atunci cand ai nevoie, lasa-ti masina sa se ocupe de parcare. Odata activat, sistemul inteligent de asistenta activa la parcare poate identifica un spatiu perpendicular sau paralel adecvat, apoi te poate directiona fara efort la intrarea si la iesirea din locul de parcare. Asistenta la marsarier si la parcarea laterala declanseaza, de asemenea, o alerta sonora atunci cand te apropii prea mult de obiectele din jur.

SISTEM DE ASISTENTA PENTRU UNGHIUL MORT SI ALERTA LA INTERSECTAREA CU TRAFICUL

Iti ofera o pereche de ochi in plus. Alerta la intersectarea cu traficul te ajuta atunci cand iesi cu spatele dintr-un spatiu, avertizandu-te daca detecteaza vehicule care se apropie dintr-o parte sau alta.

In mod similar, sistemul de asistenta pentru unghiul mort verifica daca exista vehicule ascunse in unghiul mort in timp ce conduci. Daca este detectat un pericol, sistemul te alerteaza prin intermediul luminilor de avertizare din ambele oglinzi laterale.

Ford Mustang Mach-E sistem pentru manevre de evitare

SISTEM PENTRU MANEVRE DE EVITARE

Vehiculul tau Mustang Mach-E include sistemul de asistenta pentru manevrele de evitare, in cadrul sistemului mai amplu de Asistenta Pre-coliziune. Tehnologia este conceputa sa detecteze atunci cand virezi pentru a evita un obstacol si sa iti ofere sprijin suplimentar ca sa te ajute sa directionezi vehiculul pe langa obiectul aflat in calea ta.

Ford Mustang Mach-E faza lunga automata

FAZA LUNGA AUTOMATA

Vehiculul tau Mustang Mach-E poate reduce automat luminozitatea fazei lungi atunci cand detecteaza ca te apropii de trafic din sens opus. Functia Faza lunga automata poate reveni apoi automat la faza lunga odata ce drumul din fata se elibereaza.

A smartphone charging in a Ford vehicle

CONECTIVITATE

SYNC 4A

Ford SYNC 4A este un sistem de comunicare si divertisment in masina, conectat la cloud. Conectivitatea la cloud permite planificarea avansata a traseului si recunoasterea vocii conversationale. Iar datorita integrarii wireless cu smartphone-ul, a gestionarii incarcarii vehiculelor electrice, a ecranului tactil intuitiv de 15,5”, plus multe altele, vei beneficia de un nou nivel de conectivitate in masina.

Exploreaza SYNC 4A

ACTUALIZARI WIRELESS

Vehiculul tau Mustang Mach-E este conceput astfel incat sa evolueze in timp. Actualizarile wireless sigure ofera imbunatatiri: de la actualizarea software-ului SYNC® 4A, la upgrade-uri care imbunatatesc calitatea, capacitatea si confortul vehiculului tau. Cele mai multe dintre aceste actualizari sunt instalate automat, datorita tehnologiei inovatoare, conectate la cloud. Actualizarile mai mari pot fi instalate prin Wi-Fi atunci si acolo unde este convenabil pentru tine.

Ford Mustang Mach-E aplicatia FordPass

APLICATIA FORDPASS

Conecteaza Mach-E la aplicatia FordPass de pe smartphone-ul tau, pentru a debloca si mai mult componentele inteligente. Poti folosi telefonul pentru a localiza vehiculul, pentru a-l incuia sau descuia de la distanta, pentru a monitoriza presiunea din pneuri si pentru a primi alerte cu privire la starea vehiculului. Poti planifica trasee cu ajutorul telefonului, apoi partaja destinatiile cu vehiculul tau, astfel incat incarcarea sa fie stabilita automat de-a lungul rutei, daca vei avea nevoie. Mai mult, in cazul special al Mach-E, caracteristica „Autonomie inteligenta” afiseaza nivelurile de incarcare, distanta de deplasare ramasa si statiile de incarcare publice convenabile de pe drum.

Bucura-te si de acces gratuit la reteaua de incarcare FordPass, cu reduceri* la statiile de incarcare NewMotion si IONITY.

Ford Mustang Mach-E vedere din spate la apus

PROFILUL SOFERULUI SI PERSONALIZAREA

Atunci cand asociezi smartphone-ul cu FordPass, vehiculul tau Mustang Mach-E ajusteaza diverse setari la preferintele tale preselectate. Asta include ajustarea scaunelor si oglinzilor, selectarea postului de radio preferat si chiar setarea luminii ambientale si a panoului de instrumente asa cum iti place. De asemenea, poti crea propriul avatar unic pentru o nota mai personala.

Ford Mustang Mach-E condus pe un drum de munte

PLANIFICATOR DE CALATORIE

Planificatorul de calatorie al vehiculului electric (EV) iti ofera incredere deplina pe drum. Seteaza destinatia, iar sistemul va adapta un traseu in functie de nivelul bateriei si de statiile publice de incarcare disponibile. Iti poti planifica traseul si in avans. Nu trebuie decat sa setezi destinatia si sa gasesti punctele de incarcare cu aplicatia FordPass, apoi poti trimite traseul direct catre sistemul SYNC 4A al vehiculului.

Ford Mustang Mach-E control la distanta

CONTROL DE LA DISTANTA AL VEHICULULUI

Caracteristicile de control de la distanta din FordPass iti permit sa incui si sa descui vehiculul Mustang Mach-E, sa pornesti sau sa opresti motorul si sa monitorizezi starea de incarcare practic de oriunde. De asemenea, poti seta un program de pornire, astfel incat setarile vehiculului sa fie exact asa cum iti doresti inainte de a te urca la volan.

INCARCAREA WIRELESS A DISPOZITIVELOR

Ramai conectat in vehiculul tau Mustang Mach-E. Incarcarea wireless a telefonului este disponibila acum ca dotare standard si poti incarca usor smartphone-ul compatibil fara complicatiile unui cablu de incarcare. Pur si simplu plaseaza dispozitivul pe padul de incarcare al vehiculului. Acest lucru mentine interiorul elegant curat si ordonat, asigurandu-te in acelasi timp ca dispozitivele tale sunt incarcate si gata de functionare.

Ford Mustang Mach-E incarcare wireless dispozitive
Ford Mustang Mach-E rear three quarter view

PERFORMANTA SI EFICIENTA

Ford Mustang Mach-E in mers pe un drum cu zapada

UN AUTOMOBIL ELECTRIC CU AWD

Tractiunea integrala (AWD) electrica avansata cu motor dual ridica stacheta. Motorul electric de pe puntea din fata si din spate imbunatateste performanta si te ajuta sa abordezi conditii de condus mai dificile.

 

AUTONOMIA BATERIEI

Modelul Mustang Mach-E este disponibil cu doua optiuni de baterie, ambele disponibile pentru versiunile cu tractiune spate sau tractiune integrala. Bateria Mach-E cu autonomie standard (68 kWh capacitate utilizabila) dispune de pana la 440 km de autonomie electrica. Bateria cu autonomie extinsa (88 kWh capacitate utilizabila) poate asigura pana la 610 km la o singura incarcare.

All-New Ford Mustang Mach-E interior dashboard

DESIGN INOVATOR

Ford Mustang Mach-E deschiderea portierei

TELEFONUL TAU IN LOC DE CHEIE

Nu te mai stradui cu cheia cu telecomanda. Foloseste telefonul in loc de cheie pentru a porni si opera vehiculul Mustang Match-E. Cu aplicatia FordPass poti, de asemenea, sa deschizi portbagajul si sa activezi caracteristica de pornire de la distanta a Mustang-E fara a avea nevoie de o cheie cu telecomanda fizica.

SISTEM E-LATCH

Pentru a crea un design simplu si elegant am eliminat manerele de pe usile modelului Mustang Mach-E. Acum, cand te apropii de vehiculul tau, sistemul va recunoaste telefonul sau cheia cu telecomanda si va ilumina un buton de pe stalpul usii. Atinge, pur si simplu, butonul pentru a deschide usa. Cand pleci, sistemul se va incuia automat.

Ford Mustang Mach-E sistem E-Latch
Ford Mustang Mach-E hayon hands-free

HAYON CU DESCHIDERE HANDS-FREE

Hayonul hands-free faciliteaza accesul la portbagajul Mustang Mach-E, chiar si atunci cand ai mainile ocupate. Atunci cand sistemul iti detecteaza cheia sau smartphone-ul conectat in raza de actiune, misca usor piciorul sub centrul barei de protectie din spate, iar hayonul hands-free se va ridica fara sa fie nevoie sa atingi nimic. De asemenea, acesta poate fi deschis si inchis si in timp ce te afli in interiorul vehiculului.

PREGATIT PENTRU INCARCARE

Fie ca iti asezi bagajele pentru o aventura sau cumparaturile, spatiul de incarcare practic al vehiculului, atat din spate, cat si din fata, iti ofera o capacitate de depozitare flexibila, pentru toate tipurile de calatorii.

Ford Mustang Mach-E portbagaj

CARE TE INSPIRA?

COMPARA MODELELE

 • DISPONIBILITATE MACH-E RWD MACH-E AWD
  LIVRARE ESTIMATĂ Incepand cu sfarsitul lui 2021 Incepand cu sfarsitul lui 2021
  PREȚ DE PORNIRE    
  SPECIFICAȚII  MACH-E RWD MACH-E AWD

  CAPACITATE BATERIE (kWh)

     

  AUTONOMIE EXTINSĂ (AE)

  98.7 kWh 98.7 kWh

  AUTONOMIE STANDARD (SR)

  75.7 kWh 75.7 kWh
  AUTONOMIE (KM) [UE]    

  AUTONOMIE EXTINSĂ (AE)

  610 km 540 km

  AUTONOMIE STANDARD (SR)

  440 km 400 km
  TRACTIUNE Tracțiune  spate (RWD) Tracțiune integrală, cu motor dual (AWD)
  PUTERE MAXIMĂ (kW/CP)    

  AUTONOMIE EXTINSĂ (AE)

  216 / 294 258 / 351

  AUTONOMIE STANDARD (SR)

  198 / 269 198 / 269
  CUPLU MAXIM (Nm) 430 Nm 580 Nm
  ACCELERATIE 0-100 km/h (PORNIRE DIN MERS)    

  AUTONOMIE EXTINSA (AE)

  6.2 sec 5.1 sec

  AUTONOMIE STANDARD (AS)

  6.1 sec 5.6 sec
  ACCELERATIE 0-100 km/h (PORNIRE DE PE LOC)    

  AUTONOMIE EXTINSA (AE)

  7.0 sec 5.8 sec

  AUTONOMIE STANDARD (AS)

  6.9 sec 6.3 sec
  VITEZĂ MAXIMĂ (km/h) 180 km/h 180 km/h
  PUTERE MAX. DE ÎNCĂRCARE CC (kW)    

  AUTONOMIE EXTINSĂ (AE)

  150 kW 150 kW

  AUTONOMIE STANDARD (SR)

  115 kW 115 kW
  RATĂ MAX. DE ÎNCĂRCARE CC (km/10 min.)    

  AUTONOMIE EXTINSĂ (AE)

  117 km 106 km

  AUTONOMIE STANDARD (SR)

  90 km 83 km
  TIMP TOTAL DE ÎNCĂRCARE (10-80%)    

  AUTONOMIE EXTINSĂ (AE)

  45 min. 45 min.

  AUTONOMIE STANDARD (SR)

  38 min. 38 min.
  STIL Mach-E RWD MACH-E AWD
  OPȚIUNI CULOARE 7 7

  PLAFON PANORAMIC

  XCX727 Extended Range Only XCX727 Extended Range Only
  CUSTOM BODY KIT   X
  TIP DE ROATĂ Jante aliaj  18”  Jante aliaj 19”
  ETRIERI DE FRÂNĂ ROȘII   X
  FARURI ADAPTIVE, LED, SPECIFICE MUSTANGULUI  XCX727 Extended Range Only X
  FARURI REFLECTOARE, LED X  
  LUMINI SPATE LED, SPECIFICE MUSTANGULUI X X
  OGLINZI LATERALE ÎNCĂLZITE, CU PROIECȚIE LUMINOASĂ DE ÎNTÂMPINARE, SPECIFICĂ MUSTANGULUI  X X
  OGLINZI LATERALE ACȚIONATE ELECTRIC XCX727 Extended Range Only X
  TAPIȚERIE INTERIOARĂ Material pentru plafon, deschis la culoare și huse SENSICO pentru scaune  Material pentru plafon, închis la culoare și huse SENSICO perforate, cusături roșii 
  SCAUNE FAȚĂ REGLABILE ELECTRIC ÎN 8 DIRECȚII, CU FUNCȚIE DE MEMORIE XCX727 Extended Range Only X
  SCAUNE FAȚĂ, ÎNCĂLZITE X X
  TEHNOLOGIE Mach-E RWD Mach-E AWD
  ÎNCUIETOARE ELECTRICĂ LA UȘA LATERALĂ X X
  SISTEM AUDIO B&O, CU 10 DIFUZOARE XCX727 Extended Range Only XCX727 Extended Range Only
  CONSOLĂ DE BORD DIGITALĂ 10.2” X X
  ECRAN TACTIL COLOR 15.5” X X
  FORD SYNC, CU SISTEM NAVIGATIE SI COMANDA VOCALA X X
  FORDPASS CONNECT X X
  PAD DE ÎNCĂRCARE WIRELESS X X
  CAMERĂ 360◦ XCX727 Extended Range Only XCX727 Extended Range Only
  HAYON CU DESCHIDERE HANDS-FREE XCX727 Extended Range Only XCX727 Extended Range Only
  ASISTENȚĂ ACTIVĂ LA PARCARE XCX727 Extended Range Only XCX727 Extended Range Only
  TEMPOMAT ADAPTIV XCX727 Extended Range Only XCX727 Extended Range Only
  CAPACITATE ȘI DIMENSIUNI Mach-E RWD
  Mach-E AWD
  ÎNĂLȚIME 1624 mm 1624 mm
  LĂȚIME 1881 mm 1881 mm
  LUNGIME 4713 mm 4713 mm
  SCAUNE 5 5
  CAPACITATE PORTBAGAJ (cu scaunele din spate rabatate) 1420 l 1420 l
  CAPACITATE PORTBAGAJ (cu scaunele din spate rabatate) 402 l 402 l
  PORTBAGAJ FRONTAL 81 l 81 l
  CAPACITATE DE REMORCARE 750 kg 750 kg
  PACHETE DE UPGRADE DISPONIBILE Mach-E RWD
  Mach-E AWD

  PACHET TEHNOLOGII

  XCX727 Extended Range Only XCX727 Extended Range Only
  PACHET TEHNOLOGII +    

Ai intrebari despre Mustang Mach-E?