Home > Vehicule comerciale > RANGER > Caracteristici > Utilitate

Utilitate

Pentru a avea siguranta ca primesti un vehicul pe care sa te poti baza, Ranger a fost testat fara pic de mila, in unele dintre cele mai ostile medii, la temperaturi extreme si pe cele mai dure tipuri de teren din lume. Proiectat si construit cu scopul declarat de a face fata oricarei sarcini si incercari la care-l supui, acest pick-up promite sa nu dezamageasca.

O capacitate de remorcare impresionanta

Cu o sarcina utila brutaTooltip de 1.403kg si puterea de tractareTooltip de 3.500kg, poti sa accepti orice incercare sau provocare si sa transporti sau sa tractatezi cele mai mari si mai voluminoase incarcaturi.

Trece prin apa, nu intra la apa

Noul Ranger merge unde nu se aventureaza orice vehicule. Putand sa traverseze ape cu o adancime maxima de 800mmTooltip, va dovedi ce poate atat pe uscat cat si prin apa.

Ford Ranger in water
Ford Ranger with off-road pack

Protectie suplimentara

Un pachet off-road include protectie pentru motor, cutia de distributie si rezervor, pentru a reduce riscul de avariere la deplasarea pe teren accidentat. Pachetul mai cuprinde si un diferential blocabil electronic pentru puntea spate pentru a asigura tractiune sporita. (Optiune.)

Compartimentul de incarcare versatil si care se poate bloca iti asigura linistea necesara

Compartimentul de incarcare al noului Ranger poate transporta un europalet standard, sculele necesare activitatii dumneavoastra sau toate lucrurile de care ai nevoie unui weekend cu cortul. De asemenea, ofera numeroase modalitati de a-ti asigura incarcatura, toate fiind conforme DIN: carlige de fixare solide, un suport integrat pentru incarcatura si, pe anumite modele, sine exterioare din franghie. Pentru securitate sporita si linistea ta, hayonul poate fi incuiat si descuiat manual.

Ford Ranger with Versatile, lockable pick-up box for peace of mind
Ford Ranger with cargo tie downs

Carlige de fixare solide pentru incarcaturi mai sigure

Pentru a te ajuta sa transporti incarcatura in siguranta, aceste carlige de fixare pot fi interne sau externe, iar numarul lor variaza in functie de tipul cabinei. Toate sunt conforme DIN.

Oblonul rulabil care poate fi blocat tine si protejeaza marfa

Disponibila pe modelele Wildtrak ca supliment optional, aceasta caracteristica ofera securitate suplimentara pentru marfa de pe platforma de incarcare. Oblonul poate fi blocat in trei pozitii diferite, este rezistent la apa si este suficient de solid pentru a suporta o sarcina suplimentara de jumatate de tona amplasata pe el.

Ford Ranger with lockable cargo roller towing a boat
Ford Ranger Cargo Management System

Sistem de management al marfii pentru incarcaturi de toate dimensiunile

Sistemul (standard pe Limited si Wildtrak) consta din doua sine (cate una de fiecare parte a compartimentului de incarcare), cu cate doua cleme reglabile pe fiecare parte. Acestea pot fi mutate de-a lungul sinelor pentru a se potrivi dimensiunilor incarcaturii.

Suport securizat pentru incarcatura

Pentru a te asigura ca toate lucrurile raman asa cum le-ai pus, peretii inalti ai compartimentului de incarcare incorporeaza, de asemenea, carlige de fixare si un suport integrat pentru incarcatura, cu doua ghidaje pivotante montate pe structura din spate, pentru obiecte lungi (XL si XLT).

Ford Ranger with hay bale cargo
Ford Ranger with motorbike in cargo area

Design imbunatatit al cutiei de incarcare integrate

Fiecare tip de cabina este prevazut cu o cutie de incarcare exclusiva, care se curbeaza usor in partea de sus, pentru a se integra cu cabina in sine. Aceasta completeaza designul indraznet si aerodinamic al Ranger-ului.

Energie electrica oriunde ai nevoie de ea

Unele mici detalii inteligente iti ofera ajutor in desfasurarea activitatilor, ca de exemplu priza electrica optionala de 240 V din cabina, nepretuita cand trebuie sa iti incarci pe drum telefonul, tableta sau o unealta cu acumulator.

Ford Ranger power socket in cab
Top