CUM PUTEM AJUTA?

Home > Vehicule comerciale > RANGER RAPTOR > Caracteristici > Confort si functionalitate

Înfruntă adversitatea din confortul mașinii

În exterior, fiecare aspect al noului Ford Ranger Raptor este conceput special pentru a mări la maximum randamentul, durabilitatea și performanța off-road. În interior, tehnologiile avansate ajută să te asiguri că oriunde ai merge, vei călători confortabil și conectat. De exemplu, un modem FordPass Connect integrat îți permite să blochezi și să deblochezi de la distantă noul Ford Raptor. Atunci când trecei de la teren dur la asfalt bine întreținut, poți evita întârzierile cu ajutorul actualizărilor de trafic în timp real, trimise direct la sistemul de navigație. Și dacă ai semnal în zonele sălbatice, poți conecta până la zece dispozitive la un hotspot Wi-FiHotspot-ul Wi-Fi-Ro.

Ford Ranger Raptor with SYNC 3 and FordPass Connect

Cheia ta către o lume mai bine conectată

Pentru prima dată, noul Ranger Raptor este disponibil cu un modem FordPass ConnectFordPass Connect Ro. Sistemul oferă o gamă de avantaje inestimabile, inclusiv Wi-FiHotspot-ul Wi-Fi-Ro până la 4G pentru maximum zece dispozitive și actualizări de trafic în timp real trimise direct la sistemul de navigație al mașinii.

Descarcă aplicația FordPass pentru avea acces la mai multe funcții

FordPass Connect devine și mai puternică atunci când este conectată cu telefonul smart prin aplicația FordPass. După conectare, vei debloca o serie de funcții noi, inovatoare. De exemplu, poți utiliza telefonul pentru a localiza vehiculul și pentru a-l bloca sau debloca de la distanță. Poți monitoriza nivelul combustibilului, kilometrajul și presiunea din anvelope și poți obține alerte de sănătate a vehiculului direct pe telefon. De asemenea, poți programa funcția de navigație prin satelit, trimițând o destinație direct de pe telefon către vehiculul.

Hand with mobile phone with FordPass App open
Ford Ranger Raptor with close up on Ford SYNC 3 with Voice Control and Touchscreen

Hands-free cu SYNC 3

Ford SYNC 3 este un sistem avansat, de ultimă generație, care îți permite să rămâi conectat și să controlezi telefonul, muzica și sistemul de navigație prin comenzi vocale normale și chiar citește mesajele text cu voce tare. De asemenea, poți utiliza ecranul tactil, cu gesturi de „pinch-and-swipe” pentru a naviga intuitiv. Tehnologia se conectează, de asemenea, la Apple CarPlay și la Android Auto, iar Applink te ajută să accesezi unele dintre aplicațiile preferate de pe telefonul smart, unde poți chiar lista restaurantele din jurul tău, spunând doar „I’m hungry” („Îmi este foame”.

Încărcare și descărcare mai ușoare

Noul Ranger Raptor este disponibil acum cu un hayon Easy Lift. Designul inteligent face ca hayonul camionetei să se simtă în mod semnificativ mai ușor și permite să îl deschizi și să îl închizi cu ușurință.

Ford Ranger Raptor showing ope easy lift tailgate
Ford Ranger Raptor close up of power start button

Pornește prin simpla atingere a unui buton

Noul Ford Ranger simte automat prezența propriului său breloc unic, chiar dacă acesta se află în buzunar sau în geantă. Trebuie doar să apeși butonul de pornire Ford Power și motorul prinde viață.

Mult spațiu de depozitare la îndemână

Fiecare variantă de cabină are o mulțime de locuri de depozitare ingenioase. Cabina dublă, de exemplu, are două spații mari de depozitare sub scaunele din spate. Sunt disponibile trei console centrale în funcție de tipul de cabină. Acestea conțin compartimente de depozitare pentru alimente, precum și suporturi pentru pahar și sticlă, tăvi pentru obiecte mici și spațiu pentru telefonul mobil. În torpedou are loc un laptop de 15”, o umbrelă compactă și multe altele.

Ford Ranger Raptor close up on handy stowage space
Ford Ranger Raptor close up integrated SatNav system

Navigație integrată

Noul Ford Ranger vine cu sistemul de navigație complet integrat, cu ecran tactil, color, de 8” și audio DAB. Acesta răspunde la cele mai recente condiții de trafic pentru a furniza informaţii mai precise despre ora estimată a sosirii şi despre drum. 

Curăță parbrizul repede, cu Quickclear

Această dotare inteligentă este creată pentru a-ți permite să pornești rapid în diminețile geroase. Nu trebuie decât să apeși un buton și filamente extrem de subțiri se supraîncălzesc pentru a curăța parbrizul de gheață, ceață și abur, precum și pentru a ajuta la dezghețarea ștergătoarelor.

Ford Ranger Raptor showing fogged-up screen
Ford Ranger Raptor showing power foldable door mirrors

Oglinzi care se pot proteja singure

Pentru a evita deteriorarea accidentală, oglinzile laterale pliabile electric se pliază către interior după ce ai parcat. Atunci când sunt rabatate, oglinzile protejează, de asemenea, și indicatoare.

Ford Easy-Fuel, pentru alimentări fără probleme

Această tehnologie utilă face să fie practic imposibilă alimentarea greșită a mașinii, deoarece duza pompei nu se va potrivi. Mai mult decât atât, pentru că Ford Easy-Fuel este un sistem fără bușon, nu vei mai avea de-a face niciodată cu un bușon murdar.

Ford Ranger Raptor detail of easy fuel system with a capless system
Ford Ranger Raptor detail of wipers

Ştergătoare care se reglează automat, în funcţie de ploaie

Ştergătoarele de parbriz cu senzor de ploaie se activează în secunda în care detectează stropi de apă pe parbrizul autovehiculului, iar apoi reglează viteza pentru a face faţă oricăror condiţii meteo. Iar tu ai posibilitatea de a alege din mai multe niveluri de sensibilitate, care determină cât de multă umiditate trebuie să se acumuleze înainte ca ștergătoarele să se activeze.

Reglează temperatura ideală pentru tine și pentru pasager

Cu ajutorul dotării opționale sistemul de control electronic automat al temperaturii cu zonă dublă de control (DEATC), poți selecta temperaturile pe care tu și pasagerul din față le preferați, iar sistemul le va menține cu ajutorul sistemului avansat de climatizare.

Ford Ranger Raptor detail of Dual-zone Electronic Automatic Temperature Control
Top