CUM PUTEM AJUTA?

Home > Vehicule comerciale > RANGER > Caracteristici > Performanța & Eficiența

Putere, eficiență, rafinament

Noul Ford Ranger este conceput pentru a munci mai mult și mai eficient. Pick-up-ul are o gamă de motoare noi, puternice, concepute pentru a te ajuta să eficientizezi consumul de combustibil. Iar acestea au fost dublate de o nouă transmisie avansată, care se adaptează armonios la condiții și terenuri diferite. Având o gamă de tehnologii utile, inclusiv sistemul oprire-pornire automată și un computer integrat pentru călătorii, acesta este un pick-up rezistent care îmbină fără efort inteligența și puterea. 

Ford Ranger diesel engine

O nouă tehnologie avansată a motorului

Dispunând de o gamă de motoare Diesel de 2 litri, Ford EcoBlue, de ultimă generație, noul Ranger este mai puternic, mai eficient și cu emisii mai mici ca oricând. Disponibil într-o gamă de trei grupuri motopropulsoare, oferind o putere de până la 213 PS și un cuplu de 500 Nm, îl vei găsi în mod garantat pe cel potrivit ție.

Emisii reduse

Indiferent de motorul ales, toate îndeplinesc standardele stricte de emisii Euro 6.2. Aceste standarde sunt concepute pentru a îmbunătăți calitatea aerului și a reduce emisiile de gaze de eșapament.

Ford Ranger blue emissions logo
Ford Ranger 10-speed automatic transmission close up

O cutie de viteze sofisticată cu transmisie automată

Cu ajutorul noii transmisii automate avansate, cu 10 trepte de viteză, noul Ranger asigură atât o accelerație de excepție, cât și o eficiență extraordinară a consumului de combustibil. Utilizează și programul adaptiv de schimbare a vitezei în timp real, care face ca transmisia să se adapteze fără efort la condițiile în schimbare. Așadar, indiferent dacă vei conduce pe autostradă sau pe teren denivelat dificil, plin de noroi, vei avea întotdeauna treapta de viteză potrivită, la momentul potrivit.

Transmisie manuală, cu 6 trepte

Transmisia manuală cu 6 trepte a lui Ford Ranger a fost optimizată pentru a ușura schimbarea vitezelor, care devine mai precisă și mai silențioasă. Cutia a fost proiectată special pentru a îmbunătăți dinamica de condus și pentru a reduce consumul de combustibil, contribuind la îmbunătățirea performanțelor în timp ce numărul alimentărilor cu combustibil este redus. 

Ford Ranger 6 speed manual transmission close up

Folosește mai puțin combustibil cu funcția oprire-pornire

Atunci când te oprești la semafor sau când așteptați într-o coloană, această tehnologie poate opri automat motorul. De îndată ce ești gata să pleci de pe loc, apasă, ca de obicei, pedala de ambreiaj și selectează prima treaptă de viteză sau eliberează pedala de frână, în cazul unei transmisii automate, iar sistemul pornește din nou motorul. Disponibil la vehiculele cu transmisie automată, sistemul de oprire-pornire automată este deosebit de eficient pe străzile orașului, unde poate reduce consumul de combustibil cu până la 10%.

Informații esențiale despre călătorie

Computerul de bord oferă informații și cifre utile în legătură cu distanța parcursă, consumul de combustibil, viteză și temperatura aerului din exterior. De asemenea, acesta precizează „distanta până la golire”: aproximativ ce distanță poți parcurge cu combustibilul rămas în rezervor. Această informație este utilă în special în timpul călătoriilor lungi sau dacă urmează să călătorești într-un loc izolat.

Ford Ranger interior trip computer close up
Top