CUM PUTEM AJUTA?

Tasteaza intrebarea ta...
Home > Cumpara > Flote > Ford Fleet Partner > Sectorul public

Parcuri auto sector public

Ford a dezvoltat o experienta solida in sectorul public în cadrul multor piete europene datorita calitatii ridicate a gamei noastre largi de produse, posibilitatilor variate de adaptare si a solutiilor extrem de competitive, care satisfac si cele mai neobisnuite cereri.

Pentru ca stim ca ai idei foarte precise legate de vehiculul perfect, ia legatura cu cel mai apropiat dealer Ford si vom programa o intalnire pentru a le aduce împreuna la realizare.

Ford Fleet construction assembly line

Fabricat in Romania

Fabrica Ford din Craiova este rezultatul unor investitii masive ale Ford Motor Company si este o unitata de productie extrem de importanta pentru activitatea international a companiei.

La Craiova, Ford produce reputatul motor EcoBoost de 1,0 litri (premiat in sase ani consecutivi drept “Motorul International al Anului” la categoria sa), precum si versiunea de 1,5 litri EcoBoost. Motoarele produse aici sunt expediate pentru a echipa masinile produse in Germania, Spania, Turcia, Taiwan si Thailanda.

Ford produce la Craiova si automobile complete – dupa productia B-MAX, desfasurata intre 2012 si 2017, in toamna anului 2017 a inceput aici productia celui mai nou model Ford – noua versiune Ford EcoSport, care va fi disponibila pe intregul continent european. Motorul EcoBoost.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Evaluări
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

<%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

<%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

<%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Indicatii

  Detalii despre dealer

Top