Noul Ford Mustang Mach-E la incarcat

INCARCAREA MUSTANG MACH-E

Tot ce trebuie sa stii despre incarcarea SUV-ului electric Mustang Mach-E.

 

INCARCAREA LA DOMICILIU

Incarcarea la domiciliu a SUV-ului Mustang Mach-E este la fel de simpla ca incarcarea smartphone-ului. Conecteaza-l pur si simplu la o priza de perete conventionala folosind cablul universal de incarcare de la Ford, care este furnizat impreuna cu vehiculul.

Alternativ, o priza de perete Ford Connected Wallbox, optionala, ofera un confort mai mare cu timpi de incarcare mai rapizi decat o priza de uz casnic. Priza Wallbox a fost conceputa pentru a fi compatibila cu aplicatia FordPass, astfel incat sa poti gestiona de la distanta programul de incarcare.

Ford Connected Wallbox instalat pe o cladire

PUNCT DE INCARCARE LA DOMICILIU

Priza de perete Ford Connected WallboxWallbox release este un punct optional de incarcare la domiciliu si cea mai rapida optiune de incarcare la domiciliuCharge times may vary. Aceasta poate adauga o autonomie de peste 32 km la fiecare ora si va realiza o incarcare completa peste noapte.

VREAU SA FIU INFORMAT(A)

INCARCARE LA PRIZA DE UZ CASNIC

Cablul universal de incarcare furnizat de Ford poate fi conectat si la o priza de mare putere pentru o autonomie de pana la 20 km pe oraCharge times may vary. Poti utiliza, de asemenea, o priza normala, de uz casnic. Incarcarea este mai lenta  dar este utila cand vizitezi prieteni si nu ai acces la nicio unitate de incarcare.

Ca si in cazul prizei de perete Ford Connected Wallbox, vei avea nevoie de un electrician calificat pentru a-ti instala o priza de mare putere.

Cablu de incarcare universal Ford cu priza de uz casnic
Harta cu puncte de incarcare publice

INCARCAREA LA O STATIE DE INCARCARE PUBLICA

Echipat atat pentru incarcarea CA, cat si pentru cea CC, Mustang Mach-E va avea acces gratuit timp de 5 ani la reteaua de incarcare FordPass, cu peste 150.000 de puncte de incarcare disponibile in intreaga Europa.

De asemenea, Ford este partener fondator al IONITY, o retea de incarcare de mare viteza care urmeaza sa deschida peste 400 de statii de incarcare si 2400 de puncte de incarcare pe principalele autostrazi europene, pana la sfarsitul anului 2020.

O femeie incarcand Ford Mustang Mach-E la o statie de incarcare IONITY

RETEAUA DE INCARCARE IONITY

Reteaua IONITY ofera cea mai rapida metoda de incarcare. Incarcatoarele CC de mare putere (150 kW) pot asigura aproximativ 113 km in 10 minuteCharge times may vary. Ideal pentru opriri scurte pe autostrada, unde poti sa iti extinzi rapid autonomia in timp ce bei o cafea sau mananci ceva.

PUNCTE DE INCARCARE PUBLICE

Punctele de incarcare publice sunt excelente pentru cand esti plecat si ofera o incarcare mai rapida decat la domiciliu. Punctele publice de incarcare CC ofera o incarcare de la 10 la 80% in 7,2 ore. In timp de incarcatoarele CC (50 kW) pot oferi o incarcare de la 10 la 80% in 90 de minute. Perfect pentru atunci cand trebuie sa reincarci la drum.

Un barbat incarcand Ford Mustang Mach-E
All-New Ford Mustang Mach-E in motion driving past the lake

PANA LA 610 KM AUTONOMIECX727 RWD Targeted Range

Gata cu drumurile la benzinarie.

PLANIFICA-TI CALATORIA

CE ANUME AFECTEAZA AUTONOMIA?