NOUL FORD RANGER MS-RT

Creează-ți propria cale

Cu o esteticǎ motorsport indrǎzneaƫǎ, acest pick-up cu cabinǎ dublǎ, stabileşte tendinƫe si capteazǎ atenƫia pe şosea.

ULUITOR DE DISTINCT

Pentru aventuri mai îndrăznețe.

Ford Ranger MSRT Front Grey front view
Ford Ranger MSRT Right in Sun

O bară de protecție frontală unică, cu splitter integrat, grilă frontală tip fagure, pasaje extinse ale roților și praguri laterale sculptate, ce creează o siluetă impunătoare, care nu va fi uitată în curând.

Ford Ranger MSRT Diamond Cut Wheels

Designul de top și moștenirea motorsportului înseamnă jante din aliaj de 21” Diamond Cut, montate în anvelope premium exclusive, care reduc zgomotul. Spoilerele pentru cabină, bara de protecție spate integrate inscripționate MS-RT emană încredere și atitudine, atragând invidia altor șoferi.

Ford Ranger MSRT Interior

În interior, vei găsi un volan MS-RT personalizat, covorașe cu cusături design MS-RT. În plus, conectivitatea SYNC 4 printr-un ecran tactil de 12” face comunicarea și divertismentul să vină fără efort.

Ford Ranger MSRT seat detail

Scaunele MS-RT Sport au o susținere unică, acoperite cu un material premium non-animal Eco-Leather® și piele întoarsă. Echilibrat de un halou marca MS-RT chiar sub tetieră și cusături albastre subtile de contrast pe tot parcursul acesteia. Lucrat manual cu pricepere. Finisaje personalizate. Aceste scaune oferă stil și confort.

ATENȚIA LA DETALII ABUNDĂ

Front right Ford Ranger MSRT

RANGER MS-RT

Spațiul pentru toată familia și kitul adecvat fac din Ford Ranger MS-RT coechipierul perfect pentru nivelul tău de muncă și de joacă.

 

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii