CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Cumpara > Exploreaza > Tehnologie > Conectivitate > Sisteme de navigatie
Ford Navigation systems

Gasirea celui mai bun traseu de la A la B nu a fost niciodata mai simpla. SYNC 3 cu ecran tactil color si navigare avansata face gasirea destinatiei la fel de intuitiva ca utilizarea telefonului. Iar daca preferi sa utilizezi telefonul inteligent pentru a planifica un traseu, poti trimite instructiunile din aplicatia FordPass direct in sistemul de navigatie al masinii.

Navigation systems - person sitting in a car

SYNC 3 cu Navigatie

SYNC 3 cu navigare este controlat prin utilizarea vocii sau a unui ecran tactil intuitiv. Introducerea destinatiei este foarte simpla datorita sistemului inteligent. Poti chiar sa soliciti o lista a restaurantelor locale sau a altor puncte de interes. Poti imbunatati navigarea SYNC 3 prin asocierea la FordPass Connect, fapt care iti permite sa primesti actualizari „Trafic in timp real”, direct pe ecranul SYNC.

Live Traffic

Daca masina ta are SYNC 3 si modem FordPass Connect, functia „Trafic in timp real” actualizeaza fara probleme sistemul de navigatie din vehiculul tau, pentru a-ti oferi cele mai recente informatii privind traficul. Fluxul circulatiei, accidentele, drumurile in lucru si multe altele sunt monitorizate 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Functia „Trafic in timp real” utilizeaza aceste date pentru a optimiza rutele recomandate, ajutandu-te sa eviti intarzierile neasteptate. Functia de trafic in timp real este gratuita cu FordPass Connect pentru primele 12 luni, apoi se plateste o taxa de licenta.

Si chiar daca vehiculul tau nu este echipat cu acest sistem, poti utiliza in continuare functia „Trafic in timp real” prin intermediul aplicatiei FordPass si a Applink, pe telefon.

SYNC 3 close up
Local Hazard Information

Informatii privind pericolele locale

Un flux de date de la alte vehicule conectate este conceput pentru a permite Ford sa identifice pericolele inainte ca acestea sa fie vizibile. Acesta identifica probleme, cum ar fi lucrarile rutiere sau un blocaj de trafic, pe baza comportamentului altor vehicule. Apoi informeaza soferul despre ce se intampla pe traseu printr-o notificare pe ecranul de bord. (Functia „Informatii privind pericolele locale” - pentru vehicule compatibile - este un serviciu pe baza de abonament cu o perioada de proba gratuita de un an atunci cand cumperi un vehicul Ford nou, dupa care va fi necesara plata unei taxe de abonament.)

Ford Pass App

Deplaseaza-te mai inteligent

Descopera FordPass Descarca Aplicatia

Top