Home > Vehicule comerciale > TRANSIT MINIBUS > Caracteristici > Utilitate

Utilitate

Nu trebuie sa platesti un pret mare daca dotari impresionante, confort si stil. Transit Minibus e construit pentru a asigura un nivel minim al costurilor de exploatare. De la piesele rezistente la uzura si adesea usor de inlocuit, la intervale de service extinse, garantii pe perioade lungi si motoare cu eficienta ridicata a combustibilului: un Ford este conceput pentru a te ajuta sa profititi la maxim de investitia ta.

 

Service intervals

Intervale de service lungi pentru mai putin timp in afara soselei

Un indicator inteligent pentru calitatea uleiului determina momentul optim pentru o revizie, afisand o notificare, pe un display multifunctional, atunci cand este necesara schimbarea uleiului. Aceasta tehnologie inteligenta inseamna ca nu trebuie sa te preocupi de setarea intervalelor de service si iti permite sa te asiguri ca autovehiculul tau functioneaza in parametri normali - si ca va intra in service numai atunci cand va fi nevoie.

O garantie lunga impotriva perforarii, pentru o asigurare in plus

Ca o masura a calitatii constructiei vehiculului, noul Transit Minibus este livrat standard cu o garantie de 12 ani impotriva perforarii.

Anti-perforation warranty
Made to keep repair costs low

Construit sa fie rezistent

Usile laterale cu bumpere solide protejeaza vehiculul impotriva accidentelor, iar bara de protectie spate este facuta din mai multe piese, pentru a putea fi inlocuita mai usor, minimizand astfel costurile reparatiilor.

Top