CARACTERISTICI TRANSIT MINIBUS

Ford Transit Minibus are incluse o gama de sisteme si caracteristici inteligente pentru a te ajuta sa transporti pana la 17 pasageri in siguranta si confort. Modemul FordPass Connect deblocheaza o serie de caracteristici de conectivitate, care include hostspot Wi-Fi cu suport pentru pana la 10 utilizatori. Asistenta Pre-Coliziune, care include sistemul de detectie pietoni, poate ajuta la protejarea ta, a pasagerilor si a celorlalti participanti la trafic, in timp ce pilotul automat adaptiv ajuta ca drumurile lungi sa fie mai confortabile.

Ford Transit Minibus standing with side door open in front of modern building

UTILITATE

 

Transit Minibus with open door

ACCES FARA EFORT

O usa laterala, foarte larga, face ca pasagerii si bagajele acestora sa poata intotdeauna sa urce cu usurinta in microbuz. Pentru a face accesul si mai convenabil, usa poate fi deschisa si inchisa prin apasarea unui buton.

GARANTIE LUNGA IMPOTRIVA PERFORARII, PENTRU UN PLUS DE SIGURANTA

Ca masura a calitatii constructiei vehiculului, noul Transit Bus ofera ca dotare standard o garantie anti-perforare de 12 ani.

Ford service person inspecting bottom of a Ford car
Ford Transit Minibus driving in London front view

PERFORMANTA SI EFICIENTA

PUTEREA DE A ALEGE

Dispunand de o gama de motoare diesel de 2 l, Ford EcoBlue, avansate si de ultima generatie, noul Transit este mai inteligent, mai sigur si mai eficient ca niciodata. Noul Transit Bus este disponibil cu un motor competitiv pentru a mari la maximum performanta. Oferind o putere de pana la 170 CP, cu ambele optiuni de transmisii, manuala si automata, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale. Indiferent de modelul pe care il alegi, fiecare motor indeplineste cu strictete cerintele standardelor de emisii Euro HDT6.0.

Ford Transit Minibus driving in city after sunset side view

EXPERIENTA LA VOLAN

O PERECHE DE OCHI IN PLUS

Sistemul de asistenta pentru unghiul mort utilizeaza senzori RADAR pentru a identifica autovehiculele care se pot afla in unghiul mort. Atunci cand un vehicul intra in unghiul mort, sistemul te avertizeaza prin intermediul unei lumini portocalii afisate in mod vizibil in oglinda laterala. Alerta la intersectarea cu traficul lucreaza impreuna cu Sistemul de asistenta pentru unghiul mort si te avertizeaza cu privire la vehiculele care se apropie atunci cand iesi cu spatele dintr-un loc de parcare si ai vizibilitate redusa.

Ford Transit Minibus back mirror
Ford Transit Minibus backing up with a help of Cross Traffic Alert

SESIZEAZA VEHICULELE CAND TE DEPLASEZI IN MARSARIER

Alerta la intersectarea cu traficul face parte din noul Sistemul de asistenta pentru unghiul mort, BLIS. Atunci cand iesi cu spatele dintr-un loc de parcare si ai vizibilitate redusa asupra situatiei traficului, alerta la intersectarea cu traficul poate detecta vehiculele care se apropie emitand un sunet de avertizare. Aceasta tehnologie declanseaza si o lumina in oglinda retrovizoare exterioara (stanga sau dreapta, in functie de directia din care se apropie vehiculele).

MODURI DE CONDUS PENTRU ORICE CONDITII

Cu Modurile de condus selectabile, poti sa personalizezi modul in care se comporta vehiculul tau Transit pentru a se potrivi perfect unei anumite sarcini sau unui anumit tip de teren. Alegi intre modul „Normal”, „Alunecos”, „Noroi”, „Remorcare”, iar pentru eficienta maxima a consumului, noul EcoMode.

Ford Transit Minibus Selectable drive modes close up
Ford Transit Minibus in traffic with Side Wind Stabilisation graphic

STABILIZARE IN CONDITII DE VANT LATER

Ajuta soferul sa mentina vehiculul pe banda de deplasare in conditii de vant puternic si in rafale, folosind Sistemul de control electronic al stabilitatii pentru a detecta momentul in care vehiculul este afectat de vantul lateral.

Man drinking coffee and checking mobile phone in car

CONECTIVITATE

man with mobile showing FordPass Connect

CHEIA CATRE O LUME MAI BINE CONECTATA

Transit Bus este disponibil cu un modem FordPass ConnectTooltip. Sistemul iti pune la dispozitie o serie de beneficii puternice, inclusiv WiFi 4GTooltip pentru pana la 10 dispozitive si actualizari de trafic in timp realTooltip direct pe sistemul tau de navigatie SYNC 3. Cand combini acest sistem cu aplicatia smartphone FordPass Pro, vei putea sa verifici daca ai incuiat usile, apoi sa le incui sau sa le descui de la distanta. Vei putea, de asemenea, sa monitorizezi statusul a pana la 5 vehicule business conectate si chiar sa verifici daca este necesara mentenanta pentru acestea.

FordPass App on phone

APLICATIA BUSINESS PENTRU VEHICULE CONECTATE

Proiectata pentru vehicule comerciale cu modem FordPass Connect, aplicatia FordPass Pro iti permite sa iti activezi modemul si sa accesezi o serie de caracteristici utile. Ne asiguram ca echipam din ce in ce mai multe dintre noile noastre vehicule comerciale cu conectivitate completa. Verifica impreuna cu dealerul tau Ford si vezi daca vehiculul tau este compatibil.

Ford Transit Minibus close up on front seats and steering wheel

CONFORT SI FUNCTIONALITATE

SISTEMUL FORD EASY FUEL PENTRU ALIMENTARE FARA PROBLEME

Aceasta tehnologie utila face sa fie practic imposibila alimentarea gresita a masinii, deoarece duza pompei nu se va potrivi. Mai mult, datorita faptului ca sistemul Ford Easy-Fuel este un sistem fara buson, nu va mai trebui sa atingi niciodata un buson murdar.

Ford Transit Minibus easy fuel close up
Ford Transit Minibus parked in front of building with people alighting

SIGURANTA

Ford Transit Minibus parked in front of airport with two people and trolly

SECURITATE

Transit Minibus close up showing doors and locks

INCHIDERE CENTRALIZATA CU TELECOMANDA, CU INCUIETORI ANTI-FURT

Noul Transit Bus are inchidere centralizata, de la distanta, a portierelor. Toate incuietorile sunt protejate cu o armatura antiefractie, conceputa pentru a impiedica spargerea lor prin forta. Sistemul de blocare a portierelor la demarare va bloca automat toate usile vehiculului tau de indata ce incepe sa se deplaseze. Sistemul este prevazut ca dotare standard si il puteti porni si opri de pe panoul de bord. Pentru a oferi asistenta, vehiculele sunt echipate cu o functie de deblocare in caz de accident, care este activata automat in functie de gravitatea accidentului.

Transit Minibus with safety circles indicating activated alarm

PROTEJAREA SI SECURIZAREA MICROBUZULUI TRANSIT IMPOTRIVA HOTILOR

Alarma Thatcham de categoria 1 este un sistem sofisticat, care se activeaza automat in momentul in care incui vehiculul de doua ori si emite un semnal sonor puternic daca este declansat de o intrare fortata, daca masina este ridicata sau daca senzorii de miscare detecteaza o miscare inauntru. Aceasta tehnologie este conceputa totodata si pentru a preveni remorcarea nedorita a vehiculului.

Man checking his phone in a shop

PROTEJEAZA-TI AFACEREA

Pentru un plus de liniste sufleteasca, aplicatia FordPass Pro ofera un nivel un plus de securitate fata de alarma normala a lui Transit Minibus. Cu SecuriAlert activat, vei primi o notificare daca FordPass Pro detecteaza o persoana care incearca sa acceseze vehiculul – chiar si cu o cheie furata sau duplicat.

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii