Home > Vehicule comerciale > TRANSIT > Caracteristici > Utilitate

Utilitate

Transit si-a castigat reputatia pentru capacitate si flexibilitate. Indiferent ce ampatament, inaltime a plafonului sau stil de cabina preferi, iti sunt garantate un spatiu extins pentru marfa si o lungime de incarcare mare. Zona de incarcare e conceputa pentru a mari la maximum spatiul, existand loc pentru pana la patru europaleti la furgonetele L2 si L3 si pana la cinci in cazul furgonetei L4. Usile laterale si din spate sunt concepute pentru a incarca si descarca cu usurinta. In timp ce eficienta utilitarei iti poate ajuta afacerea sa castige bani, costul redus al detinerii te va ajuta sa-i economisesti.

Spatiu de marfa bine iluminat, pentru o incarcare mai usoara

In dotarea standard se regasesc si lumini pentru spatiul de incarcare, dar poti alege, de asemenea, optiunea de iluminare cu LED-uri ultra-puternice, daca este necesar.

Puncte de ancorare pentru a iti pastra marfa in siguranta

Punctele de ancorare montate pe peretii laterali ajuta la mentinerea ordinii pe podeaua de incarcare si respecta standardele DIN si ISO. 

O zona pentru marfa mai bine iluminata, pentru o incarcare mai usoara

Lampile pentru spatiul de incarcare reprezinta o dotare standard. Acum poti specifica, de asemenea, optiunea de iluminare cu LED-uri ultrastralucitoare, daca este necesar.

Mai mult spatiu pentru incarcaturi mai lungi

In aceasta utilitara incap cu usurinta incarcaturi pe care, cu alte utilitare, ar trebui sa le transporti pe portbagajul de acoperis. De fapt, Noul Transit are o lungime de incarcare sporita, astfel incat, in functie de modelul ales, poti transporta incarcaturi de pana la: 3,04 m, 3,49 m si 4,21 m in lungime, pe podea, cu un perete despartitor complet, din otel, instalat.

Load lengths
Rear bumper step

Acces facil in spatial de incarcare

In bara de protectie din spate este integrata o treapta lata, aderenta, care usureaza accesul in spatiul de incarcare si faciliteaza incarcarea manuala.

Usi laterale solide, dar foarte usor manevrabile

Atunci cand dispui de atat de mult spatiu pentru incarcare, usile laterale largi sunt vitale si, deoarece sunt utilizate foarte mult, intregul mecanism este construit pentru a maximiza usurinta in utilizare si durabilitatea. Un maner de deschidere cu actiune dubla asigura deschiderea si inchiderea fara probleme a usii, o incuietoare cu „verificare pozitiva” asigura usa atunci cand este deschisa si un semnal sonor se declanseaza daca usa laterala nu este inchisa sau incuiata corect.

Side door
Rear Cargo Door

Spatiu de incarcare pe care nu e greu sa il mentii curat

Spatiul de incarcare este acoperit, ca dotare standard, cu un material de protective care nu doar ca protejeaza podeaua, dar contribuie si la reducerea zgomotului in timpuld eplasarii. Si, pentru ca marginile stratului de protectie sunt prelungite in sus, cu 100 mm, pe fiecare latura, e mult mai simplu sa maturi, sa aspiri sau sa speli zona de incarcare.

Top