Home > Cumpara > Exploreaza > Tehnologie > Conectivitate > Sisteme de navigatie
Ford Navigation systems

Fiecare persoana are propria metoda preferata de a gasi cea mai buna ruta. De la sistemul nostru de navigare avansat, integrat, pana la aplicatiile de navigare terte. SYNC 3 asigura faptul ca vei putea utiliza intotdeauna tehnologia favorita pentru a ajunge la timp la destinatie.

Navigation systems - person sitting in a car

SYNC 3 cu Navigatie

SYNC 3 cu navigatie este controlat prin utilizarea vocii tale sau prin intermediul unui ecran tactil intuitiv, cu gesturi de „ciupire si glisare”. Sistemul este foarte intuitiv, usor de utilizat si poate fi setat cu introducerea fara efort a destinatiei, in stil „one-shot”. Poti sa vizualizezi chiar si lista restaurantelor locale (sau a altor puncte de interes), prin simpla comanda vocala „Mi-e foame”. 

Iti poti imbunatati si mai mult navigatia SYNC 3 prin interconectarea acesteia cu modemul FordPass Connect, pentru a primi actualizari in timp real ale traficului, direct pe ecranul SYNC.

Live Traffic

Daca masina ta are SYNC 3 si modem FordPass Connect, functia „Trafic in timp real” actualizeaza fara probleme sistemul de navigatie din vehiculul tau, pentru a-ti oferi cele mai recente informatii privind traficul. Fluxul circulatiei, accidentele, drumurile in lucru si multe altele sunt monitorizate 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Functia „Trafic in timp real” utilizeaza aceste date pentru a optimiza rutele recomandate, ajutandu-te sa eviti intarzierile neasteptate. Functia de trafic in timp real este gratuita cu FordPass Connect pentru primele 12 luni, apoi se plateste o taxa de licenta.

Si chiar daca vehiculul tau nu este echipat cu acest sistem, poti utiliza in continuare functia „Trafic in timp real” prin intermediul aplicatiei FordPass si a Applink, pe telefon.

SYNC 3 close up
SYGIC logo

Sygic

Sistemul de navigare prin GPS, Sygic, este, de asemenea, disponibil pentru a fi utilizat prin SYNC Applink pe ecranul tactil al masinii tale. Aplicatia inteligenta te va ajuta sa eviti traficul aglomerat, sa gasesti locuri de parcare si poate chiar sa iti furnizeze informatii actualizate cu privire la preturile combustibililor de la benzinariile locale.

Waze

Waze este o aplicatie despre trafic si de navigatie, bazata pe comunitate, si este disponibila pentru a fi utilizata pe ecranul tactil SYNC 3 prin SYNC Applink. Aplicatia te indruma catre destinatie si permite accesul la informatii utile de la alti utilizatori, care pot raporta in timp real despre conditiile de drum sau despre intarzieri.

WAZE logo
Ford Pass App

Deplaseaza-te mai inteligent

Descopera FordPass Descarca Aplicatia

Top