CUM PUTEM AJUTA?

Home > Vehicule comerciale > TRANSIT > Caracteristici > Confort si functionalitate

Lucrezi in confort

Habitaclul noului Transit este construit pentru durabilitate, utilitate si confort. Designul inteligent al intregului habitaclu ofera o multime de optiuni de depozitare. Materialele au fost alese pentru a rezista la cele mai dificile lucrari si pentru a-ti mentine confortul in timpul calatoriilor lungi. Exista si o serie de tehnologii inteligente, inclusiv un modem FordPass Connect integrat, care ofera avantaje atat de utile, incat te vei intreba cum ai lucrat pana acum fara ele.

Cheia ta catre o lume mai bine conectata

In premiera, noul Transit este disponibil cu un modem FordPass ConnectFordPass Connect 2020. Sistemul ofera o gama larga de avantaje inestimabile, inclusiv WiFiHotspot-ul Wi-Fi-2020 LTE 4G pentru pana la zece dispozitive si informatii de trafic in timp realLive Traffic 2019, trimise direct in sistemul de navigatie prin satelit al masinii dvs. in timpul conectarii cu aplicatia FordPass de pe telefon, veti putea verifica daca v-ati amintit sa blocati usile si apoi le puteti bloca sau debloca de la distanta. Puteti chiar vizualiza pe harta locatia camionetei – astfel incat nu mai trebuie sa va faceti griji ca ati uitat unde ati parcat atunci cand va aflati locuri nefamiliare. 

SYNC 3. Pentru o experienta hands-free fara efort

Ford SYNC 3 este un sistem avansat care iti permite sa ramai conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Alegi fie comenzile vocale, fie ecranul tactil color de 8" cu gesturi de ciupire si glisare pentru a naviga intuitiv. Live Traffic te poate ajuta sa eviti ambuteiajele. Poti chiar sa solicitati o lista de restaurante locale doar spunand „I'm hungry"(„Imi este foame”).

Ford Transit Van interior LCD screen close up
New Transit Van powerfold mirror close up

Oglinzi care se pot proteja singure

Pentru a evita deteriorarea accidentala, oglinzile laterale pliabile electric se pliaza catre interior dupa ce ai parcat. Atunci cand sunt rabatate, oglinzile protejeaza, de asemenea, elegantele indicatoare integrate.

Sistemul Ford Easy Fuel pentru alimentare fara probleme

Aceasta tehnologie utila face sa fie practic imposibila alimentarea gresita a masinii, deoarece duza pompei nu se va potrivi. Mai mult, datorita faptului ca sistemul Ford Easy-Fuel este un sistem fara buson, nu va mai trebui sa atingi niciodata un buson murdar.

Ford easy fuel close up
Ford Transit Van interior showing Adjustable Heated Seats

Un plus de confort cu ajutorul scaunelor incalzite

Indiferent cat de frig se face afara, in vehiculul tau trebuie pastrata intotdeauna caldura. Optiunea scaune din fata reglabile si  incalzite, te asigura ce vei lucra in confort, chiar si pe timpul iernii.

Top