CUM PUTEM AJUTA?

Home > Vehicule comerciale > TRANSIT > Caracteristici > Utilitate

Obtii mai mult de la masina ta

Noul Transit este dotat cu functii ingenioase, concepute pentru a te ajuta sa lucrezi mai inteligent si mai eficient. Exista un spatiu de incarcare de 15,1 m³ pentru toata incarcatura ta. Datorită usii laterale ationate electric si usii posterioare, cu blocare la un unghi de 270 de grade, accesarea spatiului de incarcare nu a fost niciodata mai usoara. 

Spatiu de incarcare si acces exceptional

Noul Transit ofera un spatiu de incarcare impresionant in ceea ce priveste toate cele trei dimensiuni: lungime de incarcare, latime de incarcare (de la un pasaj de roata la altul) si inaltimea utilizabila din interior. Cu spatiu de incarcare de 15,1 m³, poti incarca marfa cu lungime de peste 3 m. Cu o capacitate de transport de pana la 2,7 t, nu vei ramane niciodata fara spatiu sau fara posibilitatea de a transporta aproape orice. Usile de incarcare laterala cu deschidere larga, o inaltime optima de deschidere si o treapta de acces in partea din spate asigura accesul fara efort la spatiul de incarcare.

Vizibilitate imbunatatita

Pe partea posterioara a plafonului este montata o noua lumina cu LED, orientata in jos. Aceasta iti permite sa continui munca mult timp dupa apusul soarelui. Sistemul inteligent va opri automat lumina daca nivelul bateriei scade, asigurandu-te ca vei reusi sa ajungeti acasa la sfarsitul unei zile lungi de lucru.

New Transit Van interior close up showing downlighter
Ford Transit Van side view

Usa de incarcare laterala pentru deschidere si inchidere fara efort

Acest sistem ingenios te ajuta sa incarcati noul Transit mai eficient. Tragi pur si simplu de manerul usii sau apasi butonul de pe cheia cu telecomanda, iar usa se va deschide sau inchide singura. Poti opera usa de incarcare laterala si apasand un buton de pe tabloul de bord.

Ai nevoie de o incarcatura suplimentara?

Daca activitatea ta necesita un carlig de remorcare, poti solicita unul ca optiune montata din fabrica.Daca ai nevoie de un carlig de remorcare dupa ce ai cumparat vehiculul, este usor sa comanzi unul ca accesoriu si sa il montezi in mod profesional la distribuitorul tau Ford. In ambele cazuri, va fi activata Asistenta la stabilizarea remorcii.

PLACEHOLDER
New Transit Van interior LED lights close up

Zona pentru marfa, iluminata mai bine, pentru o incarcare mai usoara

Lampile pentru spatiul de incarcare reprezinta dotare standard. Acum poti solicita, de asemenea, optiunea de iluminare cu LED-uri ultra-stralucitoare, daca este necesar.

Blochezi usile deschise la 270 de grade

Pentru a face ca accesul la spatiul de incarcare sa fie mai simplu decat oricand, usilor din spate pot fi deschise si blocate la 270 de grade. Autocolantele de mare vizibilitate de pe marginea interioara a usii reflecta lumina, avertizandu-i pe ceilalti participanti la trafic in legatura cu prezenta vehiculului. Pana si inchiderea usilor este acum mai usoara datorita orificiilor imbunatatite de extragere a aerului, care amelioreaza acumularea presiunii aerului in zona de incarcare.

New Transit Van interior view with rear doors open
New Transit Van interior tie down points close up

Sisteme de ancorare a incarcaturii mai practice si mai sigure

Punctele de ancorare sunt de obicei montate pe podea, dar poate fi greu de ajuns la ele atunci cand doresti sa-ti fixezi incarcatura. Asadar, modelul Transit are puncte de ancorare pozitionate chiar deasupra podelei, pe peretele lateral al spatiului de incarcare. Acest lucru lasa podeaua libera de obstacole, facilitand accesul, elimina locurile in care se poate acumula murdarie si permite mentinerea unei captuseli no si curate. Puncte de fixare suplimentare sunt prevazute la inaltimea taliei si a umerilor, integrate in structura vehiculului si pot suporta, individual, o sarcina impresionantă de 30 kg.

Prize si porturi USB: toate la indemana

Noul Tranzit vine cu o serie de prize pentru a te asigura ca toate dispozitivele tale sunt inarcate si gata de a merge atunci cand ai nevoie de ele. Exista mai multe prize de 12V si porturi USB plasate convenabil. Poti avea chiar si o priza de 240 V, care alimenteaza 150 W de putere.

Ford Transit Van interior closeup on power socket
New Transit Van interior showing high-grip step

Mai usor de urcat in autovehicul

In bara de protectie din spate este integrata o treapta lata, aderenta, care usureaza accesul in spatiul de incarcare si faciliteaza incarcarea manuala.

Spatii de depozitare utile

Noul Transit este plin de spatii de depozitare aflate la indemana. De exemplu, exista un spatiu de depozitare, usor accesibil, in panoul de bord. Torpedoul ascuns, care poate fi incuiat, este suficient de mare pentru a tine dosare A4, si exista, de asemenea, un loc convenabil, sub scaun, pentru depozitarea obiectelor de valoare. Chiar si usile vehiculului sunt proiectate pentru a mari la maximum spatiul cu ajutorul a doua buzunare mari in care pot incapea un clipboard A4 si o sticla de 2 l.

Ford Transit Van interior with hand putting wallet into stowage area
New Transit Van standing in loading area

Liniste sufleteasca, datorita garantiei anti-perforare

Noul Transit are o garantie anti-perforare linistitor de lunga, de 12 ani.

Top