Home > Vehicule comerciale > NOUL TRANSIT BUS > Promotii > Promotii persoane juridice

Noul Ford Transit Bus pentru persoane juridice

Ford Transit Minibus

NOUL FORD TRANSIT BUS

Alege o promotie:

Alege alt model

 • Transit BUS M2 460E TREND 2.0TD 130 T5 M6 FWD

  Avantaj client de 8600 € fara TVA*

  Dobanda 0%*

  Garantie extinsa 2+2 ani in limita a 200.000 km*

  Transit BUS

  Atunci cand microbuzul tau este incarcat la capacitate maxima si conduci pe distante lungi, este important ca tu si pasagerii tai sa va simtiti cat se poate de confortabil. Din acest motiv, Transit Bus este incarcat cu tehnologii avansate si caracteristici inteligente care asigura maximum de confort pe orice loc ai sta. Spatios, flexibil si modern, cu un design de ultima generatie privind atat tehnologia din dotare cat si aspectul, Ford Transit Bus este un vehicul de transport persoane care iti va oferi increderea sa alegi orice destinatie.

  Dotari incluse pentru Transit BUS M2 460E TREND 2.0TD 130 T5 M6 FWD:

  • oglinzi electrice si incalzite
  • aer conditionat manual
  • geamuri fumurii
  • senzori parcare
  • faruri de ceata

  *Termeni si conditii aplicabile promotiei:

  Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Campania este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru finantarea modelului Ford Transit BUS M2  460E TREND 2.0TD130 T5 M6 FWD aflat in stocul distribuitorilor participanti.

  Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii iar pretul NU include TVA. Pretul final facturat va contine TVA conform legislatiei in vigoare (19%), aplicat la pretul fara TVA afisat mai sus.

  *Pretul recomandat al autovehiculului este rezultat dupa deducerea cumulativa din pretul de lista a valorii reprezentand avantajul client, a suportului financiar din partea Ford Romania SA si a unui suport financiar recomandat, informativ, oferit de distribuitorul autorizat Ford si nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale decat cele deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program in limita stocului disponibil. Valoarea finala de achizitie pe baza careia se va calcula nivelul finantarii variaza in functie de cursul de schimb agreat cu distribuitorul si/sau finantatorul.

  Valoarea recomandata a autovehiculului este de 34610 Euro+TVA (41185.9 Euro TVA inclus).

  *Exemplu reprezentativ pentru principalele elemente de cost ale finantarii in regim de leasing financiar, pentru un autovehicul cu un pret de achizitie de 34610 Euro+TVA (41185.9 Euro TVA inclus) si un avans de 25% in valoare de 8652.5 Euro+TVA (10296.48 Euro TVA inclus) cu o perioada de leasing de 60 luni; rata anuala a dobanzii 0% fixa, valoare reziduala 1%  (346.10 EUR fara TVA, 411.86 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 865.25 Euro + TVA (1029.65 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0.10% in valoare de 25.96 Euro + TVA (30.89 Euro, TVA inclus), taxa logistica in valoare de 190 Euro + TVA (226.10 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 453 Euro+TVA (538.85 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

  Aceasta oferta include garantia extinsa (2 + 2 ani sau 200.000 kilometri).

  IMPORTANT: Plaja de valori de consum in sistemul WLTP, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: 6.7-7.9 l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 176-210. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

  Detalii pe ford.ro si in reteaua Ford. Consultati www.rarom.ro pentru detalii referitoare la procedura de testare si autoritatile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente detinerii unui autoturism.

  Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

  Valabilitate: de la 27.10 pana la 31.12.2020

Top