All-New Ford Mustang Mach-E charging

INCARCAREA MUSTANG MACH-E

Tot ce trebuie sa stii despre incarcarea vehiculului Mustang Mach-E.

INCARCAREA MUSTANG MACH-E

Ai la dispozitie o gama larga de optiuni de incarcare. Pentru incarcarea la domiciliu, poti conecta pur si simplu Mustang Mach-E la reteaua de alimentare obisnuita. In mod alternativ, poti incarca mai rapid la domiciliu; incarcatorul de perete Ford Wallbox ofera o incarcare mai rapida, asigurand o baterie complet incarcata peste noapte. Utilizeaza aplicatia pentru smartphone FordPass pentru a gestiona programele de incarcare la domiciliu, astfel incat vehiculul tau electric sa fie gata de drum in acelasi timp cu tine.

FordPass poate localiza, de asemenea, puncte de incarcare publice convenabile de-a lungul traseului planificat, pe care le poti partaja cu sistemul tau de navigatie. Ai acces si la reteaua de incarcare BlueOval™, cu peste 450.000 de puncte publice de incarcare in intreaga Europa.

Ford Mustang Mach-E cablu de incarcare

PRIZE SI CABLURI DE INCARCARE

Mustang Mach-E este livrat cu doua cabluri de incarcare: unul pentru reincarcarea la domiciliu, celalalt pentru reincarcarea in public. Pentru uz casnic, cablul universal de incarcare are adaptoare inlocuibile, astfel incat il poti conecta atat la prizele de uz casnic, cat si la cele industriale. Primesti, de asemenea, un cablu de utilizat la statiile publice de incarcare AC, deoarece nu toate au propriile cabluri incluse. Toate staţiile publice de incarcare DC de mare putere dispun de cabluri de incarcare speciale, incluse, astfel incat nu este nevoie sa aduci tu unul.

Mustang Mach-E charging at home

INCARCAREA LA DOMICILIU

Incarcarea la domiciliu a SUV-ului Mustang Mach-E este la fel de simpla ca incarcarea smartphone-ului. Conecteaza-l pur si simplu la o priza de perete conventionala folosind cablul universal de incarcare de la Ford, care este furnizat impreuna cu vehiculul.

Alternativ, o priza de perete Ford Connected Wallbox, optionala, ofera un confort mai mare cu timpi de incarcare mai rapizi decat o priza de uz casnic. Priza Wallbox a fost conceputa pentru a fi compatibila cu aplicatia FordPass, astfel incat sa poti gestiona de la distanta programul de incarcare.

PUNCT DE INCARCARE LA DOMICILIU

Priza de perete Ford Connected Wallbox este un punct optional de incarcare la domiciliu si cea mai rapida optiune de incarcare la domiciliu. Te putem ajuta sa instalezi o priza de perete Ford Connected Wallbox prin intermediul unui instalator specializat.

Poti chiar sa fii eligibil pentru o subventie guvernamentala pentru priza Wallbox. Nu uita sa verifici. 

INCARCARE LA PRIZA DE UZ CASNIC

Cablul universal de incarcare furnizat de Ford poate fi conectat si la o priza de mare putere pentru pana la 20 km de autonomie pentru fiecare oraTooltip. Poti utiliza, de asemenea, o priza normala, de uz casnic. Incarcarea este mai lenta, aproximativ 13 km de autonomie pe ora, dar este utila cand vizitezi prieteni si nu ai acces la nicio unitate de incarcare..

Ca si in cazul prizei de perete Ford Connected Wallbox, vei avea nevoie de un electrician calificat pentru a-ti instala o priza de mare putere.

Pachetul de cabluri din imagine include un conector industrial optional, care este vandut separat – Numar articol 2513265.

Cablu de incarcare universal Ford cu priza pentru acasa

TIMPII DE INCARCARE LA DOMICILIU

Compara cat timp ar dura sa iti incarci vehiculul Mustang Mach-E la o priza obisnuita, de uz casnic si la o priza de perete Ford Connected Wallbox.

Ford Mustang Mach-E grafic incarcare la domiciliu

PRIZA CASNICA (2 PINI)

Ford Mustang Mach-E grafic incarcare la domiciliu

PRIZA FORD CONNECTED WALLBOX

Public charging map

RETEAUA DE INCARCARE BLUEOVAL™

450.000 DE STATII SI NUMARUL ESTE IN CRESTERE...

INCARCAREA LA O STATIE PUBLICA

Echipat atat pentru incarcarea AC, cat si pentru cea DC, Mustang Mach-E va avea acces gratuit timp de 5 ani la reteaua de incarcare BlueOval™, cu peste 450.000 de puncte de incarcare disponibile in intreaga Europa – un numar care continua sa creasca.

PUNCTE DE INCARCARE PUBLICE

Punctele de incarcare publice sunt utile atunci cand esti pe drum si ofera o incarcare mai rapida decat cele de acasa. Punctele de incarcare AC ofera o incarcare de 10-80% in 7.2 ore. In timp ce punctele DC (50kW) iti pot oferi o incarcare de 10-80% in 90 minute. Perfect cand ai nevoie sa reincarci din mers.

CUM SA GASESTI O STATIE DE INCARCARE

Mustang Mach-E faciliteaza gestionarea autonomiei bateriei vehiculului in timp ce esti pe drum. Conectivitatea bazata pe cloud ofera rezultate cuprinzatoare atunci cand cauti destinatia. Astfel, iti poti planifica rutele pentru a include cele mai convenabile puncte publice de incarcare. Acceseaza cu usurinta caracteristici prin intermediul ecranului tactil SYNC 4 sau folosind comenzi vocale foarte simple, cum ar fi: „Ford, gaseste-mi un punct de incarcare.”

PLANIFICA-TI TRASEUL

O caracteristica importanta FordPass pentru Mustang Mach-E este planificatorul de calatorii pentru vehicule electrice. Atunci cand cauti o destinatie, sistemul afiseaza starea curenta de incarcare si distanta ramasa de parcurs. Poate sugera chiar si locatii publice de incarcare convenabile aflate de-a lungul traseului planificat, daca este necesar, si poate lua in considerare automat aceste opriri de incarcare in timpul calatoriei pentru a optimiza autonomia, eficienta, durata calatoriei, precum si pauzele de odihna.

TIMPII DE INCARCARE LA STATII PUBLICE

Compara cat timp ar dura sa iti incarci vehiculul Mustang Mach-E folosind trei tipuri diferite de puncte de incarcare publice.

Ford Mustang Mach-E grafic incarcare publica

INCARCARE 11 kW

Ford Mustang Mach-E grafic incarcare publica

INCARCARE 50 kW

All-New Ford Mustang Mach-E in motion driving past the lake

PANA LA 600 KM AUTONOMIECX727 Electric Range

Gata cu drumurile la benzinarie.

PLANIFICA-TI CALATORIA

CE ANUME AFECTEAZA AUTONOMIA?

Foloseste linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informatii