CARACTERISTICI RANGER 

Ford Ranger abundă de tehnologie și funcții, concepute ca să imbunătățeasca capabilitățile și să te ajute sa lucrezi mai inteligent. Modemul FordPass Connect se poate asocia cu aplicația FordPass Pro instalată pe smartphone. Aceasta deblochează o serie de funcții de conectivitate, care includ alertele privind starea de sănătate a vehiculului care te ajută să fii pregătit pentru mentenanță. Sisteme avansate, care includ recunoasterea indicatoarelor rutiere, ajutorul pentru pastrarea benzii de circulatie și senzorii de parcare, te ajuta să pastrezi atenția și să facă condusul mai puțin stresant. Iar gama de motorizării EcoBlue diesel de 2.0 litri furnizează o putere impresionantă și o capacitate de remorcare de pâna la 3.500 kg.

Silver Ford Ranger Wildtrak truck bed open parked near solar panels

UTILITATE

 

Ford Ranger with mountain backdrop

ABORDEAZĂ ORICE TEREN

Pentru a te ajuta să conduci cu încredere în toate condițiile și mediile, Ford Ranger Raptor îți permite să comuți „din mers”, între 4x2, 4x4 înalt și 4x4 redus. Atunci când calatoresti confortabil pe drumuri uscate, poți păstra vehiculul într-o poziție normală, mai eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil, 4x2. Dar, de îndată ce doresti să ieși de pe drum sau condițiile de mers se deteriorează, poți trece cu ușurință la 4WD, pentru mai multă aderență și un control mai bun.

Ford Ranger transmission close up
Ford Ranger towing speedboat

CAPACITATE DE REMORCARE IMPRESIONANTĂ

Cu o sarcină utilă brută de peste o tonă și puterea de remorcare de 3.500 kg, poți accepta cele mai mari provocări, transportând sau remorcând cele mai mari și mai voluminoase încărcături.

Ford Ranger in water towing boat

TRECE PRIN APĂ, FĂRĂ SĂ INTRE LA APĂ

Noul Ranger merge acolo unde vehiculele mici nici nu îndrăznesc. De fapt, fiind capabil să traverseze ape cu o adâncime maximă de 800 mm, va dovedi ce poate atât pe uscat, cât și prin apă.

Ford Ranger on a grassy field near a forest

CONCEPUT SA CUCEREASCA OBSTACOLELE

Ranger se simte ca acasă pe teren accidentat. Are o gardă la sol de 8,2”, aliată unui unghi de apropiere de 27,9 grade, un unghi de rupere de 22,7 grade și un unghi de plecare de 25,2 grade. Cifre care înseamnă că poate elimina cu încredere majoritatea obstacolelor de teren și poate escalada dealuri abrupte, fără nicio problemă. Este un pick-up 4x4 proiectat pentru suișurile și coborâșurile atât la locul de muncă, cât și la distracție.

Ford Ranger side view

STĂ MÂNDRU

Având o gardă la sol de 237 mm, noul Ford Ranger este conceput pentru a aborda cu ușurință cele mai dure terenuri.

Ford Ranger Thunder with open back door

ÎL POȚI FACE PERFECT PENTRU ORICE MUNCĂ

Poți alege dintr-o varietate de accesorii pentru Ranger. Pentru a proteja platforma de încărcare de praf sau deteriorare, ai opțiunea să instalezi o benă acoperitoare sau captușeala cu pulverizare super rezistenta. Pentru a proteja încărcatura, poți instala un rulou exterior dur sau moale sau, pentru Wildtrak, un rulou acționat electric, care poate fi operat din brelocul panoul de bord sau dintr-un buton in compartimentul de încărcare. Iar pentru o protecție si securitate supremă, un hardtop actionat din telecomanda.

Vezi Accesoriile

Orange Ford Ranger Wildtrak driving through a forest, front three quarter view

PERFORMANȚĂ SI EFICIENȚĂ

Ford Ranger diesel engine

O NOUĂ TEHNOLOGIE AVANSATĂ A MOTORULUI

Dispunând de o gamă de motoare Diesel de 2 litri, Ford EcoBlue, de ultimă generație, noul Ranger este mai puternic, mai eficient și cu emisii mai mici ca oricând. Disponibil într-o gamă de trei grupuri motopropulsoare, oferind o putere de până la 213 PS și un cuplu de 500 Nm, îl vei găsi în mod garantat pe cel potrivit ție.

O CUTIE DE VITEZE SOFISTICATĂ CU TRANSMISIE AUTOMATĂ

Cu ajutorul noii transmisii automate avansate, cu 10 trepte de viteză, noul Ranger asigură atât o accelerație de excepție, cât și o eficiență extraordinară a consumului de combustibil. Utilizează și programul adaptiv de schimbare a vitezei în timp real, care face ca transmisia să se adapteze fără efort la condițiile în schimbare. Așadar, indiferent dacă vei conduce pe autostradă sau pe teren denivelat dificil, plin de noroi, vei avea întotdeauna treapta de viteză potrivită, la momentul potrivit.

Ford Ranger 10-speed automatic transmission close up
Ford Ranger 6 speed manual transmission close up

TRANSMISIE MANUALĂ, CU 6 TREPTE

Transmisia manuală cu 6 trepte a lui Ford Ranger a fost optimizată pentru a ușura schimbarea vitezelor, care devine mai precisă și mai silențioasă. Cutia a fost proiectată special pentru a îmbunătăți dinamica de condus și pentru a reduce consumul de combustibil, contribuind la îmbunătățirea performanțelor în timp ce numărul alimentărilor cu combustibil este redus. 

Ford Ranger Auto start stop graphic

FOLOSESTE MAI PUTIN COMBUSTIBIL CU FUNCȚIA START-STOP

Atunci când te oprești la semafor sau când așteptați într-o coloană, această tehnologie poate opri automat motorul. De îndată ce ești gata să pleci de pe loc, apasă, ca de obicei, pedala de ambreiaj și selectează prima treaptă de viteză sau eliberează pedala de frână, în cazul unei transmisii automate, iar sistemul pornește din nou motorul. Disponibil la vehiculele cu transmisie automată, sistemul de oprire-pornire automată este deosebit de eficient pe străzile orașului, unde poate reduce consumul de combustibil cu până la 10%.

Ford Ranger blue emissions logo

EMISII REDUSE

Indiferent de motorul ales, toate îndeplinesc standardele stricte de emisii Euro 6.2. Aceste standarde sunt concepute pentru a îmbunătăți calitatea aerului și a reduce emisiile de gaze de eșapament.

Ford Ranger MS-RT interior

CONECTIVITATE

Ford Ranger interior view

O LUME MAI CONECTATĂ

Pe măsură ce lumea devine mai inteligentă și mai conectată, la fel este și modul în care ne conducem afacerile. De aceea, creăm o flotă de vehicule comerciale complet conectate, toate concepute pentru a face gestionarea afacerii tale mai ușoară ca oricând. Împerechează până la cinci vehicule conectate cu aplicația FordPass Pro pentru a accesa o gamă de caracteristici puternice și pentru a debloca potențialul de afaceri al vehiculelor tale. Verifica cu dealerul tau. Ford pentru a vedea dacă vehiculul tau este compatibil.

DEBLOCHEAZĂ SI MAI MULTE CARACTERISTICI

Poți chiar începe pornirea de la distanță pentru a te asigura că este încălzită și gata atunci când ești gata...

Construction worker holding a phone
Dashboard with SYNC 3

HANDS-FREE CU SYNC 3

Ford SYNC 3 este un sistem avansat, de ultimă generație, care îți permite să rămâi conectat și să controlezi telefonul, muzica și sistemul de navigație prin comenzi vocale normale și chiar citește mesajele text cu voce tare. De asemenea, poți utiliza ecranul tactil, cu gesturi de pinch-and-swipe pentru a naviga intuitiv. Tehnologia se conectează, de asemenea, la Apple CarPlay și la Android Auto, iar Applink te ajută să accesezi unele dintre aplicațiile preferate smartphone.

Ford Ranger Stormtrak driving through a countryside on bendy road, side view

EXPERIENȚA LA VOLAN

INTRĂRI SI IESIRI DIN PARCARE, FĂRĂ STRES

Asistența activă la parcare te poate îndruma în spațiile de parcare. Apasă un singur buton, iar senzorii acestui sistem inovator vor identifica un spațiu potrivit atunci când treci pe lângă el. Apoi sistemul va prelua controlul direcției, iar tu trebuie doar să acționezi pedala de accelerație, cutia de viteze și frâna (urmărind instrucțiunile de pe ecran și semnalele sonore).

UN PLUS DE CONTROL LA COBORÂREA PANTEI

Funcția de control la coborârea pantei are scopul de a regla viteza la coborârea pantelor în condiții off-road, fără a fi nevoie să atingi pedala de frână sau de accelerație, și funcționează inclusiv la deplasarea în marșarier.

Ford Ranger Wolftrak interior with front seats, trim and steering wheel

CONFORT SI FUNCȚIONALITATE

Orange Ford Ranger easy lift tailgate close up

ÎNCĂRCARI SI DESCĂRCĂRI MAI USOARE

Noul Ranger este disponibil acum cu un hayon Easy Lift. Designul inteligent face ca hayonul camionetei să se simtă în mod semnificativ mai ușor și permite să îl deschizi și să îl închizi cu ușurință.

Transit Van in the middle of building site with builder checking phone with FordPass app

SIGURANȚĂ

UN SISTEM CARE POATE AJUTA LA PROTEJAREA PIETONILOR

Sistemul de asistență pre-coliziune cu detectarea pietonilor utilizează un RADAR și o cameră pentru a scana drumul din față. În cazul unui pericol de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, sistemul vă va avertiza. Dacă nu reacționezi la timp, sistemul poate aplica în mod automat forța totală de frânare pentru a ajuta la reducerea gravității unei coliziuni frontale, sau chiar la evitarea ei. 

CARACTERISTICI DE CONTROL CARE SE ADAPTEAZĂ ÎN FUNCȚIE DE ÎNCĂRCĂTURĂ

Sistemul de control adaptiv ajustează controlul electronic al stabilității în funcție de greutatea totală pe care noul Ranger o transportă, asigurând astfel control și stabilitate, indiferent dacă mașina e goală sau complet încărcată.

Orange Ford Ranger rear view with oxygen tanks
Ford Ranger parked by the lake

SECURITATE

Silver Ford Ranger parked in woodland with alarm graphic

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA HOȚILOR

Alarma Thatcham de categoria 1 este un sistem sofisticat, care se activează automat în momentul în care vehiculul este încuiat de două ori și emite un semnal sonor puternic dacă este declanșat de o intrare forțată, dacă mașina este ridicată sau dacă senzorii de mișcare detectează o mișcare înăuntru. Această tehnologie este concepută, totodată, și pentru a preveni remorcarea nedorită a vehiculului. Este posibilă armarea sistemului în moduri diferite, ceea ce înseamnă că poți alege să monitorizezi ușile, capota și portbagajul.

PROTEJEAZA-ȚI AFACEREA

Pentru mai multă liniște sufletească, aplicația FordPass Pro oferă un nivel suplimentar de siguranță, pe lângă sistemul obișnuit de alarmă al autoutilitarei tale Ranger. Cu SecuriAlert activat, vei primi o notificare dacă FordPass Pro detectează pe cineva care încearcă să obțină acces la vehiculul tau – chiar și cu o cheie furată sau duplicat.

Orange Ford Ranger Wildtrak at a construction site

Foloseste linkurile utile de mai jos pentru si mai multe informatii