CUM PUTEM AJUTA?

Home > Vehicule comerciale > TRANSIT > Caracteristici > Performanta si eficienta

Un mod mai eficient de a lucra

Noul Transit este proiectat pentru a fi mai puternic, mai eficient si pentru a raspunde mai bine la comenzi. O gama de motoare avansate iti permite sa gasesti modelul Transit potrivit cerintele tale precise. Noua transmisie automata,cu 10 trepte, te va asigura ca esti intotdeauna in treapta de viteza potrivita pentru drum si pentru sarcina pe care o transporti. O gama de tehnologii, inclusiv Pornirea/oprirea automata si Controlul accelerarii contribuie la maximizarea eficientei consumului de combustibil, reducand in acelasi timp emisiile.

Ulei vegetal hidrotratat (UVH) – disponibil in curand

UVH are la baza uleiuri folosite, cum ar fi uleiul de gatit uzat, care pot fi obtinute din restaurante – si chiar din bucatarii particulare. Cunoscut, de asemenea, sub denumirea de motorina regenerabila, uleiul vegetal hidrotratat poate fi utilizat pentru furgonetele Ford Transit in locul motorinei obisnuite, fara a aduce modificari vehiculului. Motoarele diesel care utilizeaza UVH pornesc mai usor la temperaturi scazute. Acesta poate fi chiar amestecat cu motorina obisnuita in rezervorul de combustibil, deci nu va faceti griji daca nu aveti o sursa de UVH in apropiere. In comparatie cu combustibilii fosili conventionali, UVH poate contribui la imbunatatirea calitatii aerului si chiar la reducerea gazelor cu efect de sera cu pâna la 90%, in comparatie cu motorina obisnuita. Datorita procesului sau de fabricare, UVH are atat o ardere mai curata, cat si o durata de valabilitate mai indelungata.

Acest tip de motorizare va fi disponibila in curand pentru Ford Transit Van.

New Blue Transit Van driving on road

O tehnologie noua si avansata a motorului

Dispunand de o gama de motoare diesel avansate Ford EcoBlue de 2 l, noul Transit este mai puternic si mai eficient ca niciodata. Disponibil intr-o gama de patru grupuri motopropulsoare, oferind o putere de pana la 185 CP, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale. Noul Transit este disponibil si cu un motor HDT (vehicul de mare tonaj) pentru clientii care au nevoie de ceva mai multa capabilitate. Acest motor produce un cuplu si mai mare, fiind ideal pentru conversiile mai mari.

Un motor electric mic care imbunatati eficienta

Pentru a ajuta la cresterea la maximum a eficientei, noul Transit este disponibil acum ca vehicul electric hibrid. Un mic motor electric actionat cu baterie functioneaza impreuna cu motorul conventional, pentru a ajuta la reducerea consumului de combustibil cand cererea de energie este scazuta.

New Blue Transit Van rear view driving on road
AdBlue additive close up

Un aditiv care elimina poluarea

Un sistem de reducere catalitica selectiva foloseste AdBlue®, un lichid bazat pe uree/apa pentru a converti emisiile de NOx din gazele de esapament in azot si apa. Apoi, un filtru de particule reduce peste 99% din particulele solide emise din gazele de esapament generate de vehicul. Pentru a functiona corect, rezervorul de AdBlue® al motorului Ford EcoBlue trebuie sa fie umplut cu lichid AdBlue®. in momentul in care nivelul lichidului este prea scazut, sistemul va emite avertismente luminoase.

Te ajuta sa conduci mai eficient

Sistemul inovator Ford EcoMode evalueaza in mod continuu efectele stilului personal de condus asupra consumului de combustibil. Acesta analizeaza viteza, schimbarea treptelor de viteza, franarea si nivelurile de anticipare, plus numarul de deplasari pe distante scurte si lungi pe care le efectuezi. EcoMode it transmite apoi aceste informatii, prin intermediul unui afisaj de pe consola de bord. Scopul este acela de a te încuraja sa conduci mai eficient, sa reduci consumul de combustibil si sa economisesti bani pe toata durata de viata a vehiculului.

Ford Transit Van driving on motorway front view with Eco Mode dial in detail
Ford Transit Van close up of 6-sped transition

Transmisia cu 6 trepte de viteza economiseste combustibil

Noul Transit este echipat cu o transmisie manuala cu 6 trepte, ceea ce-l face mai economic si mai eficient. Odata ce ai ajuns la o viteza suficient de mare, treci lin la viteza a 6-a si economisti combustibil in timp ce conduci. Vei vedea ca schimbarile treptelor de viteza sunt line si rapide.

Controlul acceleratiei te ajuta sa conduci mai economic

Aceasta noua optiune inovatoare cintroleaza rata de accelerare in functie de starea vehiculului tau Transit: fara incarcatura sau partial incarcat. Prin urmare, este posibil sa reduci consumul de combustibil cu pana la 15%, in functie de stilul de condus. Tehnologia te poate ajuta, de asemenea, sa reduci nivelul de uzura a motorului, a franelor si anvelopelor, impreuna cu alte componente.

Ford Transit Van driving on highway front view
Ford Transit Van close up of 6-sped transition

Reincarca bateria mai eficient

Spre deosebire de sistemele conventionale, sistemul de incarcare regenerativa inteligenta reincarca bateria doar atunci cand este nevoie si, ori de cate ori este posibil, evita realizarea acestei operatiuni atunci cand se apasa pedala de acceleratie. Acest lucru poate reduce si mai mult consumul de combustibil si nivelul de emisii

Top