CUM PUTEM AJUTA?

Home > Vehicule comerciale > RANGER > Caracteristici > Confort & Funcționalitate

Construit pentru rezistență. Creat pentru confort.

Ingineria avansată și materialele de cea mai înaltă calitate compun un interior care este la fel de rezistent și dur pe cât este de confortabil. Pentru prima dată, noul Ford Ranger este disponibil și cu un modem încorporat FordPass Connect. Această tehnologie permite blocarea sau deblocarea de la distanță a vehiculul,  actualizări de trafic în timp real sau conectarea la un hotspot Wi-Fi și face ca deținerea unui Ford să fie mai interesantă decât oricând. 

Ford Ranger - Go hands-free with SYNC 3

Cheia către o lume mai bine conectată

Pentru prima dată, noul Ranger este disponibil cu un modem FordPass Connect*. Sistemul oferă o gamă largă de avantaje inestimabile, inclusiv Wi-Fi** de până la 4G - pentru maximum zece dispozitive - și actualizări de trafic în timp real expediate direct la sistemul de navigație integrat în mașină.

Descarcă aplicația FordPass pentru avea acces la mai multe funcții

FordPass Connect devine și mai puternică atunci când este conecatată cu telefonul smart prin aplicația FordPass. După conectare, vei debloca o serie de funcții noi, inovatoare. De exemplu, poți utiliza telefonul pentru a localiza vehiculul și pentru a-l bloca sau debloca de la distanță. Poți monitoriza nivelul combustibilului, kilometrajul și presiunea din anvelope și poți obține alerte de sănătate a vehiculului direct pe telefon. De asemenea, poți programa funcția de navigație prin satelit, trimițând o destinație direct de pe telefon către vehiculul. 

FordPass App close up of mobile
Ford Ranger interior LCD screen close up

Hands-free cu SYNC 3

Ford SYNC 3 este un sistem avansat, de ultimă generație, care îți permite să rămâi conectat și să controlezi telefonul, muzica și sistemul de navigație prin comenzi vocale normale și chiar citește mesajele text cu voce tare. De asemenea, poți utiliza ecranul tactil, cu gesturi de pinch-and-swipe pentru a naviga intuitiv. Tehnologia se conectează, de asemenea, la Apple CarPlay și la Android Auto, iar Applink te ajută să accesezi unele dintre aplicațiile preferate de pe telefonul inteligent, unde poți chiar lista restaurantele din jurul tău, spunând doar „Îmi este foame”. 

Încărcare și descărcare mai ușoare

Noul Ranger este disponibil acum cu un hayon Easy Lift. Designul inteligent face ca hayonul camionetei să se simtă în mod semnificativ mai ușor și permite să îl deschizi și să îl închizi cu ușurință.

Orange Ford Ranger easy lift tailgate close up
Top