CUM PUTEM AJUTA?

Home > Vehicule comerciale > TRANSIT BUS > Caracteristici > Utilitate

Utilitate

Noul Transit Bus este construit pentru a fi confortabil, adaptabil si, cel mai important, fiabil. In intregul vehicul, materialele au fost selectate pentru durabilitatea si confortul lor. Intervalele de service extinse si garantiile lungi te ajuta sa profiti la maximum de investitia ta.

New Transit Minibus with open door

Acces fara efort

O usa laterala, foarte larga, face ca pasagerii si bagajele acestora sa poata intotdeauna sa urce cu usurinta in microbuz. Pentru a face accesul si mai convenabil, usa poate fi deschisa si inchisa prin apasarea unui buton.

Evolueaza

Pentru a face accesul cat mai usor posibil pentru pasagerii tai, o treapta laterala este livrata ca dotare standard.

close crop on legs stepping into Minibus
Ford Transit Minibus power socket

Conectat la o priza de alimentare aflata la indemana

O priza optionala de 150 Wati, 230 V se afla amplasata intre scaunul soferului si cele ale pasagerilor din fata: ideala pentru incarcarea laptopurilor sau a altor echipamente, fara a mai fi necesare adaptoare speciale.

Faruri care usureaza fiecare viraj

Diametrul de bracaj al noului Transit Bus este de doar 11,9 [RHD/13,3 pentru LHD] m, ceea ce il face foarte manevrabil si usor de intors.

Ford Transit Minibus turning circles
mechanic checking a car

Garantie lunga impotriva perforarii, pentru un plus de siguranta

Ca masura a calitatii constructiei vehiculului, noul Transit Bus ofera ca dotare standard o garantie anti-perforare de 12 ani.

Facut pentru a mentine costurile de reparatie la un nivel scazut

Ornamentele laterale rezistente ajuta la protejarea microbuzului de deteriorari accidentale, iar ansamblul barei de protectie spate este format din mai multe componente, astfel incat piesele sa fie usor de inlocuit: ajutand la mentinerea costurilor de reparatii la minimum.

mechanic fitting a wheel to a car
Ford Transit Minibus close up on mud flaps

Un pic de protectie suplimentara.

Concepute pentru a completa stilul exterior al vehiculului. Clapetele din spate, pentru protectie impotriva noroiului, ajuta la protejarea vopselei de pietrele mic, reduc acumularea de noroi si murdarie si mentin microbuzul Transit in cea mai buna stare pe termen lung.

Ai nevoie de o incarcatura suplimentara?

Daca activitatea ta necesita un carlig de remorcare, poti solicita unul ca optiune montata din fabrica.Daca ai nevoie de un carlig de remorcare dupa ce ai cumparat vehiculul, este usor sa comanzi unul ca accesoriu si sa il montezi in mod profesional la distribuitorul tau Ford. In ambele cazuri, va fi activata Asistenta la stabilizarea remorcii.

Ford Transit Minibus detail of tow bar
Top