CUM PUTEM AJUTA?

Home > Vehicule comerciale > TRANSIT BUS > Caracteristici > Performanta si eficienta

Performanta si eficienta

Noul Transit Bus a fost construit pentru a te ajuta sa calatoriti cu pasageri intr-un mod mai eficient. Gama de motoare noi, puternice si eficiente, a fost asociata cu transmisii avansate pentru a oferi o performanta reactiva si emisii reduse. Exista, de asemenea, o serie de tehnologii inteligente de economisire a combustibilului, pentru a contribui la mentinerea alimentarii la un nivel minim.

Ford Transit Minibus engine

Puterea de a alege

Dispunand de o gama de motoare diesel de 2 l, Ford EcoBlue, avansate si de ultima generatie, noul Transit este mai inteligent, mai sigur si mai eficient ca niciodata. Noul Transit Bus este disponibil cu un motor competitiv pentru a mari la maximum performanta. Oferind o putere de pana la 170 CP, cu ambele optiuni de transmisii, manuala si automata, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale. Indiferent de modelul pe care il alegi, fiecare motor indeplineste cu strictete cerintele standardelor de emisii Euro HDT6.0.

Te ajuta sa conduci mai eficient

Sistemul Ford EcoGuide evalueaza continuu efectele comportamentului tau la volan asupra consumului de combustibil. Sistemul analizeaza viteza, schimbarea vitezelor, franarea si nivelul de anticipare, plus numarul de calatorii scurte si lungi pe care le efectuezi. EcoGuide iti transmite apoi aceste informatii prin intermediul unui afiafisajului de pe consola de bord. Scopul este de a te incuraja sa conduci mai eficient încu, sa reduce consumul de combustibil si sa economisesti bani pe parcursul vietii vehiculului.

new Ford Transit front view
Ford Transit Minibus close up on new dashboard

Folosesti mai putin combustibil cu functia Auto-Start-Stop

Atunci cand te opresti la semafor sau cand astepti intr-o coloana, aceasta tehnologie poate opri automat motorul. De indata ce esti gata sa pleci, apesi, ca de obicei, pe pedala de ambreiaj si selectezi prima treapta de viteza sau eliberezi pedala de frana, in cazul unei transmisii automate, iar sistemul porneste din nou motorul. Tehnologia oprire-pornire automata este mai eficienta pe strazile din oras, unde consumul de combustibil este redus cu pana la 10%.

Anvelope care pot imbunatati eficienta

Anvelopele cu rezistenta redusa la rulare ale noului Transit Bus sunt concepute pentru a reduce energia necesara pentru invartirea acestora. Aceasta inseamna ca este nevoie de mai putina energie pentru deplasare, iar consumul de combustibil este redus pe toata durata de viata a vehiculului.

Ford Transit Minibus close crop on tyres and wheel
Top